bakım

iSANA ZELL INTENSE GÖZ KREMİ İNCELEMESİ

20:12:00

Yeni adı Isana Zell Intense Göz Kremi, eski adı Rival de Loop Zell Intense Göz Kremi. En kullanışlı ambalaja sahip, uygun fiyatlılar grubunda -en uygun değil çünkü Isana Hydro Booster göz kremini 9,90 a almıştım:) - ve en iyi nemlendirenler listesinde ilk 5'e girer.

isana zell intense göz kremi incelemesi
isana zell intense göz kremi incelemesi 1

Isana Zell Intense Göz Kremi; 15 ml, plastik ve pompalı şişede. Bir göz kremi için en rahat kullanım bu. Bir pompayla gelen krem iki göze fazlasıyla yetiyor. Genelde yarım sıkarak kullanıyorum. Çok beğendim.

Her Isana cilt bakım ürünü gibi boyundan büyük güzellikte içeriğe sahip. Isana cilt bakım ürünleri genelde aynı içeriğe sahip benzerlerinden çok daha uygun fiyata satılıyor. Aslında donanım olarak da çoğundan başarılı oluyor. O yüzden benim cilt bakımında elimin ilk gittiği markalardan. Şimdi Rossmann Online da açıldı, ulaşmak çok daha kolaylaştı.

isana zell intense göz kremi incelemesi 2

Isana Zell Intense Göz Kremi, 40-50 yaş grubuna uygun olarak işaretlenmiş. Bana göre 30'ların başlarından itibaren kullanılabilir. Nemsizlik, kuruluk, elastikiyet problemi yaşayanları mutlu eder. 

5 etkili göz kremi olarak tanıtılıyor. Kolajen ve elastin kaybını önleme, göz halkalarını ve göz yaşı torbalarını dengeleme, cildi besleme, cildin nem dengesini koruyarak sıkılaştırma ve esneklik kazandırma vaadleri var. Lens kullananlar için de uygun.

İçeriği şu şekilde;

isana zell intense göz kremi içerik

Orta yoğunlukta bir yapısı var. Sürerken çok rahat ve hızlı emiliyor. Ben sadece göz çevresine değil alnımın ortasındaki sinirliyim ben kırışığına ve dudağımın yanındaki gülme çizgime de sürüyorum. Çizgilerim de çok tezatmış yazınca fark ettim. Yaşasın İkizler burcu olmak :)

isana zell intense göz kremi incelemesi 3
isana zell intense göz kremi incelemesi 4

Sürdüğüm bölge anında yumuşacık oluyor. Verdiği yumuşaklık ve nem gün boyu kalıyor. Geceleri yatmadan tazeliyorum. Yeni güne güzel görünen göz altlarıyla başlıyorum.

Üzerine rahatlıkla makyaj yapılabiliyor.

Morluk sıkıntım yok ama göz çevresi nemlendirmede ve rahatlatmada çok iyi iş çıkarttığını söylemeliyim. Göz çevresi elastikiyetini kazandırmada da başarılı.

isana zell intense göz kremi incelemesi 5

Aldığımda 20₺ civarıydı fiyatı. Benim için tekrar tekrar alınacak göz kremlerinden. Tavsiye ederim.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

4 yorum

  1. daha önce kullanmıştım isana kremleri elimdeki göz kremleri bitince artık bunlardan alacağım..

    YanıtlaSil
  2. Göz çevresi kremim bitmek üzere. Ben de yeni bir deneyim yaşamak istiyordum bakayım o zaman buna. Teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün gece tüm önerileri yığdım sanırım sana😁 Dene muhakkak canım, seveceksin.

      Sil