bakım

KLAVUU PEELİNG JEL VE ÇAY AĞACI ÖZLÜ MASKE İNCELEMESİ

13:07:00

Kore Kozmetiği, K-Beauty denilince akan sular duruyor bende. İşte bu yüzden ülkemiz için yeni bir marka olan Klavuu'dan bahsetmek ve ürünlerini ilk yorumlayanlardan olmak heyecan verici.

Son iki yıldır Kore cilt bakım yöntemlerini elimdeki ürünlere göre uyarlamaya çalışıyorum. Şimdilerde tonikler, esanslar daha ulaşılabilir oldu da yerine ne koyabilirim derdi kalktı :)

Önce Klavuu'nun hikayesini anlatayım, sonra da deneyimlerimi paylaşayım.

klavuu peeling jel ve çay ağacı özlü maske incelemesi

Kore Kozmetiğinin İncisi Klavuu'nun varoluş felsefesi, doğanın sağlığı ve incinin kendine özgü güzelliği üzerine kurulmuş. 2016 yılında, 30 yılı aşkın birikime sahip BekeiKorea firması tarafından yaratılmış ve Kore Kozmetiği dünyasında ödüllü markalar arasına girmeyi başarmış.

Sitesi Klavuu yu incelerseniz, Kore incisi ve doğal deniz bileşenlerini hammadde olarak kullandığı ürünlere sahip olduğunu görebilirsiniz.

Yazımı Klavuu tonik, peeling jel, maske ve makyaj bazını anlatacak şekilde hazırlamıştım. Uzun olduğu için bölüyorum. Burada Klavuu Güçlendirici Peeling Jel ve Klavuu Çay Ağacı Özlü Maske ile tanışacaksınız. Klavuu Marine Kolajen Aqua Tonik ve Klavuu Makyaj Bazı peşinden gelecek :)



Klavuu Pure Pearlsation Güçlendirici Peeling Jeli;

Klavuu Pure Pearlsation Güçlendirici Peeling Jeli

Klavuu Pure Pearlsation Güçlendirici Peeling Jeli; Kore incisi ve yumuşak deniz yosunu içerikli bir peeling jeli. Ölü cilt hücrelerini ve kirleri nazikçe temizlemeyi vadediyor.

Kullandığım tüm K-Beauty ürünleri gibi mis kokuyor.

Cilt üzerinde pürüzsüzlük sağlanmasına yardımcı olma, pul pul dökülmeyi azaltırken derinlemesine temizlik sağlama, cilde nemlendirici bir bariyer sağlama, selülozik çam ile de güçlü keratin bakımı sağlama amaçlarında.

80 ml lik tüp ambalajda. Ambalajlar hep çok şık. Üstelik tüm ürünlerde ilk kullanıcısına özel kalacak şekilde koruma bantları ve tıpalar kullanmışlar.

Klavuu Pure Pearlsation Güçlendirici Peeling Jeli 1

Temizlediğim ve hafif nemli bıraktığım yüzüme, göz ve ağız çevresine getirmeden ince bir tabaka halinde masaj yaparak yayıyorum,

Yapısı tüpünden ilk çıkardığımda oldukça sulu bir losyon gibi ve içindeki peeling pütürcükleri de belli belirsiz. Fakat, cildime masaj yapmaya başladığımda o belirsiz pütürcükler deri kalıntısı gibi beyaz parçacıklar haline geliyor. Cildimi hiç yormuyor. 30 saniye kadar masaj yapılması ve ılık suyla durulanması öneriliyor. İhtiyaca göre haftada bir ya da iki kere kullanılabiliyor.

Klavuu Pure Pearlsation Güçlendirici Peeling Jeli yapısı

Daha yüzümü yıkamadan bile belli olan o pürüzsüzlük, arındırdıktan sonra temiz, yumuşacık ve rengi açılmış bir cilt bırakıyor bana. Üzerine makyaj yaptığımda da ten ürünleri cildimle tamamen birleşiyor.

Yazımdan da anlaşıldığı gibi bayılarak kullanıyorum :)

Klavuu Güçlendirici Peeling Jel tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun ama en büyük etkiyi kuru ve hassas ciltliler görecektir.

İçeriği şu şekilde;

Klavuu Pure Pearlsation Güçlendirici Peeling Jeli içerik

Klavuu Green Pearlsation Çay Ağacı Özlü Maske;

Klavuu Green Pearlsation Çay Ağacı Özlü Maske

Klavuu Çay Ağacı Özlü Maske; Japonya deniz bölgesindeki çay bahçelerinden elde edilen kahverengi çay mahsülü ve deniz bileşiği içerikli yaprak maske.

Çay ağacı özü içeriğiyle akne ile mücadele etme, inci özüyle daha parlak bir cilt, deniz yosunu özüyle de sıkılaştırma ve gözenek görünümünü azaltmaya yardımcı olma amacında.

Temizlediğimiz cildimizin üstünden tonikle geçtikten sonra maskeyi uygulamamız öneriliyor. Maskeyi yerleştirip kalan esansı cilde yedirip, 10-20 dakika bekletmek yeterli.

Cilt tipime uymadığı için kullanmadım. Diğerlerinin başarısından dolayı etkili olduğunu tahmin ediyorum.

İçeriği de şu şekilde;

Klavuu Green Pearlsation Çay Ağacı Özlü Maske içerik

Cilt bakımı, vücut bakımı, makyaj, erkek bakım, güneş koruyucu seçeneklerini barındıran dokuz farklı Klavuu serisi bulunuyor.

İnternet sitelerinden ya da Emaar Square alışveriş merkezindeki mağazalarından Klavuu ürünlerini inceleyebilirsiniz.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

8 yorum

  1. ben de denemek isterim merak ediyorum Kore kozmetiğini seviyorum ...

    YanıtlaSil
  2. Profosyonel kullanıcı deneyimleriniz bize ışık oluyor.Onerdiginiz ürünlerden hep memnun kaldım.Bu ūrün cildime göreymiş mutlaka alacağım tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. Konu koreyse her ürününe varım ben birisi beğenmese bile alır onu denerim o derece :))

    YanıtlaSil
  4. Cay agaci maskesi ilgimi cekti. Bizde Kore ürünleri pek yaygin degil ne yazik ki 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada her geçen gün daha çok ilgi çekiyor Derya'cım, güzel şeyler yapıyorlar :)

      Sil