bakım

DiADERMiNE TEMİZLEYİCİ STiCK VE PEELiNG STiCK İNCELEMESİ | VİDEOLU

10:10:00

Merhaba, bugün Diadermine'in stick formdaki iki ürününü tanıyacağız. Diadermine Kombucha Çayı Özlü Temizleyici Stick ve Diadermine Matcha Çayı Özlü Peeling Stick. 


"Youtube için hazırladığım videolarımı Blogluyorum'da da okuyabilmeniz için düzenliyorum. İlk izlenimlerimle beraber düzenli kullanımla derinleşen fikirlerimi de okuyabileceksiniz. Yazının sonuna videomu ekleyeceğim. İzleyip, ürünlerin yapıları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. "

diadermine kambucha özlü temizleyici stick matcha özlü peeling stick

Diadermine Temizleyici Stick

diadermine kambucha özlü temizleyici stick matcha özlü peeling stick

Diadermine Kombucha Çayı Özlü Temizleyici Stick; Cilt bakımında pratiklik vadediyor. Zengin doğal çay özleri içeren temizleyici stick ile her yerde kolayca cildimizi ve makyajımızı temizleyebileceğimiz belirtiliyor. 

Ambalaj üzerindeki bilgilere göre, kombucha çayı özlü temizleyici stick cilde dokunduğunda yumuşayıp eriyerek makyaj ve kiri etkili bir şekilde temizler, cildi derinlemesine arındırır ve pürüzsüzleştirir. Hafif ve akmayan formülü sayesinde  kolay taşınabilir.

Kullanım önerisi olarak, nemli cilde dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanması ve suyla durulanması belirtilmiş.

40 gram, 150 ml lik misel suya eşmiş. Stick ambalajı kolay kullanılıyor.

Hafif kokusu var. 

diadermine kambucha özlü temizleyici stick kullanımı

Cildimi ıslatıp stick temizleyici sürmeye başladığımda yüzümdeki fondötenin çözüldüğünü görüyorum. Göz bölgesine kullanırken dikkat etmek lazım. Biraz dikkatsizce davranıp gözünüm içine kaçmasını sağladım, kısa süreli yanma oldu. Kullanmaya devam ettiğim sürede ve diğer gözümdeki makyajı temizlerken yanma hissetmedim. Kirpiklerimdeki maskarayı da çözdü. Çıkmaz denilen bir maskara değildi fakat kalıntı bırakmadan temizlemesi hoşuma gitti.

Yüzümü yıkadığımda cildimden rahat bir şekilde arındı. Yağlı bir his bırakmadı. Cildimde gerilme, hassasiyet, kızarıklık da yapmadı. Ayrıca ürünün kendisi suyun altında tuttuğumda kolayca temizlendi.

Temizleyicinin başarısını çift fazlı makyaj temizleme suyuyla test ettim. Yüzümden ve kirpik diplerimden pek kalıntı çıkmadı. Benim için başarılı, çantaya atıp her an kullanım imkanı sağlamasıyla pratik bir ürün oldu.

Diadermine Peeling Stick

diadermine matcha özlü peeling stick

Diadermine Matcha Çayı Özlü Peeling Stick; Ciltte masaj etkisi yaratarak etkili bir peeling deneyimi sunmayı vadediyor.

Kullanım önerisi olarak, nemli cilde direkt olarak uygulayın, gözenekleri arındırmak için dairesel hareketlerle cilde masaj yapın ve su ile durulayın diye belirtilmiş. 

Temizleyici stickte olduğu gibi 40 gram. 

Rengi yeşilimsi. 

Yüzümü ıslatıyorum ve peelingi cildimde gezdiriyorum. Rahat uygulanıyor. Fiziksel bir peeling. Tanecikli ürünlerden hoşlanmayanlar buna dikkat etmeli. Pütürcükler acıtmıyor yine de temkinli davranıyorum. Ben de fiziksel peelinglerin cildimi çizme ihtimalinden uzak kalmaya çalışıyorum.

Yüzümü yıkarken cildimden rahat arınıyor. Hassasiyet ve kızarıklık oluşturmadı. Ferah bir his bıraktı. Yine de cildim şu an nemlendiriciye ihtiyaç duyuyor. 

Ürünü sadece suyun altına tutarak temizleyebildim. Kolay temizlenmesi de ayrıca hoşuma gitti.

Temizleyici stick kesinlikle favorim, peeling stick de tanecikli peeling sevenlerin hoşuna gidecektir. 

Diadermine stick ürünlerin uygulanışı ve cildimdeki etkisini görmek için Youtube videomu izleyebilirsin. Yeni içeriklerimden haberdar olmak için kanalıma ABONE olmayı ve zil bildirimini açmayı unutma :)



Görüşmek üzere 


Beni anlık paylaşımlar yaptığım  @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan da takip edebilirsin.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum