ağız bakımı

COLGATE NATURAL EXTRACTS DİŞ MACUNLARI

09:14:00

Merhaba! Doğal özlerden esinlenerek hazırlanılan Colgate Natural Extracts ürünlerini ve Colgate Bamboo Diş Fırçasını tanıyacağız bugün. 

colgate natural  extracts diş macunları colgate bamboo fırça

Dişlere ve diş etlerine bakım için Aloe Vera, tazeleyici temizlik için Limon Yağı ve Yeşil Çay, doğal ve etkili beyazlık için Aktif Kömür içeriği kullanılan üç diş macunu var burada. Geri dönüştürülebilir karton ambalaj ve geri dönüştürülebilir tüp ambalajlardan oluşuyorlar. Glutensiz, şekersiz, özenli üretim kategorisindeler. Buradaki özenli üretim tanımı; Su ve enerji tüketiminde çevreye duyarlılık, iş sağlığı ve güvenliğine uygun çalışma koşulları, işçi hakları gibi çok önemli başlıkları içeriyor.

colgate natural  extracts diş macunları

Colgate Natural Extracts Aktif Kömür; %93 Doğal kökenli bileşenler ile etkili bir beyazlık sunmayı amaçlıyor. İçeriğindeki porlu siyah kömür tozu temizleyici etkisiyle öne çıkıyor. Minerallerle bakım yapıyor. Günlük ağız koruması için üretilmiş, diş yüzeyindeki lekelerin giderilmesini amaçlayan ve ferahlık sağlayan diş macunu. 

Colgate Natural Extracts Limon Yağı; %96 Doğal kökenli bileşenler içeriyor. Limon Yağı, Aloe Vera Özü ve minerallerden oluşuyor. Limon Yağının ferahlatıcı etkisi ile uzun süreli tazelik hissini de amaçlıyor. 

Colgate Natural Extracts Aktif Kömür

Colgate Natural Extracts Aloe Vera; %97 Doğal kökenli bileşenler içeriyor. Aloe Vera, Yeşil Çay Özleri ve minerallerle günlük kullanıma uygun. Diş eti bakımı ve ferahlatıcı etki bırakmayı amaçlayan diş macunu. 


Colgate Bamboo Diş Fırçası; Konik uçlu diş fırçası kılları, su emilimini en aza indirmek için doğal balmumu ile kaplanmış fırça sapı ile yumuşak diş fırçası. BPA içermiyor. Bambudan yapıldığı için kullanım sonrası kurutmanız öneriliyor. 


Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.


Ürünler firma tarafından gönderilmiş olup, fotoğraflar ve düşüncelerim bana aittir :)




Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum