bakım

OZONLABS ALOE VERA ŞAMPUAN İNCELEMESİ

10:43:00

Merhaba, Ozonlabs Aloe Vera Şampuan bugünün konusu. Paraben, Sülfat, Alerjen, Alkol, Silikon içermeyen bir şampuan arayışındaysanız size yardımcı olabilir.

ozonlabs aloe vera şampuan incelemesi

Ozonlabs Aloe Vera Şampuan; Pet şişede, 250 ml. Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. Yapısı akışkan, kokusu bitkisel ve hafif.

İçeriğindeki Aloe Vera, Lesitin ve Vitamin E ile yıpranmış kurumuş saçları nemlendirmeyi amaçlıyor.

Tam içeriği şu şekilde;

ozonlabs aloe vera şampuan içeriği

Akışkan yapısından dolayı çabuk bitebilir. Saçlarım ince telli, kısa olmasına rağmen gür. Neredeyse avuç içimi dolduracak kadar kullanma ihtiyacı duyuyorum. Temizlemesi güzel, sonrasında saçlarımı sertleştiriyor. Yumuşaması ve kolay taranması için saç kremi kullanıyorum. Ekstra nemlendirme hissetmedim.

İlk kullandığımda saç diplerimde kaşıntı oldu, diğer kullanımlarımda sorun yaşamadım.

Saç dökülmelerim bu ara daha çok yoğunlaştı. Şampuandan dolayı mı, mevsim değişikliğinden mi emin değilim.

Benim deneyimime göre en belirgin etkisi saçtaki temizlik ve arınma hissi. Hatta kuru saçlılardan çok yağlı saçlıların beğenerek kullanacağını düşünüyorum.

ozonlabs aloe vera şampuan kullananlar

Deneyimlemem için gönderen Ozonlabs'e teşekkür ediyorum. Sizler de ürünü sitesinde incelemek ya da satın almak isterseniz Burayı tıklayabilirsiniz.

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum