alışveriş

REMiNGTON'DAN YENİ YIL HEDİYE ÖNERİLERİ

10:04:00

Yeni yılın heyecanı yavaş yavaş bizleri sararken, ilk hareketlenmeleri de alışveriş merkezleri ve caddelerde görmeye başladık. Süsleniyorlar. Bu demek oluyor ki, hediye zamanı yaklaştı. Yeni yılı sevdikleriyle hediyeleşerek karşılamayı sevenler de benim gibi arayışa düştü. Bu ara karşıma çıkan tüm hediye önerilerini sizlerle paylaşacağım. Seçeneklerimizi çoğaltalım :)

Günün konuğu, dünyaca ünlü kişisel bakım markası Remington. Yeni yıl için işimizi pratikleştirip zaman kazanmamızı sağlayacak hediyeler önermiş. Kadın kullanıcılar için önerdiği saçların parlaklığını ve canlılığını koruyan Advanced Colour Protect Saç Düzleştiricisi’ne ve erkek kullanıcılar için önerdiği kişisel bakım çözümleri sunan Graphite Kişisel Bakım Serisi ürünlerine yakından bakalım.

remington yeni yıl en şık hediye önerileri

Advanced Colour Protect Saç Düzleştiricisi; 

Remington S8605 Advanced Colour Protect Saç Düzleştiricisi
Remington S8605 Advanced Colour Protect Saç Düzleştiricisi 
Remington, saçın sağlıklı görünümünü ve canlılığını koruyarak düzleştirme çözümü sunan Advanced Colour Protect Saç Düzleştiricisi ile salon kalitesini evlerimize taşıdığını belirtiyor. Bunu nasıl yaptığını anlatayım. Shea Yağı, UV korumalı mikro bakım tanecikleri ve gelişmiş seramik kaplamalarıyla. Saçları şekillendirirken bir yandan da koruyor.

Advanced Colour Protect Saç Düzleştiricisi'nin diğer özellikleri; 15 saniyede hızlı ısınması, 150-230°C arasındaki 5 sıcaklık ayarı ve 110 mm uzunluğundaki hareketli plakaları.
Satış Fiyatı: 599,90 TL

Graphite Kişisel Bakım Serisi;

Remington Graphite Erkek Kişisel Bakım Serisi

Remington Graphite Kişisel Bakım Serisi; Remington'un tüm çözümleri bir arada sunduğu, bir çok ürün yerine tek bir ürünle ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yeni bir seri. Graphite serisi adını Grafit kaplama bıçaklarından alıyor ve G3, G4, G5 modelleriyle konforlu kişisel bakım deneyimi sunuyor.

remington PG3000 Graphite Serisi G3 Kişisel Bakım Kiti
Remington PG3000 Graphite Serisi G3 Kişisel Bakım Kiti
Remington Graphite G3 Bakım Kiti'nin  6 çok yönlü parçası ve 40 dakikalık kablosuz kullanım özelliği bulunuyor.
Satış Fiyatı: 289,90 TL

Remington PG4000 Graphite Serisi G4 Kişisel Bakım Kiti
Remington PG4000 Graphite Serisi G4 Kişisel Bakım Kiti
Remington Graphite G4 Bakım Kiti'nin 7 çok yönlü başlığı ve 60 dakikalık kablosuz kullanım özelliği bulunuyor.
Satış Fiyatı: 379,90 TL

Remington PG5000 Graphite Serisi G5 Kişisel Bakım Kiti
Remington PG5000 Graphite Serisi G5 Kişisel Bakım Kiti
Remington Graphite G5 Kişisel Bakım Kiti'nin 9 çok yönlü başlığı, 90 dakikalık kablosuz kullanımı ve pilin ne zaman azaldığını gösteren 2 aşamalı led ışık göstergesi bulunuyor.
Satış Fiyatı: 469,90 TL

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum