anti age

FOREO BEAR AKILLI MiCROCURRENT YÜZ SIKILAŞTIRMA CİHAZI

21:30:00

Merhaba! Bugün sizlere cilt bakımımda kullanmaktan çok mutlu olduğum ve bana iyi geldiğini  düşündüğüm bir yüz sıkılaştırma cihazından bahsedeceğim, Foreo Bear. Foreo, İsveçli bir marka ve ürettiği ürünler Luna'sı, Ufo'su, Bear'ı hepsi de cilt bakımını daha performanslı hale getirmekte. Bir güzellik merkezinde yaptıracağımız cilt bakımını evde kendimiz yapabilir hale gelmemizi ve kullandığımız ürünlerin cilt tabakasında daha etkili olmasını sağlamak amacında. O yüzden kullandıkça daha da seviyorum.

foreo bear akıllı microcurrent yüz sıkılaştırma cihazı
foreo bear akıllı microcurrent yüz sıkılaştırma cihazı

Mesela Luna'yı kullandığım zaman cildimi o kadar güzel temizliyor ki, siyah noktalarımdan kurtulayım ya da yağ filamentlerim çoğaldı bunun için ne yapayım, gibi düşüncelerim çok fazla olmuyor.
 
Ufo ile evde bir maske terapisi yapabiliyorum, renk dalgalarına göre cildime bakım yapıyorum.

Bugünün konusu olan Foreo Bear ise, microcurrent teknolojisini kullanıyor yani mikro akım.

Foreo Bear Nedir?


foreo bear nedir

Foreo Bear nedir, sorusunun cevabını en iyi şöyle anlatabilirim. Yüzümüzdeki ve boyun bölgemizdeki kaslar yaş alma etkisiyle sıkılığını kaybedebiliyor. Foreo Bear, cildimize mikro akımları düzgün bir şekilde ileterek yüzümüzün spor yapmasını sağlıyor. 

Eş zamanlı olarak vücudumu fitness ve pilatesle, yüzümdeki kasları da Bear'la çalıştırmaya başladım. Düzenli kullanımda yüzdeki kasları toparladığını ve sıkılaşmasını sağladığını gördüm. Bunu fark ettiğimde inanılmaz mutlu oldum çünkü hem kilodan dolayı hem de yaşımdan dolayı cildimde sarkmalar başladığını düşünüyordum. Yüzüm yukarı doğru toparlanmaya başladı. Kontür çizgim ve elmacık kemiklerim daha belirgin şekilde ortaya çıktı, görünümüm dinçleşti. 

Bear'ın içinde bir Anti-Shock sistemi bulunuyor. Sistem, mikro akımın çarpma etkisini engelliyor ve bu sayede Foreo Bear dünyanın en güvenli microcurrent cihazı haline geliyormuş. 

İlk kullandığım zaman, kullandıktan birkaç dakika sonra yüzümdeki kasların kendi kendine hareket ettiğini hissettim, cihazın benim için çalıştığını görmek çok güzeldi. 

foreo bear kullananlar

Mikro akımlara ek olarak bir de T-Sonic titreşimler bulunuyor Bear'da. T-Sonic titreşimler, cildimize nazikçe masaj yapıyor. Kullandığımız ürünlerin daha iyi nüfuz etmesini ve daha verimli hale gelmesini sağlıyor. Hem akım hızı, hem titreşim hızı Bear'da ayarlanabiliyor.

Bear'ı Kullanmadan Önce



Cihazımızı paketinden çıkarıp açtığımız zaman telefonumuza bir uygulama indirmemiz gerekiyor, Foreo For You uygulamasıyla cihazımızı bir kaç saniyede birbirine eşliyoruz. Uygulama bizi cihazımızın kurulumu, kullanımı ve istediğimiz masajı seçip kendimize uygun mikro akım ayarlarını yapmamız konusunda yönlendiriyor. Bana eşlik eden ve öğreten bir cilt bakım arkadaşımın olması hoşuma gidiyor. Uygulamayı kullanmadan da cihazı açıp, hızını ayarlayabiliyorum. 

Mikro akımın cildimize etkili ve güvenli şekilde iletilmesi için su bazlı, gliserin gibi iletken içeriklere sahip bir serumla kullanmamız gerekiyor.

foreo serum serum serum

Kuru cildimize serumu uygulayarak masajımızı yapıyoruz. Kullanırken Bear'ımızın da kuru olmasına dikkat ediyoruz.

Foreo Bear Nasıl Kullanılır?


foreo bear nasıl kullanılır 1

Foreo Bear'ı kullanmaya başlamadan önce cildimi temizliyorum ve kuruluyorum.

Serumum, Foreo Serum Serum Serum. Uygun içerikte serumlarınız varsa onları da kullanabilirsiniz. Yüzüme sürüyorum ve tamamen emilmesini beklemeden cihazımı kullanmaya başlamış oluyorum. 

Uygulama kullanıyorsam menüdeki bakımlar kısmından istediğim bir masajı seçiyorum. İstersem manuel olarak da kullanabilirim. 

Foreo bear nasıl kullanılır

Foreo Bear'ı kullanırken dikkat etmemiz gereken bir kaç nokta var;

  • Bear'ın ve ellerimizin ıslak olmaması
  • Cildimizde iletken içerikli bir serumun olması
  • Bear üzerindeki iki kürenin aynı anda ciltle temas ediyor olması
  • Yüzümüze, alnımıza ve boynumuza uygulayabiliyoruz fakat boynumuzun orta kısmına uygulamıyoruz
  • Günde 3 dakikadan fazla kullanılmaması 
Kullanımım bittikten sonra kapatıyorum ve suyun altına tutarak yıkıyorum. Süzülmesi için standına bırakıyorum. 

Foreo Bear, cilt bakım rutinimi zenginleştirdiği için çok sevdiğim bir cihaz. Sadece yüz hatlarımı belirginleştirir diye düşünüyordum, şaşırdım. Cildimi daha parlak, daha aydınlık hale getirdi ve kullandığım ürünlerin çok daha etkili olmasını sağladı.

foreo bear microcurrent cihaz

Cildinizde bir takım sarkmalar olduğunu düşünüyorsanız, bu tarz cilt bakımı ile ilgiliyseniz, dışarıya gidemiyorum çok zaman ayıramıyorum istediğim an bakımımı yapabileyim diyorsanız, Foreo Bear kullanmaktan keyif alacağınız bir cilt bakımı cihazı olur. Deneyin derim, seveceğinize inanıyorum. 

Foreo Bear'ı satın almak isterseniz BURAYA tıklayabilir, kullanımını daha detaylı görmek isterseniz Youtube videomu izleyebilirsiniz.



foreo bear mikro akım microcurrent yuz sıkılastirma

Görüşmek üzere :)

Beni anlık paylaşımlar yaptığım  @blogluyorum Instagram ve @blogluyorum Tiktok hesaplarımdan da takip edebilirsiniz.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

8 yorum

  1. bende de bear mini var ve çok memnunum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla aralarında çok da fark yok. Ben de memnunum.

      Sil
  2. foreo nun bu ürünü radarıma girmiş durumda şimdilik yüz yogası ile yüzümde sıkılaşmayı sağlamaya çalışsamda destek kuvvet olarak foreo bear şahane olabilir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle harika düşünmüşsün, ben de yüz yogasıyla beraber kullanmak isterim fakat bu konuda sanırım biraz tembelim :)

      Sil
  3. Çok detaylı bir yazı olmuş, BEAR ile ilgili tüm ayrıntılara değinmişsiniz, emeğinize sağlık. Keşke bende bu cihazı satın almadan önce böyle bir yazıya denk gelseydim zamanında. Uzun tartmalar sonunda almıştım, Allahtan tek bir gün bile bu yatırıma pişman olmadım ve en sevdiğim Foreo cihazım BEAR oldu 💖

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, faydalı bulmanıza sevindim. Evet cilt bakımıma dair her şeyi ben de çok araştırıyorum. Sonra da içim rahat kullanıyorum. Siz de güle güle kullanın :)

      Sil