flormar

FLORMAR iNSTAGLAMMERS KOLEKSİYONU | VİDEOLU

12:46:00

Merhaba bugün Flormar Instaglammers Koleksiyonunu tanıyacağız. Koleksiyonda 5 ürün grubu bulunuyor. Bunlar likit allık, kaş kalemi, yapıştırılabilir tırnaklar, primer ve rujlar. Şimdi hepsini tek tek inceleyelim.

"Youtube için hazırladığım videolarımı Blogluyorum'da da okuyabilmeniz için düzenliyorum. İlk izlenimlerimle beraber düzenli kullanımla derinleşen fikirlerimi de okuyabileceksiniz. Yazının sonuna videomu ekleyeceğim. İzleyip, ürünlerin yapıları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. "

FLORMAR instaglammers koleksiyonu

Insta-Smooth Primer With Collagen

flormar insta smooth primer with collagen makyaj bazı

Insta-Smooth Primer With Collagen; Aloe Vera özü ve Kolajen içeren makyaj bazı. Parlak ve sağlıkla ışıldayan cilt görünümü sunmayı, cildi ten makyajına hazırlamayı, cildin nem dengesini sağlamaya yardımcı olmayı amaçlıyor. 

30 ml. Damlalıklı cam şişede. Görünümü cezbedici. İçinde beyazlı pembeli küçük küçük parçacıklar bulunuyor. Yoğun yapılı bir kıvamı var. 

Kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor.

Hafif, rahatlatıcı kokusu var.

Yüzüme yayarken içindeki parçacıklar da dağılıyor. Cildim parlak görünüyor biraz da yapışkan hissettiriyor. Bu da üzerine uygulayacağım ten ürününün iyi tutunacağını gösteriyor.

Iconic Cheek Blush 

flormar iconic cheek blush likit allık

Iconic Cheek Blush; Kremsi dokulu allık. Yapışkan his bırakmadan sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümü sunmayı vadediyor. Üç renk seçeneği bulunuyor. Bendeki rengi 002 Flirting With Danger.

Kokusu güzel. Rengi naturel. İçinde hem pembelik hem kahvelik var. Rahat uygulanıyor ve çok uygulansa da doğallığını kaybetmiyor. Parlak bitişli güzel bir likit allık.

Brow Micro Filler Pen

flormar iconic cheek blush likit allık

Brow Micro Filler Pen; Keçe uçlu kaş doldurma kalemi. Kaş kıllarına benzeyen aplikatörüyle boşlukları kolay şekilde doldurmayı amaçlıyor. Hızlı kuruma, kaşları sabitleme ve kalıcılık vaadi var. Üç rengi bulunuyor. Benim kullandığım en açık rengi 01 Light Brown. Kolay uygulanıyor. Kaşlarınıza kıl eklemek için ya da hızlı bir şekilde üstünden geçerek rengini değiştirmek için kullanabilirsiniz. 

Big Kiss Lipstick With Collagen

flormar iconic cheek blush likit allık

Big Kiss Lipstick With Collagen; İçeriğindeki kolajen desteğiyle dudakları nemlendirip yumuşatmayı, dudakların çevresindeki kırışıklıkları ve çizgileri azaltmaya yardımcı olmayı amaçlıyor. 6 renk seçeneği var. Bendeki rengi 03 Retro Nude. Kolay sürülen, dudak çizgilerine dolmayan, nemli ve dolgun gösteren bir ruj. 

Full Of Fun Press-On Nails

flormar full of fun press on kendinden yapışkanlı takma tırnak

Full Of Fun Press-On Nails, sadece koleksiyonda değil Flormar içinde de yepyeni bir ürün grubu. Kendinden yapışkanlı takma tırnaklar üç farklı seçenekle sunulmuş. 

Flormar InstaGlammers Koleksiyonunun uygulanışı ve etkisini görmek için Youtube videomu izleyebilirsin. Yeni içeriklerimden haberdar olmak için kanalıma ABONE olmayı ve zil bildirimini açmayı unutma :)


Flormar InstaGlammers Koleksiyonuna ulaşmak için BURAYI tıklayabilirsin.


Görüşmek üzere :)


Beni anlık paylaşımlar yaptığım  @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan da takip edebilirsin.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum