bakım

MiNEADERM WRiNKLE PROHiBiTiNG KIRIŞIKLIK DÜZENLEYİCİ SERUM

12:45:00

Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serum; Cildi sıkılaştırmayı, ince çizgi ve kırışıklık oluşumunu azaltmayı destekleyen oldukça başarılı bir cilt bakım serumu.

İçeriğinde bulunan kırışıklık karşıtı etkileri ispatlanmış Argireline, Matrixyl 3000, Hyaluronic Asit ve Vitamin E gibi aktif hammaddeler sayesinde cilt bariyerini güçlendirmeye ve cildi nemlendirmeye yardımcı oluyor.

Mineaderm Wrinkle Prohibiting kırışık düzenleyici Serum incelemesi

Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serum, plastik pompalı şişede ve gramajı 30 ml. Ambalajının çok kullanışlı olduğunu ama özelliklerine göre oldukça sade kaldığını da söylemek istiyorum.

Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun.

Mineaderm Wrinkle Prohibiting kırışık düzenleyici Serum incelemesi 1

İçeriğinde bulunan aktif maddeleri biraz daha detaylı anlatayım.

Argireline; İfade kırışıklıklarına karşı geliştirilmiş ilk özel, yeni nesil peptid olarak tanıtılıyor. Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serum içinde %10'luk Argireline bulunuyor. Yapılan çalışmalar ve testler sonucunda %10'luk Argireline içeren ürünün sabah ve akşam kullanılmasıyla 15 günde %17, 30 günde %27 oranında kırışıklıklarda azalma gözlenmiş. Bu büyüleyici bir oran ve serumu alma sebebiniz.

Matrixyl 3000; Son 25 yılın en yenilikçi kırışıklık ve yaşlanma karşıtı aktif maddesi olarak tanıtılıyor. Cilt onarımına yardımcı oluyor ve kırışık azaltmada etkisi kanıtlanmış.

Daha önce Argireline ve Matrixyl 3000 içeren bir serum ve krem kullanıp çok beğenmiştim, linklerini yazının sonuna ekleyeceğim. O yüzden her ikisi de kendini bana ispatlamış aktif maddeler. 

Daymoist CLR; Hızlı ve 24 saat süren yüksek nemlendirme için kullanılıyor. Bitki kökenli. Hidrolize mısır nişastası ve pancar ekstratından elde ediliyor.

Hyaluronik Asit; Nemsiz ciltlerin göz bebeği :) Cildin suyu tutması ve nemlendirme için etkin bir aktif madde. Her daim severim. Minicik bir öneri; Hyaluronik asit içeren ürünleri kullanmadan önce ve sonra cildinizi suyla ya da bir yüz mistiyle nemlendirirseniz çok daha fazla etkisini görürsünüz.

Vitamin C; Serbest radikallerle savaşarak cildin gençleşmesini sağlayan C vitamini, nem kazandırıcı ve kolajen sentezini arttırıcı etkide. İnce çizgi ve kırışıklıkların giderilmesine, cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı oluyor. 

Vitamin E; Yüksek antioksidan özellikli ve UV sonrası cilt hasarını önlemeye yardımcı oluyor. Cildin nem tutma kabiliyetini arttırmaya ve yumuşatmaya yarıyor. Dış etkenlere karşı koruyucu bir bariyer oluşturuyor.

Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serum içerik listesi de şu şekilde;

Mineaderm Wrinkle Prohibiting kırışık düzenleyici Serum incelemesi içerik

Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serum kullanım alanları;


Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serum;

Olgun ciltlerde,
Yoğun kırışıklık problemlerinde,
İnce kırışık ve çizgilerin önlenmesinde,
Nem ihtiyacı olan ciltlerde kullanılabilir.

Mineaderm Wrinkle Prohibiting kırışık düzenleyici Serum incelemesi 4

Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serum nasıl kullanır?

Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serum kırışıklık karşıtı ürün olarak başka bir destek olmadan tek başına kullanılıyorsa, günde iki kere sabah ve akşamları kullanılması öneriliyor. 

Bu tarz hücre yenileyici cilt bakım ürünlerinden en yüksek verimi alabilmek için de hücre yenileme süreci ve ölü hücrelerin atımı dikkate alınarak en az 56 günlük bir kullanım gerektiği belirtiliyor.

Mineaderm Wrinkle Prohibiting kırışık düzenleyici Serum incelemesi 2
Mineaderm Wrinkle Prohibiting kırışık düzenleyici Serum incelemesi 3

40 yaşındayım. Cildim kırışıklık açısından şanslı ciltlerden. Şu an gülmekten kaynaklı mimik çizgim dışında kırışıklığım yok. Bunu hem genetiğime hem de 30'lu yaşlardan sonra daha çok dikkat ettiğim cilt bakımıma borçluyum. Siz de ne olursa olsun cildinizi nemlendirmeyi ihmal etmeyin. İçerik tabii ki çok önemli ama o an elinizde muhteşem içerikte ürünler yok diye de kendinizi bırakmayın. Cildinizi ıslatın ve nemlendiricinizi sürün. Bunu sabah akşam yapmayı alışkanlık haline getirin. Faydasını göreceksiniz.

Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serumu sabah ve akşam nemlendirici öncesi kullandım. 

Kokusu hafif ve çok rahatlatıcı. 

Orta yoğunlukta. Cilde çok rahat ve hızlı yayılıyor. Az miktarı yeterli oluyor, bereketli.

Kolay emiliyor, ağırlık yapmıyor, terletmiyor.

Ferahlık veriyor.

Üzerine sürdüğüm nemlendiricinin etkisini arttırıyor. 

Kullandığım bir aylık sürede mimik çizgimi hafiflettiğini, cildimin elastikiyetinin arttığını, neminin arttığını, daha parlak, daha pürüzsüz ve aydınlık göründüğünü söyleyebilirim. Düzenli olarak kullanılması gereken cilt bakım ürünlerinden ve vaadlerini gerçekleştiriyor.

Mineaderm ürünleri çocuktan yetişkine farklı ihtiyaçlara çözüm olabilecek genişlikte bir yelpazede satılıyor. Marka benim güvenilir markalar listemde, ürünlerini Mineaderm.com adresinden de inceleyin ve deneyin derim.

Mineaderm Wrinkle Prohibiting kırışık düzenleyici Serum incelemesi 5

Bu yazıyla ilgili diğer yazılarımın linklerini de bırakıyorum.



Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

4 yorum

  1. ben seviyorum bu markayı toniğini kullanmıştım çok beğenmiştim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de başarılı bir marka, toniği değil ama farklı ürünlerini yazacağım.

      Sil
  2. Bu serumu ben dermaroller ile kullandım. Oldukça başarılı buldum. Dediğin gibi ambalaj ürüne göre mütevazı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki tanıştırmışsın beni bu markayla, etkinliğin olmasaydı tanımamış olacaktım. Denenmesi gereken çok ürünü var bence.

      Sil