bakım

THE ORGANiC PHARMACY'DEN AVANTAJLI YENİ YIL HEDİYE KOLEKSİYONLARI🎁

17:12:00

The Organic Pharmacy, %100 doğal içerikli ve antioksidan etkili ödüllü ürünleri ile cildiniz için en iyisini sunmaya çalışan, yüksek teknoloji doğal cilt bakımı ve tedavileri konusunda uzmanlaşmış bir İngiliz dermokozmetik şirketi. Organik güzellik ürünlerinden en çok satan ürünlerini 3 farklı kombinasyonla 2020 yeni yıl hediye seçeneği olarak sundu.

the organic pharmacy The Expert Serums

The Organic Pharmacy yeni yıl özel koleksiyonundaki setler, cilt bakımı çözümleri sunmak için tasarlanmış tamamlayıcı ürünlerden oluşuyor. Bu ürünler ışıltı ekleme, pigmentasyon düzeltme ve mükemmelleştirmeye kadar bir çok cildi memnun edecek özellikler barındırıyor.

Şimdi setlere yakından bakalım.

The Rose Diamond Collection;

the organic pharmacy The Rose Diamond Collection Rose Diamond koleksiyonu


The Organic Pharmacy Rose Diamond Koleksiyonu; Cildin yenilenmesi, ince çizgilerin ve kırışıklıkların bulanıklaşması, parlaklığının artması yani kullanan kişinin daha pürüzsüz ve sıkı bir cilde kavuşmasını sağlama amacında. Koleksiyondaki ürünler; Rose Diamond Exfoliating Cleanser, Rose Diamond Face Cream ve Rose Diamond Eye Cream. Her ürün, organik çiçeklerden damıtılarak elde edilen gül çiçek suyu ile cildi sakinleştirip ferahlatıyor.

Skin Refine & Perfect;

the organic pharmacy Skin Refine Perfect

The Organic Pharmacy Skin Refine & Perfect Koleksiyonu; 3 adımda cilt tonunu eşitlemek, pürüzsüzlük ve parlaklığı düzenlemek için formüle edilmiş olan cilt mükemmelleştirici ürünlerden oluşuyor.

Birinci adım; Cildi yenilemek için kremsi jel Enzyme Peel Mask ile başlayarak cildi C vitamini, Passion Fruit - Çarkıfelek Meyvesi ve Laktik Asit ile zenginleştirmek. İkinci adım; Rose Facial Spritz ile cildi tazeleyip yenilemek. Üçüncü adım; Rose Plus Brightening Complex ile cildi sıkılaştırarak parlatmak.

The Expert Serums; 

the organic pharmacy the Expert Serums 1

The Organic Pharmacy Expert Serums Koleksiyonundaki ürünler; Hyaluronik Asit Serumu, Retinol Night Serum, Stabilised Vitamin C Serum ve Four Acid Peel.

Ciltteki kuruluk, dökülme, kırışıklıklar, elastikiyet kaybı ve pürüzleri ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

the organic pharmacy Skin Refine Perfect 1

Sevdiklerine sağlıklı bir cilt hediye etmek isteyenler, The Organic Pharmacy yeni yıl özel koleksiyonlarını avantajlı fiyat seçenekleri ile inceleyebilirler. Raffles Spa’da, seçili eczane ve online alışveriş sitelerinde bulabilirler.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum

  1. The Organic Pharmacy ürünler ve tanıtım için teşekkürler

    YanıtlaSil