bakım

NEUTROGENA HYDRO BOOST CANLANDIRICI SERUM KAPSÜL İNCELEMESİ

09:43:00

Neutrogena Hydro Boost Canlandırıcı Serum Kapsül, daha ülke sınırlarında satışa başlamadan önce gözüme kestirdiğim ve gelir gelmez de satın alıp kullanmaya başladığım bir cilt bakım ürünü. Farklı zamanlarda aralıklarla kullandım açıkçası hala da bitiremedim.

neutrogena hydro boost canlandırıcı serum kapsül incelemesi

Neutrogena Hydro Boost Canlandırıcı Serum Kapsül, 30 ml. Muhteşem şık bir ambalaja sahip. Renklerinden yazısına, plastik şişenin kalitesinden kullanım rahatlığına 10 üzerinden 10 veririm. Segment üstü olmuş ve albenisi yüksek.

Cildi yoğun bir şekilde nemlendirmeyi, pürüzsüzleştirmeyi ve enerji vermeyi vadediyor.

neutrogena hydro boost canlandırıcı serum kapsül incelemesi 2

Şeffaf serum kısmı Hyaluronik asit içeriyor ve cildi 24 saate kadar nemlendirmeyi amaçlıyor. İçinde gördüğünüz o beyaz topçuklarsa Antioksidan ve E vitamini içeriyor.

İçeriği şu şekilde;

neutrogena hydro boost canlandırıcı serum kapsül içerik

Bir pompa Hydro Boost Serum Kapsül sıktığım an, şeffaf kısım ile topçuklar birbirine karışmış bir şekilde geliyor.

Cilde su kolaylığında yayılıyor ve anında ferahlık sağlıyor.

İnce bir yapısı ve kuruyana kadar bir kaç dakika yapışkanlık hissi var. Bundan rahatsızlık duymuyorum böyle yapışkanlık hissettiren ürünler özellikle makyaj öncesi kullanımda ten makyajının çok daha iyi görünmesini sağlayıp kalıcılığını arttırıyor. Yani bir nevi baz görevi görüyor.

neutrogena hydro boost canlandırıcı serum kapsül incelemesi 3
neutrogena hydro boost canlandırıcı serum kapsül incelemesi 4

Vaadlerine göre nem beklentimi karşılamakta zayıf kaldı ama cildi incecik bir film gibi kaplayarak pürüzsüz ve canlı göstermesi hoşuma gitti.

Ayrıca elimdeki haline dikkatli bakarsanız içinde mikro simlerin yer aldığını göreceksiniz. Parçacık parçacık görünmeyen ama dikkatli bakıldığında nokta nokta fark edilen parıltılar. İşte bundan hiç hoşlanmadım. Çünkü cildimi temizledikten sonra ilk kullandığım ürün serum ve onun içinde de parıltı görmek istemiyorum. Cildimi nemlendirsin, korusun bir sonraki aşamaya hazırlasın istiyorum.

neutrogena hydro boost canlandırıcı serum kapsül incelemesi 1

Eğer makyaj altına cildimi toparlasın ya da hızlıca bir şey süreyim cildim ışıltılı ve düzgün görünsün diyorsanız güzel bir seçim olur. Ben bakım amaçlı aldığım için biraz hayal kırıklığı yaşadım.

Neutrogena Hydro Boost serisi beğenilen bir seri. Özellikle kavanozdaki Neutrogena Hydro Boost jel kremi çok seviliyor, bilginize.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

5 yorum

  1. Bu ürünü dermaroller sonrası yani dermaroller uygulamasından 2 saat sonrası için çok uygun olduğunu söyleyip önermişlerdi. Hatta ciddi ciddi alınacaklar listeme yazmıştım. Bilemedim şimdi 😐

    YanıtlaSil
  2. fena değilmiş ama bana da yetersiz kalacağı belli ...

    YanıtlaSil
  3. Nivea hyaluron cellular filler dolgunlastirici 'yı da yorumlar mısınız

    YanıtlaSil