bakım

DiADERMiNE DENGELEYİCİ YÜZ YIKAMA JELİ İNCELEMESİ

14:20:00

Diadermine Essential Care Dengeleyici Yüz Yıkama Jeli; Cildi kir ve kalıntılardan temizlemeyi, cildin nem dengesini korumayı vadediyor.

Normal, karma ve yağlı ciltler için kullanıma uygun. Markanın farklı cilt tiplerine göre cilt temizleyicileri de bulunuyor.

Kış aylarında normal - kuru cilt arasında gidip gelen bir cilt yapım var yaz aylarında karma ve yağlı olabiliyor. Eşimin cildi yağlı. İkimizin de deneyimini anlatacağım.

diadermine dengeleyici yüz yıkama jeli normal karma yağlı ciltler

Daidermine Dengeleyici Yüz Yıkama Jeli; Beyaz Çay ve Gingseng Özü içeriyor.

Kokusunu parfümü olsa elimden düşürmeyeceğim kadar çok seviyorum. Hafif, kullandıktan bir süre sonra duymuyorum.

150 ml. Az kullanımı yeterli oluyor.

Jel formda.

diadermine essential dengeleyici yüz yıkama jeli normal karma yağlı ciltler

Cildi temizleme konusunda çok başarılı buluyorum.

Kullandıktan sonra yüzümde gerginlik hissediyorum. Eşim de cildinde gerginlik hissettiğini söylüyor fakat o oldukça yağlı bir cilde sahip olduğundan hoşuna gidiyor.

Bende kuruluk oluşturmuyor. Eşim kullandığında yağı çok güzel arındırdığını, kullandığı diğer jellere göre çok daha uzun süren etkisi olduğunu anlattı.

Bizim evde oldukça seviliyor.

İçeriği de şu şekilde;

diadermine dengeleyici yüz yıkama jeli normal karma yağlı ciltler içerik

Diadermine Dengeleyici Yüz Yıkama Jeli'ni kozmetik marketlerde ve marketlerin cilt bakım ürünleri bölümlerinde bulabilirsiniz. Kolay ulaşılabilir bir marka.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

11 yorum

  1. diadermine'in bir köpük fondöten bb krem arası bir kremi var onun dışında pek cilt bakımı kullanmadım ben bir misel su almıştım onunla da fırça temizliyorum :-))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O bb kremle ben pek anlaşamamıştım İrem'cim çok oynaktı :) Misel su da var ama açmadım, fırça temizliği görevi aldığına göre pek verimli olmamış :))

      Sil
  2. Henüz deneme fırsatım olmadı :)

    YanıtlaSil
  3. Bu marka ile ilgili kötü bir deneyim yaşamamış olmama rağmen kullandığım hiç ürünü yok nedense :)

    YanıtlaSil
  4. Ben 1 kere kullandım bu üründen,karma ve yağlı cildimi temizleme ve arındırma anlamında başarılı buldum ama şimdi diyeceğim ki yine o ''jöle'' kıvamını sevmediğimden kullanmadım tekrar :))))))) Ama bu jöle saça sürülen jöle değil Gökçe :))) Tatlılarda kullanılan jöleden :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahahaha Yeşim :))))) Benimkinde yoktu jölelik be tatlım, daha sıvıydı. Belki de yapıları değişmiştir bilmiyorum ki :)))

      Sil
    2. Olabilir baktım da ambalajda da birazcık değişiklik var..

      Sil
  5. Ben bu markanın ürünlerine nedense pek sıcak olamıyorum. Cilt tipimiz aynı demek ki ,yazın yağlıya döner ama kışın kuruya yaklaşır . Elimde çok fazla temizleyici var. Bitsin belki bir şans verebilirim.

    YanıtlaSil
  6. Benim cok kuru sanirim bana uymaz 😊

    YanıtlaSil
  7. Hiç Diadermine ürünü kullanmadım. Markaya karşı garip bir ön yargım var nedense. Kullanırsam alerji yapacakmış gibi düşünüyorum :)))

    YanıtlaSil
  8. gayet memmun kaldım çok güzel ürünleri var cildimdeki sivilceler gitti bu ürün sayesinde düzenli kullanım gerekli sadece 👍

    YanıtlaSil