dünya ruj günü

M.A.C DÜNYA RUJ GÜNÜ SÜRPRİZİ

17:26:00

Merhaba, bugün bir duyurum var size (Muhakkak yazının sonundaki EDİT kısmını okuyun).

M.A.C 27-29 Temmuz tarihlerinde herkesi Dünya Ruj Günü'nü kutlamaya davet ediyor. 
Üstelik hediyesiyle :)

mac dünya ruj günü sürprizi

29 Temmuz Dünya Ruj Günü için kutlamalara erken başlayan M.A.C Cosmetics, 27-29 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek tüm ruj alışverişlerinde bir ruj da kendisi hediye ediyor. Hem mağazalarda hem online alışverişte faydalanabileceğiniz bu kampanyada maccosmetics.com.tr den alışveriş yapanlar farklı bitiş ve dokudan 150 farklı tondaki tüm rujlarda %35 indirimden de yararlanacak.

M∙A∙C’in 1 numaralı kült kırmızı ruju Ruby Woo’nun her dakikada dünya çapında 6 adet, 150 farklı tondaki rujlardan da her saniyede 1 adet satıldığını biliyor muydunuz?

mac cosmetics dünya ruj günü

En yeni koleksiyonu Powder Kiss Lipstick ise nemlendirici mat formülüyle ödüllü rujlardan. Hafif formülü sayesinde dudakları kurutmuyor, ağırlık yapmıyor, parlaklık vermeden nemlendiriyor. Alıştığımız matlardan çok farklı.
MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick
Favori M.A.C Powder Kiss Lipstick'lerimi de paylaşıyorum.

MAC Powder Kiss Lipstick Mull It Over
MAC Powder Kiss Lipstick Mull It Over

MAC Powder Kiss Lipstick Devoted To Chili
MAC Powder Kiss Lipstick Devoted To Chili
MAC Powder Kiss Lipstick Burning Love
MAC Powder Kiss Lipstick Burning Love

Hiç MAC rujum yok. M.A.C Dünya Ruj Günü benim için de harika bir fırsat. Sanırım bir Ruby Woo, bir Powder Kiss Burning Love ile yola çıkabilirim. Yoksa, Devoted To Chili mi?

Bu harika fırsatı kaçırmamak için siz de 27-29 Temmuz tarihlerinde M.A.C mağazalarını ya da online sitelerini ziyaret etmeyi unutmayın.

EDİT: Mac Online aboneliğimden dolayı bugün gelen mail de bu şekilde. 2 ve üzeri Ruj alışverişinde %25 indirim diyor. Bir alana bir bedava kısmı ne oldu, %35 indirim nerede çözemedim ben. Mağazaya gittiğinizde önce bir sorun derim, ben de soracağım. Kafam karıştı açıkçası.
mac cosmetics 2019 dünya ruj günü kampanyası değişiklik

Bu da ilk gelen bildiri.

mac cosmetics 2019 dünya ruj günü kampanyası değişiklik


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum