likit mat ruj

LOREAL LES CHOCOLATS LİKİT MAT RUJLAR 864-862-842

08:44:00

Loreal Les Chocolats Ultra Matte Likit Mat Rujlar çikolata kokularıyla ünlüler. Bana göre kakaolu puding kokuyorlar :)

16 saate kadar kalıcılık sunan 11 renk seçeneği var. Bendeki 3 rengi; 864 Tasty Ruby, 862 Volupto Choco, 842 Candy Man.

Les Chocolats rujlar için detaylı, hatta fazla konuştuğum bir video hazırladım. Yazıyla aynı anda yayınlayacağım. Sonuna eklerim. Şu an anlatacağımdan daha çok fikir sahibi olabilirsiniz.

loreal les chocolats rujlar 864 tasty ruby 862 volupto choco 842 candy man

Loreal Les Chocolats rujlar biz kadınları çikolatanın cezbedici kokusuyla peşinden koşturmayı amaçladı, gayet de başarılı oldu. Dudakları kurutmayan, bozulup yarı yolda bırakmayan konforuyla mat ruj sevenlerin beğenisini kazandı. Bunlardan biri de benim.

Les Chocolats rujları rahat kullanabilmek için dikkat etmeniz gereken bir kaç küçük ayrıntı var. Birincisi peeling yapılmış dudaklar, ikincisi sürdükten sonra dudakları birbirine yapıştırmamak. Kuruması biraz zaman alıyor ve o sürede yapışkan oluyor. Kuruduktan sonra da zamk gibi yapışıyor, tüm gün hatta gece seninle oluyor. Neden gece diyorum? Çünküü, dün gece videosunun montajını yaparken o kadar bitkinleşmiştim ki dudağımda 842 Volupto Choco ile uyumuşum. Bu da benim için bir ilk :)))) Hiç bir yere bulaşmamış, aynen duruyor. Öğlen 13:00 civarı sürmüştüm. Yedim, içtim, uyudum şimdi bu yazıyı yazarken hala rujluyum.

Haydi! Renklerine yakından bakalım.

Loreal Les Chocolats 864 Tasty Ruby;

loreal les chocolats 864 tasty ruby

Loreal Les Chocolats 864 Tasty Ruby, muhteşem bir kırmızı. Canlı ve soğuk. Les Chocolats rujların yaprak şeklindeki aplikatörleri sayesinde sürümü çok kolay. Kalıcılığı başarılı, dudaklarımı kurutmuyor.

loreal les chocolats


Loreal Les Chocolats 862 Volupto Choco;

loreal les chocolats 862 volupto choco

Loreal Les Chocolats 862 Volupto Choco, inanılmaz bir kahverengi. Çünkü dişlerimi sarı göstermiyor. Bu kadar kahverengi olup, turuncululuk içerip bunu nasıl başarıyor hala çözemedim. Tek bildiğim sürdüğümde kendimi çok iyi hissediyorum, serideki favorim.

Loreal Les Chocolats 842 Candy Man;

loreal les chocolats 842 candy man

Loreal Les Chocolats 842 Candy Man; 11 rengin en nude olanı, en açık rengi. Dikkatli kullanılması gereken bir pembe. Bende soluk kalıyor o yüzden üzerine başka renkler sürüp Candy Man'i kalıcılık sağlayan bir baz haline getiriyorum :)

Loreal Les Chocolats rujları silmek istediğimde, makyaj temizleme yağı ile ovalayıp YAZISI BURADA fazlasını ıslak mendille alıyorum. Bu şekilde çok pratik oluyor.
 les chocolats 842 Candy Man
Loreal  Les Chocolats 842 Candy Man
les chocolats 862 volupto choco
Loreal Les Chocolats 862 Volupto Choco
Les Chocolats 864 Tasty Ruby
Loreal Les Chocolats 864 Tasty Ruby

Loreal Les Chocolats rujların videosunu şimdi yayınladım, ekliyorum.


Henüz ülkemize gelmeyen Loreal Macaron rujları da en yakın zamanda kullanırız umarım.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum

  1. renkleri çok güzel ama o kadar çok rujum var ki pas geçmek niyetindeyim :-))

    YanıtlaSil