ayşenur yazıcı

AYŞENUR YAZICI FACE CLEANSiNG GEL YÜZ TEMİZLEME JELİ

15:43:00

Kozmetik denilince aklıma gelen ilk isim Ayşenur Yazıcı. Öğrenmeyi ve öğretmeyi seven, kozmetik hakkındaki bir çok konuyu ilk defa okumamızı sağlayan, soruları cevapsız bırakmayan çok başarılı bir kadın. Aynı zamanda meslektaşız ve enerjisini başarıya dönüştürmesini hayranlıkla izliyorum. Ayşenur Yazıcı ismiyle piyasaya sürdüğü kozmetik ürünlerinden denemem için bana da gönderildi. Sevdiklerim, sevmediklerimle anlatmaya başlıyorum.

ayşenur yazıcı face cleansing gel yüz temizleme jeli kullananlar

Ayşenur Yazıcı'nın temiz içerikli ve sağlıklı cilt bakımını sunduğu 4'lü Bakım Setinden bahsedeceğim. Setin amacı cilt bakımı için gerekli temel adımları gerçekleştirmek. Temizlemek, onarmak, nemlendirmek, korumak.

1. Adım TEMİZLE

Ayşenur Yazıcı Face Cleansing Gel;

ayşenur yazıcı face cleansing gel yüz temizleme jeli
Ayşenur Yazıcı Face Cleansing Gel
Ayşenur Yazıcı Face Cleansing Gel - Yüz Temizleme Jeli; Günlük cilt ve makyaj temizliği için hassas ciltler dahil tüm ciltlerin kullanımına uygun. Göz makyajını temizlemek için ve erkek cilt bakımında traş jeli olarak da kullanılabileceği belirtilmiş. Gülyağı, Allantoin, Aloe Vera, Cadı Fındığı, Fındık ve Ceviz yaprağı özütleri içeriyor. Sakinleştirici, onarıcı, yumuşak yapısıyla yedi toksik maddeden de uzak. Bunlar; Paraben, Mineral Yağ, Alkol, SLS, DBP, GMO, Formaldehit. Hayvanlar üzerinden test edilmemiş. Vegan.

Pompalı plastik şişede, 100 ml. Açıldıktan sonra 36 ay ömrü var.

Fındık büyüklüğünde aldığınız jeli yüzünüze yayıyorsunuz. Sonra, ellerinizi ya da yüz temizleme için kullandığınız aparatı suyla ıslatıp masaj yaparak jelin köpürmesini sağlıyorsunuz. Bol suyla yüzünüzü duruluyorsunuz.

ayşenur yazıcı face cleansing gel yüz temizleme jeli kullananlar 1

Sabahları ve akşamları kullandım. Koyu kıvamlı bir jel. Bir pompası yeterli oluyor. Yüzüme yayıyorum sonra da silikon yıkama aparatımı ya da Foreo'mu ıslatarak yüzümü iyice ovalıyorum. Çok hafif köpürüyor. Bol suyla duruluyorum ve yumuşacık, iyi temizlenmiş bir ciltle karşılaşıyorum.

Bu uygulamayı yüzünüzdeki makyajı arındırmak için de yapabilirsiniz, kullandığınız malzemelerin ağırlığına - kalıcılığına göre tekrarlamanız gerekebilir. Hassas yapıda olduğundan cildinizi yormayacak. Ben yine de her zaman önce makyajımın misel suyla kabasını alıp sonrasında jel ile temizlemeyi tercih ettim.

Cilt tipim mevsime göre karma, normal ya da kuru olabiliyor. Cildimin karma ve normal olduğu zamanlarda kullanım sonrası hiç bir gerilme hissi yaşamıyorum. Kuru dönemlerimde hafif bir gerilme oluyor.

İçeriği de şu şekilde;

ayşenur yazıcı face cleansing gel yüz temizleme jeli içerik
Ayşenur Yazıcı Face Cleansing Gel İçerik
Ayşenur Yazıcı Face Cleansing Gel, severek kullandığım bir yüz yıkama jeli oldu fakat ambalajının jele uygun olduğunu düşünmüyorum. Kıvamı çok yoğun, ürünü alırken zorlanıyorum. Pompası daha geniş olan bir ambalajla rahat kullanılabileceğini düşünüyorum.

Serinin ikinci adımı bir sonraki yazımda.

Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum

  1. Güzel bir seriye benziyor canım, Serumu çok merak ettim umarım onunda incelemesi gelir yakında :)

    YanıtlaSil