bakım

SiMPLE NEMLENDİRİCİ TEMİZLEME YAĞI İNCELEMESİ

11:58:00

İngiltere'nin 1 numarası Simple ürünleri artık "İyi Kalpli Cilt Bakımı" sloganıyla ülkemizde de satılıyor. Hoş bu iyi kalpli kısmı tertemiz içerik bekleyenleri biraz üzdü ama her ürünün içeriğinin birbirinden farklı olduğunu, fayda zarar dengesinin de kişiye göre değişebildiğini unutmamak gerekiyor.

Bugünün konusuysa beni özellikle maskara temizleme işkencesinden az da olsa kurtaran Simple Nemlendirici Makyaj Temizleme Yağı.

Simple Nemlendirici Makyaj Temizleme Yağı İncelemesi

Simple Nemlendirici Temizleme Yağı, 125 ml ve pet şişede. İçeriğinde ilk sırada bulunan Vitis Vinifera Seed Oil yani Üzüm Çekirdeği Yağı, A ve E vitaminleriyle hem cildi makyajdan-kirden temizlemeyi hem de yağlı bir his bırakmadan nemlendirmeyi vadediyor.

Hayvansal kaynaklı içerik içermiyor. Bitkisel kaynaklı yağ içerdiği için içinde çökme görülebilir, kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor.

Simple Nemlendirici Temizleme Yağı Nasıl Kullanılır?


Etkili Kullanımı İçin; Kuru elinize 2-3 damla yağ damlatıp kuru yüzünüze masaj yaparak uygulamanız ve bol ılık suyla durulamanız öneriliyor. Yani yüzünüzü yıkama evresine geçene kadar suyla temas yok. Ben biraz daha fazla yağ alıyorum. Yüzüme ve makyajımın en zor temizlenen kısmı kirpiklerime bu yağı dağıtıyorum. Yağın cilde yayılması çok rahat hatta kirpiklerimi hafifçe ovalayarak maskaranın çözülmesini hissedebiliyorum. Malum gözler kapalı :) Sonra da bol suyla yüzümü duruluyorum.

Gözlerimi hiç yakmıyor, etraf sislenmiş gibi bulandırmıyor. Yıkama sonrasında evet nemli bir cilt bırakıyor fakat ben bu etkiden faydalanamıyorum. Çift temizlemeden hoşlandığımdan üstünden yüz yıkama jeliyle de geçiyorum sonra üstüne tonik, termal su, serum, nemlendirici böyle gider :))

Kesinlikle nazik bir temizleyici ve cildimi hiç yormuyor. Kullanım sonrası asla cildimde gerilme yapmıyor. Performansı, kuvvetli makyaj malzemelerinde yüzde yüz değil. O süper hacimli yoğun görünümlü kirpikleri ve 24 saat kalıcı fondötenleri ciltten arındırırken biraz zorlanıyor o yüzden çift temizlemeyle işimi garantiye almış oluyorum. Bunu her zaman için öneriyorum zaten.

Simple Nemlendirici Temizleme Yağını ben sadece makyaj yaptığım zamanlarda kullanıyorum. Makyajsız zamanlarda cildi kirden arındırmak için de kullanılabiliyor. Performansından ve etkisinden memnunum. Eğer makyaj temizlemeye üşenenlerdenseniz ya da benim gibi vakitsizlerden, muhakkak deneyin derim. Uğraştığınız süreyi çok kısaltıyor.

İçeriği şu şekilde;

Simple Nemlendirici Makyaj Temizleme Yağı içerik

İlk çıktığı zamana göre fiyatları indirimde daha uygun aslında. Gratis'ten indirimde 41₺ fiyatla almıştım şimdi indirimli 35₺ civarına bulunabiliyor. Biraz piyasa araştırması yapmak lazım.


Görüşmek üzere :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

3 yorum