bakım

KORE CİLT BAKIMI K-BEAUTY ÜRÜNLERİ | ORJENA - MJCARE - DALBA | VİDEOLU

10:44:00

K-Beauty sevenler burada mı? Limonian'dan gelenleri birlikte inceleyelim. Orjena Banana Cleansing Foam, muzlu temizleme köpüğü. Mjcare Black Head & Pore Care Nose Patch siyah nokta ve gözenek temizleme bandı. Mjcare Soft Peeling Hand Mask, el peeling maskesi. Markanın ayak peelingini defalarca kullandım ve çok başarılı buluyorum BURADA detaylı anlatmıştım. El peelingini denemek için de sabırsızlanıyorum. Dalba White Truffle Return Oil Cream Cleanser üç etkiyi bir arada sunan yağ - jel - krem temizleyici. Burada ilk defa tanışıyorum ama sonrasında defalarca kullandım evde iki tam boyu var. Mucize bir temizleyici. Mjcare Hyaluronic Acid Mask, hyaluronik asit maskesi. Mjcare Collagen Mask, kolajen maskesi. Mjcare maske konusunda başarılı bir marka hangi çeşidini kullansam etkisini görüyorum. Limonion Kopmaz TPU Lastik Toka, bu çok ilginç. Bir lastik toka ne kadar kopmayabilir ki diye düşünüyor insan :) Kopmuyor, saçı çekiştirmiyor, formu bozulmuyor ve tekrar tekrar kullanılabiliyor. 

"Merhaba, Youtube için hazırladığım videolarımı Blogluyorum'da da okuyabilmeniz için düzenliyorum. İlk izlenimlerimle beraber düzenli kullanımla derinleşen fikirlerimi de okuyabileceksiniz. Yazının sonuna videomu ekleyeceğim. İzleyip, ürünlerin yapıları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. "

kore cilt bakımı ürünleri k beauty mjcare dalba orjena limonian

Orjena Banana Cleansing Foam

orjena banana cleansing foam muz özlü yüz temizleme köpüğü

Orjena Banana Cleansing Foam yani muz özlü temizleme köpüğü. Hakkında çok fazla şey okudum. Az miktarı yeterli geliyor diyenler var, makyajı iyi temizliyor diyenler var, hiç beğenmeyenler de var. Hangi gruptan olacağımı bilmiyorum beraber bakacağız.

Okuduklarım şöyle;

Tüm cilt tiplerine uygun ama içeriğinden dolayı kuru cilde daha uygun.
Fungal akne problemi yaşayanlar önce içerik listesine göz atmalı çünkü tetikleyici içerikler olabilir.
Makyaj temizlemek için de kullanılabiliyor.
Nemli bir cilt hissi bırakıyor.
Ve ferahlatıcı etkisi var.

orjena muzlu temizleme köpüğü

Orjena Banana Cleansing Foam Kullanımı; Islak cildinize dairesel masaj hareketleriyle ürünü yayın, parmaklarınızı kullanarak masaja 1-2 dakika devam edin, sonunda cildinizi ılık suyla arındırırın. 

180 mililitre, büyük bir tüp ambalajda.  

Krem gibi koyu kıvamlı. Kokusu muzlu gofrete benziyor. Yapısı çok yumuşak, kokusu hafif.
Cilde kolay dağıtılıyor. Az miktarı yeterli oluyor. Yüzümü yıkarken cildimden hızlı şekilde arındı. Kuru ciltli olarak sonrasında gerilme olmadı fakat yağlı ciltler çok daha rahat kullanırlar. Bana göre fiyat performans ürünü. Greyfurtlusu da var ona da bakabilirsiniz. 

Mjcare Black Head & Pore Care Nose Patch

mjcare Black Head Pore Care Nose Patch siyah nokta gözenek bandı

Mjcare Black Head & Pore Care Nose Patch, siyah nokta ve gözenek bandı.

Kullanımı; Temizlenmiş burun bölgesini çeşme suyuyla ıslatıyoruz sonra kuru ellerimizle burun bandını ambalajından çıkarıp burnumuza yerleştiriyoruz. 10-15 dakika bekliyoruz. Burnuma yerleştirdikten sonra üstünden de ıslatıyorum ben. Tamamen yapışmış oluyor.

Eğer burun bantları çıkarırken tahriş oluyorsanız ya da canınız acıyorsa ıslatarak da çıkarabilirsiniz.   

Kullanım sonrası burnum temiz, yumuşak ve pürüzsüz. Başarılı. Burun bantlarının verdiği temizlik bir başka. Çok sık kullanmıyorum, ayda bir kere olsun kullanmaya çalışıyorum.

Mjcare Collagen Mask

mjcare Black Head Pore Care Nose Patch siyah nokta gözenek bandı

Mjcare Collagen Mask, kolajen maskesi. Kağıt maskelerden.  Nemlendirici, sıkılaştırıcı, elastikiyet arttırıcı özellikte. Hyaluronik asit, balıklardan elde edilen insan cildine benzeyen yapıya sahip fish collagen içeriyor.

Kullanmadan önce kapalı ambalajı iki elinizin arasında sıkıştırıp kuvvetli bastırırsanız maskenin içindeki emülsiyon her yere eşit dağılır.  

Yüzüme yerleştirip 15-20 dakika bekliyorum. Yüzüme uygun, beklerken de kayıp düşmüyor. Bekleme sonunda yüzümde hala ıslak ıslak ve ferah etkisi var. Hafif bir kokusu var. Cildimdeyken kaşıntı tahriş hissi oluşturmadı. Cildimi nemli ve iyi hissediyorum. Dolgun, aydınlık görünüyor.

Videomu buradan izleyebilirsiniz. Yeni içeriklerimden haberdar olmak için Youtube Kanalıma ABONE olabilir ve zil bildirimini açabilirsiniz.



Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.




Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum