alışveriş

MARKALARDAN GELENLER VE EYLÜL AYI ALIŞVERİŞLERİM

17:09:00

Merhaba, markalardan gelenler ve yaptığım alışverişlere kısaca bir göz atalım istedim. İçlerinde merak ettikleriniz varsa içerikleri hakkında ön bilgi olmuş olur. Yazının sonundaki videoda tüm ürünleri görebilirsiniz.

markalardan gelenler ve eylül ayı alışverişlerim
purifie organic moisturizer krem

Yepyeni bir marka olan Purifie markasının gönderdiği nemlendirici, aydınlatıcı gece ve gündüz kremi. %99 doğal içerikli, %20,1 organik içerikli. İçerik, su ve bana hep iyi gelen Aloe Vera yaprağı suyu ile başlıyor. Devamında C vitamini formu olan Ascorbyl Glucoside ve Hyaluronik Asit de yer alıyor. Güzel içerik, ön izlenim olarak başarılı bir nemlendirici ve üreten bir kadın girişimci. Siz de Buraya tıklayarak ulaşabilir, destek olabilirsiniz.

By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream

Alışveriş yapmayı da çok sevdiğim Korendy, By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream'i gönderdi. %10 Propolis ve zengin Pro-Biyom kompleksi ile hasarlı cilt bariyerini yeniden inşa etmeyi amaçlıyor. Yoğun besleyici, cilt bariyerini güçlendirici, hassasiyet belirtilerini giderici, akneleri yatıştırıcı, bağışıklığı arttırıcı özellikte. 

By Wishtrend Pro-Biome Balance Cream

Yine yepyeni bir marka olan Deauty Skin, sadece cildimizin ihtiyacı olan bileşenleri içeren temiz kozmetik ürünleri sunduğunu belirtiyor. Buradaki temiz kozmetik, piyasadaki diğer ürünlerden farklı olarak şüpheli ya da zararlı kimyasallardan arınmış ürünleri temsil ediyor. Ambalajlarının üzerinde yazan Formula-5, Deauty Skin ürünlerinin SLS, SLES, Alkol, Paraben ve Boya bileşenlerini içermediğini anlatıyor.  

deauty skin dermo qlin hamamed 9 arbu white c

Renk eşitsizliği ve cilt lekeleri üzerine olan ürün grubundan üç ürün gönderdiler.  

Dermoqlin Yüz Temizleme Jeli; 5.5 pH değerine sahip formülasyonu ile cildi bariyerine zarar vermeden temizleyerek arındırmayı amaçlıyor. İçeriğinde nemlendirici ve yatıştırıcı bileşenler bulunuyor. Kolajen üretimini tetikleyerek yaşlanma karşıtı bakım yapan ayrıca  anti-enflamatuar etkisiyle başta sivilceler olmak üzere cilt üzerindeki sorunları iyileştirmeyi destekleyen Kaplan Otu. Cildi onaran ve bariyerini güçlendiren sarı kantaron özü. Pigmentasyon oluşumunu engelleyen Alpha Arbutin...

Hamamed 9 Hücre Onarıcı Ve Yatıştırıcı Krem; Onarıcı, yatıştırıcı, gözenek sıkılaştırıcı ve nemlendirici yüz kremi. İsmini Hamamelis yani Cadı Fındığı bitkisinden, 9 doğal bileşen ve esansiyel yağdan alıyor.  

Arbu-White C Beyazlatıcı Ve Aydınlatıcı Krem; İsmini yaban mersini, armut ve nar gibi bitkilerden elde edilen doğal bir botanik özüt olan arbutinden alan bu leke kremi, içeriğindeki on doğal bileşen ve esansiyel yağlarla cildin ihtiyacı olan tüm bakımı sağlamayı amaçlıyor.

markalardan gelenler dermabien

Dermabien sevdiğim bir marka geçen kış C Vitaminini ve renkli güneş kremini kullanmıştım. Şimdi geliştirilen formülleriyle yeni hallerinden kısaca bahsedeceğim. 

Dermisvital Revitalizing Cream; Cildin yenilenmesi, sıkılaşması ve doğal nem dengesinin korunmasını amaçlayan antioksidanlarla güçlendirilmiş gece ve gündüz kremi. İçeriğinde Hyaluronic Acid, yerleşik ve dinamik kırışıklıkları hedef alan ödüllü bakır peptit kompleksi Neodermyl, ince kırışıklıkların önlenmesine yardımcı olması için Riboxyl ve mimik kırışıklıklarına karşı etkili Argireline bulunuyor.

Melacure Liposamal C Serum; Cildin sıkılaşmasına, ince kırışıklık görünümünün önlenmesine ve ton dengesinin sağlanmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Yeni formuna %15 C Vitamininin etkisini en iyi şekilde hissettirecek Ferulic Acid de eklemiş. İçerikte ayrıca Glutathione, Hyaluronic Acid, Niacinamide, Aloe Vera, Hamamelis, Shea Butter, Panthenol, E Vitamini de yer alıyor.


Dermisvital Intensive Eye Repair; Dermisvital serisinin göz kremi. Göz çevresi kırışıklıklarına dolgu etkisi vadediyor. Yeni versiyona eklenen Caffeine, göz altı morluklarının oluşumuna karşı da etki ediyor. Neodermyl, Hyaluronic Acid, Aloe Vera Jel, Argireline, Bisabolol gibi güçlü ve sevilen içeriklere sahip. 

Dermasolar Age Defence Cream; Daha önce de kullandığım çok beğendiğim cilt bakım ve güneş kremi. Kategorilendirmesi biraz zor çünkü ikisinde de başarılı. Renkli ve renksiz seçeneği bulunuyor. Eski seriden farklı olarak eklenen Pepha Age, leke karşıtı etki gösteriyor ve cilt bariyerinin güçlendirilmesine yardımcı oluyor. İçeriği çok zengin ve yağlı ciltler için de renkli, renksiz seçenekleri var. 

the natural ritualist keratin milk

Özellikle Trendyol indirimi dönemlerinde bikutugüzellik mağazasında güzel indirimler oluyor, ben de deniyorum.  Hepsi The Natural Ritualist markasına ait. Papatya suyu ve gül suyunun saç ve cilt için kullanıma uygun olduğu belirtilmiş. Hiç papatya suyu kullanmamıştım.

Keratine Repair Rescue; Kırılmış yıpranmış saç uçlarını onarmak için. Harika kokuyor.

Keratin sütü; Kuru saça uygulanan, durulama gerektirmeyen bir saç bakım ürünü. Saçı ısının zararından korumayı, kırılmasını önlemeyi amaçlıyor.

Üçlü serum seti. Hyaluronic Asit, C vitamini ve Kolajen serumdan oluşuyor.. Kutudaki serumların 30 günlük kullanım için olduğu ve bu sırayla kullanılması önerilmiş. İçeriklerine beraber bakarız.

doa kozmetik yeni serumları

Doa Kozmetik 1 Eylül'de çok güzel bir indirim yaptı aynı dönemde yeni serumlarını da satışa sundu. Ben de Centella serum, Resveratrol serum, nemlendirici krem, L-Ascorbik Acid serum, Tranexamic Acid serum, Glutathione serumu denemek istedim. Yeni şişelerinde, geri dönüşüme uygun kutularla ve serumların içeriğini, nasıl kullanıldığı anlatan bilgi kağıtlarıyla beraber geldi. Hoşuma gitti.

korendy alışverişim

Korendy'den mini boylardan oluşan bir alışveriş yapmıştım. Klairs'in meşhur nem toniği ve kokusuz versiyonu.

Çok yönlü nemlendirici olarak bilinen Klairs - Fundamental Water Gel Cream; Jeju Yeşil Çay Suyu, Pantenol ve Pirinç özlerinden oluşan hafif yapılı nemlendirici jel krem. 

Rovectin Activating Treatment Lotion; Hidrasyon Losyonunun 15 ml.lik mini boyu. 7 farklı Hyaluronik Asit, Papaya Enzimleri ve Kafeinle cildi tek adımda nemlendirme ve eksfoliye etme sıkılaştırma, canlandırma vaadinde. 

Ve her Korendy alışverişinde kendi seçimimizle gönderilen testerlar. 

Yeni bir rutine başlamadan önce elimdekilerden kısaca bahsetmek istedim. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Videoyu buradan izleyebilirsiniz.



Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum