alışveriş

YAZIN KEŞİFLERİ SORBE VE THERMOMiX

11:37:00

Havalar ısındıkça, sıcaklar iyice bastırdıkça, evden çıkamayıp mutfağa sardıkça yeni keşiflerim oluyor. Onlardan biri dondurmaya alternatif soğuk bir tatlı olan sorbe, diğeri de sorbeyi dakikalar içinde hazırlamamı sağlayacak olan Thermomix.

yazın keşifleri sorbe ve thermomix

Sorbe; Meyve suyu veya meyve püresinden yapılan, soğuk tüketilen bir çeşit tatlı. İçindeki ezilmiş buz parçacıklarıya serinletici ve ferahlatıcı etkide. Meyve barındırdığı için de vitamin deposu. Yemek öncesi, yemek sonrası hatta yemek arasında bile değerlendirilebilen damak şenlendirici bir seçenek.

İşte bunları araştırıp öğrenirken en kolay ve en hızlı nasıl yapabilirim sorusunun cevabı da, Thermomix oldu.

Şeker öğütme, meyve doğrama ve buz parçalama fonksiyonlarıyla önce çıkan Thermomix, 12 mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yapabiliyor. Dijital ekranıyla yol gösterici ve mutfaktaki işi en kısa sürede bitimeye yardımcı.

Dilediğiniz sorbeyi hazırlamak için malzemeleri Thermomix'in karıştırma kabına koymanız yeterli oluyor. Dondurulmuş meyve ve buzu 10 saniye gibi kısa bir sürede parçalayabiliyor. İsterseniz karıştırma kabınıza biraz süt ekleyip milkshake olarak da tüketebilirsiniz. Çeşitli tarifler için Thermomix'in rehberli hatırlatma özelliğini kullanıp ekrandaki talimatları izleyerek de sonuca ulaşabilirsiniz.

Thermomix benim çok ilgimi çekti ve beğenimi kazandı. Siz de incelemek isterseniz www.thermomix.com.tr adresini tıklayabilir hatta online tanıtım talep edebilirsiniz.


Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum