Golden Rose

KIRMIZI DUDAKLAR | GOLDEN ROSE MEGA SHiNE LiPGLOSS

18:27:00

Merhaba, güzel insanlar. Yılbaşı gecesine kırmızı dudaklarla girmek isteyenler için bu sezon seçenek bol. Mat rujlar, aşırı parlak dudaklar, glosslar, tintler, balmlar hatta metalik görünümlü dudaklar yani hepsinin moda olduğu dilediğince sür sürüştür dönemi. O yüzden kendimizi sınırlamıyoruz, çekmecelerimizi karıştırıp elimizde neler varsa değerlendiriyoruz. Yine de aradığımı bulamadım diyenler için ben de çekmecelerimi karıştırdım ve sizin için fotoğrafladım. 

Golden Rose 3D Mega Shine Lipgloss

golden rose mega shine lipgloss

Golden Rose Mega Shine Lipgloss favorilerimden. Nude ve ışıltılı tonlarını sürekli kullanıyorum. Pigmentli, parlak, renk seçeneği bol ve dudaklarımı yumuşacık yapıyor. Ayrıca paketlemesi çok şık.  İçeriğinde jojoba yağı ve e vitamini bulunuyor. Çok çatlayan dudaklarımın çatlamasını engelliyor. Fiyatı da bir çok dudak ürününe göre uygun ve sık sık indirime giriyor. Yani bu seriyi hiç denemediyseniz şans vermenizi öneririm. 

yılbaşı kırmızı ruj
yılbaşı kırmızı ruj önerisi

Gelelim kırmızı dudaklara. Mega Shine Gloss 113, canlı yoğun bir kırmızı. Tek katta örtücü ve dudakları tamamen kapatıyor. Çizgilere dolmuyor. Kalıcılığı her gloss kadar ve yeme içmeyle siliniyor. Tazelemesi kolay, kokusu hoş.

parlak kırmızı gloss

Tiktok ve instagram hesaplarımda paylaştığım videolarım da fikir edinmen için yardımcı olabilir. Favorim 104 numara.


Serinin tüm renklerini Golden Rose online mağazada görebilir ve satın alabilirsin.

Bir sonraki kırmızı dudaklar önerisinde görüşmek üzere :)



Beni anlık paylaşımlar yaptığım  @blogluyorum Instagram ve @blogluyorum Tiktok hesaplarımdan da takip edebilirsiniz.




Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum