fondöten

KiKO SMART HYDRATiNG FONDÖTEN İNCELEMESİ

11:01:00

Kiko Milano, N11'de online satışa başlayınca ben de bir deneme alışverişi yaptım. Üstelik ilk 1000 kişiye maskara hediyeleri de vardı. Siparişim iki günde geldi, hediye maskaranın gelmesi biraz daha uzun sürdü ama sonunda hepsi elimdeydi.

Aslında uzun zamandır mağazalarına uğruyordum fakat her gittiğimde hiçbir şey almadan çıkıyordum. Ne zaman bir Kiko mağazası gezsem fiyatlar muadillerine göre yüksekti ve alabileceğim hiç bir şey göremiyordum. Başka arkadaşlarımdan da aynı yorumu duyuyorum. Sanırım mağazadaki ürün yerleşimi konusunda biraz değişiklik gerekiyor.

Kiko alışverişimin en temel parçası Kiko Smart Hydrating Fondöten ile anlatmaya başlıyorum. Devamında Kiko Unmeasurable Length Maskara ve Kiko Long Lasting Stick Göz Farı yazıları gelecek.

Kiko Smart Hydrating Fondöten kullananlar

Kiko Smart Hydrating Fondöten, 30 ml ve tüp ambalajda. Nemlendirici ve cilt tonunu eşitleyici özellikte.

21 rengi bulunuyor. Bendeki rengi 02 - Warm Rose 05. İki isim de aynı fondötene çıkıyor kafanız karışmasın. Soğuk ve sıcak tonlarda renkler bulmak mümkün. Bence renkleri iyi ayarlamışlar, benim seçtiğim 02 - Warm Rose 05 tam uydu tenime.

Kiko Smart Hydrating Fondöten kullananlar 1

Kolay uygulama, cilde rahat dağılma, doğal ve kusursuz bir cilt görünümü verme vaadleri var. İçeriğinde nemlendirici, yatıştırıcı, besleyici özellikte bileşenler bulunuyormuş. Bunların ne olduğunu bilmiyorum.

Tüpten çıkarırken oldukça sıvı, cildime dağıtırken hızla emiliyor.

Kiko Smart Hydrating Fondöten kullananlar 2
Kiko Smart Hydrating Fondöten kullananlar 3

Tek katta orta kapatıcılık sunuyor fakat üzerine uygulanacak katlarla kapatıcılığı daha da arttırılıyor.

Saten bitişli. İlk sürdüğümde hiç beğenmemiştim fondöteni. Nemlendirici etkili olduğundan biraz daha ıslak duruş bekliyordum açıkçası ve cildimde saten mat bir duruşu vardı. Uzaktan güzel görünüyordu ama yakından bakınca burun kenarı ve çenemde çok iyi bütünleşmiyordu. Yaklaşık bir saat sonra cildime iyice yerleşti ve o kuruluk ibarelerinin çoğu ortadan kayboldu. Şimdi baya beğeniyorum.

Kiko Smart Hydrating Fondöten kullananlar

Parmaklarla da güzel sürülüyor fakat tenle en iyi bütünleşmesi nemli süngerle üstünden geçince oluyor.

Sabitlenmesi güzel, yüzümde ağırlık hissettirmiyor.

Kiko Smart Hydrating Fondöten kullananlar içerik

35,95₺ fiyatıyla bence çok kuru ciltliler için değil kurudan normale ciltler için güzel bir fondöten.  Kullandığım süre boyunca cildimde hiç gerilme hissetmedim ama görmediğim kurulukları ortaya çıkarma eğiliminden dolayı cildi çok iyi nemlendirip kullanmak gerekiyor. Bahar döneminde daha rahat kullanırım hatta. Cildim toparlanmış oluyor. Kullandıktan 5-6 saat sonra daha parlak bir görünüm alıyor o yüzden karma ve yağlı ciltler hoşlanmazlar.

Renk seçeneğinin fazlalığı, uygun fiyatı, kapatıcılığı ve aydınlık cilt görünümünden dolayı deneyin diyorum.


Görüşmek üzere :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

7 yorum

  1. fiyatı çok uygunmuş indirimde alışveriş yapmayı çok seviyorum Kikodan zaten :-))

    YanıtlaSil
  2. Pek ilgimi çekmedi sanırım almam ancak fiyatı çok uygunmuş.

    YanıtlaSil
  3. Rengi dokusu çok beğendim ama kiko severim, güzel günlerde kullanılsın.

    YanıtlaSil
  4. Hızlı emilim ürün kalitesini belli ediyor üstelik fiyatı da uygun
    Tavsiye ve değerlendirme için editöre tesekkurler

    YanıtlaSil
  5. Sen rengini bulmuşsun,darısı başıma :))))

    YanıtlaSil
  6. Alışveriş maceranı hatırlıyorum Instagram'dan. Yazısının gelmesi iyi oldu ama kuru cilt için sanıyorum çok uygun değil senin de dediğin gibi. Veya çok istersek bol nemlendirici vs
    Teşekkürler canım paylaşımın için

    YanıtlaSil
  7. Yorumundan bu fondöten benlik değilmiş, onu anladım. Senin burun kenarlarında kuruluk yaptıysa benim cildimde çorak arazi görüntüsü oluşturur galiba :(

    YanıtlaSil