apieu

MiSSHA APiEU AiR FiT CUSHiON FONDÖTEN İNCELEMESİ

20:20:00

Merhaba! Cildinizde varlığını hissettirmeyen, doğal duran, göze batan leke ve kızarıklıkları çaktırmadan kapatan, gün boyu kalıcılığını koruyan bir fondöten mi arıyorsunuz? Buldunuz, Missha Apieu Air Fit Cushion Fondöten tam size göre.

missha apieu air fit cushion incelemesi

Apieu Air Fit Cushion Fondöten Özellikleri;

missha apieu air fit cushion fondöten incelemesi 1

Her Missha ürününde olduğu gibi Apieu Air Fit Cushion Fondötenin de ambalajı çok şık. Gerek aynalı karton kutusu olsun, gerek ürünün kendi kutusu. Lüks hissettiriyor.

Kutu üzerinde Türkçe ya da İngilizce bir açıklama bulunmadığından ürünle ilgili bilgileri size Missha'nın sitesinden aktaracağım. Apieu Air Fit Cushion; 

"Yağ kontrolü sağlayan, cildi anında eşitleyen ve kusurlu görünümü kapatan ultra hafif cushion fondöten"

şeklinde tanımlanmış. Kesinlikle her kelimesine katılıyorum. Kullandığım tüm fondötenlerin, tüm ten ürünlerinin, tüm cushionların içinde en hafifi. Sürdüğüm an cildimi eşitliyor, kızarıklık ve leke görünümünü hafifletiyor, doğal bir bütünlük sağlıyor. Cildim hiç bir şey sürmemişim gibi görünürken sağlıkla parlıyor.

missha apieu air fit cushion incelemesi 3

Nemlendirici etki için mineralli su içeriyormuş. İçeriğinde ayrıca Aloe Vera ve Çay Ağacı Özü de bulunuyor. 

Üç farklı pudra çeşidi kullanılmış.

  • Cilde nefes aldıran pürüzsüz uygulama için, Airy-Light Powder
  • Topaklanmayı engelleyen ve üst üste kullanıma, tazelemeye imkan veren, Sliding Powder
  • Kapatıcılık sunan, Airy Cover Powder

SPF 50+/PA+++  güneş korumasına sahip.

13,5 gram.

21 ve 23, iki renk seçeneği bulunuyor. Burada gördüğünüz 21 numara.

Cushion kendi süngeriyle geliyor ve bana göre tendeki en iyi duruşu da her zaman kendi süngerleri sağlıyor. Lacivert rengine bayıldım.

missha apieu air fit cushion incelemesi 2

Cushion fondöten kullanımında dikkat etmeniz gereken uygulama şekli, süngerinize aldığınız ürünü cildinize sürerek değil pat pat hareketlerle yedirerek uygulamanız. Ve tabii ki süngerinizi iki üç kullanımda bir yıkamanız :)

missha apieu air fit cushion incelemesi 4

Bence kapatıcılığı yoğun değil fakat başarılı. Ayrıca üst üste uygulayarak daha da arttırabiliyorum. Uygulama kolaylığına da tüm gün cildimdeki duruşuna da hayran oldum.

missha apieu air fit cushion incelemesi 5
missha apieu air fit cushion incelemesi 6

İşte ciltte duruşu tam da böyle. Yok gibi, değil mi? Güzel bir örtücülük ve rahatsızlık yaratmayan dokusuyla Nisan ve Mayıs ayında en severek kullandığım ten ürünüm oldu. 

Yüzümdeki duruşunu da göstermek istiyorum.

missha apieu air fit cushion kullananlar


Cildim nefes alıyor, nemli ve ışıltılı görünüyor, yağlanmıyor. Daha ne isterim ki :) 

Missha Online'dan Kadınlar Günü indirimiyle 69,90₺ almıştım. Aynı indirimde aldığım Missha Apieu Power Block Water Proof Güneş Koruyucu incelemesini de okuyabilirsin. Şu an bayram indirimi var. Aldığımdan daha düşük bir indirim ama yine de bakılabilir.

Görüşmek üzere :)



Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum