bakım

MiSSHA SiGNATURE COMPLEXiON COORDiNATiNG BB CREAM WHiTE SWATCH

07:01:00

Yaptığım alışverişle birlikte gönderilen Missha Signature Complexion Coordinating BB Krem'in White rengini, öncesi ve sonrası fotoğraflarıyla göstermek istiyorum bugün.

Bu serinin beyaz ambalajlı White ve siyah ambalajlı Beige olmak üzere iki çeşidi bulunuyor.

Missha Signature Complexion Coordinating BB Cream white

Missha Signature Complexion Coordinating White BB Krem; Kırışıklık karşıtı, aydınlatıcı ve ultraviyole koruyucu etkiye sahip. SPF43 PA+++ değerlerinde. PA+++ olan ürünler UVA ya karşı 8 saatten fazla koruma sağlayabiliyorlar.

12 saat boyunca nemlendirme ve kalıcılık, cilt lekelerini onarma, cilt dokusunu düzeltme vaadide var.

Missha Signature Complexion Coordinating BB Krem white

İçinde gördüğünüz noktacılar, üçlü renk kapsülü. İlk sürerken beyaz olan bu bb krem sonra cildin rengini alıyor. Beyaz renginden dolayı sadece açık tenlilere uyar diye düşünmemek lazım. Parlayan ten rengi oluşturuyor. Hem bana hem annemin buğday tenine uydu.

Şimdi gelelim duruşuna. Aşağıdaki fotoğrafta yüzümde nemlendirici bile bulunmuyor.

Missha Signature Complexion Coordinating BB Krem white sürmeden önce

Çok az miktarı uygulamak yeterli oluyor. Çok kolay dağıtılıyor. İlk sürdüğümde beyaz olsa da bir kaç dakika içinde cildimle uyum sağladı.

Missha Signature Complexion Coordinating BB Cream white yüzümün sağ tarafında

Burada yüzümün sağ tarafına sürülmüş halini görüyorsunuz. Parladığından fotoğraflamak zor ve başarısı çıplak gözle bakıldığında çok daha yüksek.

Çillerimi büyük oranda kapadı, renk eşitlemesi başarılı.

Parlak bir cilt oluşturuyor. Kuru ciltliler bayılacaktır, yağlı ciltte çok parlar.

Missha Signature Complexion Coordinating BB Cream White swatch

Makyaja nemli, canlı, parlak bir taban oluşturuyor. Yüzümde hiç ağırlık yapmadı. Durduğu süre boyunca nemlendirme ihtiyacı hissetmedim. Kalıcılığını 12 saate yakın gözlemledim onda bir sorun yok fakat 7 saatten sonra yağlı cilt görünümü aldı. Sonrasında araştırdım çok az uygulamak gerekiyormuş, fazla sürüldüğünde yağlı görünüme sebep olabiliyormuş. Ben şu şaseti hem kendime hem anneme kullandım yine de fazla geldi.

Sabitlenmesi ortadan yükseğe, telefona hafif bulaştığını gözlemledim. Kıyafetlerime bulaşmadı.

Yaptığım makyajı da güzel tuttu, tüm makyajım silene kadar aynen durdu.

Missha Signature Complexion Coordinating BB Krem white swatch

Çilleri bu kadar doğal hafifletmesi, yüzüme canlılık vermesi, oluşturduğu ten rengi çok hoşuma gitti. Yazın bu kadar parlamayı sevmediğimden Missha Signature Complexion BB Krem White, kış başında alınacaklar listeme girdi.

Yazının başında bahsettiğim gibi bir de Beige olanı var. Yine aynı özelliklere sahip. Duru, ferah, canlı bir cilt görünümü vadediyor. Onu da fotoğraflayıp sizlerle paylaşacağım.

BURAYI tıklayarak daha detaylı inceleyebilir, merak ettiyseniz tester olanlarından satın alabilirsiniz. Missha tester konusunda oldukça başarılı. BB krem testerları 1-1,5 TL arası fiyatlarda satılıyor.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

12 yorum

  1. gerçekten de başarılı durmuş ama benim cildimde parlayacaktır dediğin gibi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İrem'cim, belli bir saatten sonra yağlı görünüm oluşturduğundan seni mutlu etmeyecektir.

      Sil
  2. Güzelmiş!!..hemen de fark ediliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru dürüst yansıtamıyorum fotoğrafta, o gün yüzümde gören herkes bayıldı :)

      Sil
  3. Ben de Loreal' in yeşil renkte CC kremini aldım.. aslında memnunum ancak benim cildim kuru oluyor sürünce.. kapatıcılığı rengi çok iyi. Sizin markanın parlaklığı çok hoşuma gitti. Bu markayı bilmiyordum, nerden aldınız? gratis, watsons vs yerlerde var mı? Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Loreal cc kremi bende çok merak ediyordum ama açık tende koyu durduğunu okuyunca almadım. Missha ürünlerini online olarak alıyorum. www.missha.com.tr oldukça da hızlı gönderiyorlar. Bu kremin 20 ml lik boyu da var, tester boyları da var :)

      Sil
    2. Benim cildim de oldukça açık. Beyaz yanaların kırmızı. Ona sinir olduğum için önce bb denedim markasını tam hatırlamıyorum, memnun kalmadım o yüzden cc almaya karar verdim liralık 3 tip cc kremi var. Biri mor biri yeşil diğeri aklımda kalmadı. Ben yeşilini aldım ve sonuç mükemmel. . Herkes bir değişiklik olduğunun farkında. Bilginiz olsun diye yazdım bu detayı 😊

      Sil
    3. Benziyor cildimiz, turunculaşmıyor mu sende?. Dayanamıycam alıcam en sonunda :) Bu arada kozmelada indirim başladı missha'nın kendi sitesinden daha ucuz şuan fiyatlar.

      Sil
  4. Çok güzel durmuş.Aydınlık görümüne bayıldım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Filiz'cim, iyi hissettirdi beni de. Kış başına alınacak artık :)

      Sil
  5. çok ilgimi çekti.. baya güzele benziyor ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra'cım sen hafif ürünleri seviyorsun zaten hoşuna gidebilir bu yüzden :)

      Sil