bakım

TRUE CARE BRiGHTENiNG ViTAMiN C SERUM YORUMLARIM

10:54:00

Merhaba, biliyorsunuz ki C vitamini serumu kullanmak özellikle lekeli ciltler için çok önemli. Ben de rutinlerimden eksik etmiyorum. Piyasadaki farklı C vitaminlerini alıp deniyorum. Geçtiğimiz yıl o kadar yeni firma çıktı ki karşımıza, içlerinden seçip elemek bile yorucuydu. Güzel içerikleri ulaşılabilir fiyatlarla sunan markaları araştırıp ürünlerini kullanmaya çalışıyorum. Bugün de size yeni bitirdiğim True Care Brightening Vitamin C Serumu anlatacağım.

true care brightening vitamin c serum
c vitamini serumları

True Care Brightening Vitamin C Serum Özellikleri


cilt bakımı true care serum kullananlar

True Care Brightening Vitamin C Serum, aydınlatıcı C vitamini serumu olarak tanımlanıyor. Sitesinde belirtildiğine göre daha az çizgi görünümü, güçlü cilt bariyeri, aydınlık ve pürüzsüz cilt görünümü vadediyor. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olduğu sabah ve akşam kullanılabileceği de belirtilmiş. 30 ml. Koyu renk şişesi C vitamini için çok uygun. Şişenin damlalıklı olmaması da çok hoşuma gitti. Pompalı kapak ürünü rahatça almamı sağladı. 

true care aydınlatıcı c vitamini serum
true care c serum ease all tonik so fly arbutin kullananlar

İçerik listesi başarılı. C vitamini, E vitamini, Niasinamid, Meyan Kökü, Bifida Ferment Lysate birlikteliği dikkat çekiyor. 

İçeriğinde kullanılan C Vitamini, 3-O Ethyl Ascorbic Acid konforlu özelliklere sahip. Cilt hassasiyeti oluşturma ihtimali düşük ve kullanım sırasında renk bozulması da yaşanmıyor. 

True Care C Vitamini Serumu Kullanımı


true care c vitamini serum sabah rutini
true care vitamin c serum bioxcin güneş kremi rutin

Cilde sürüldüğü anda parlak ve canlı bir görünüm veren, hızlı emilen yapısı var. İlk kullanmaya başladığım zamanlarda elimde açılmış başka ürünler de olduğundan ara ara kullanıyordum. Sonra tüm fazlalıkları kaldırıp sadece True Care C Vitamini seruma yoğunlaştım. Farklı kombinasyonlarla sabah rutinlerime dahil ettim ve hiçbirinde problem yaşamadım. Diğer ürünlerle uyumluydu, üzerine kullanılan güneş kremini de bozmadı.

true care serum watsons güneş kremi revolution krem

Kullandığım süre boyunca lekelerim kayboldu ya da azaldı diyemem çünkü gerçekçi olalım. Etkisini tam olarak görebilmeye başlamam için en az 3 şişe daha bu serumdan bitirmem gerekiyor ama rahatlıkla şunu söyleyebilirim. Kullanımı rahat, hassasiyet yaratmadı, cildime anında canlı ve aydınlık görünüm verdi, kullandığım diğer ürünlerle birlikte cilt görünümümü dolgunlaştırdı ve lekelerin hafif silikleşmesine yardımcı oldu. Tiktok hesabımda kullanırken çektiğim videom var, buraya linkliyorum izleyebilirsiniz. Farklı ürünler denemeyi sevdiğimden başka bir markayı kullanmayı başladım, bir kaç hafta sonra size onu da anlatırım. 

true care c vitamini serum pure choice c vitamini

True Care markasından bir kaç ürün daha almıştım. Boyun, dekolte serumunu kullanıyorum. Toniğini kullandım fakat pek anlaşamadım, seveni çok. Markanın genel olarak güzel içerikte ürünler ürettiğini ama genç ciltlerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabileceğini düşünüyorum. 

Blog yazmanın doğasında olduğu gibi burada size aktardıklarım, edindiğim bilgiler ve kişisel deneyimimdir. Ürünleri kendim satın aldım, reklam, işbirliği ya da sponsorluk bulunmamaktadır. Her cilt farklıdır. Lütfen iyice araştırmadan, içeriğinin size uygunluğunu öğrenmeden hiçbir ürünü satın almayın.


Görüşmek üzere :)


Beni anlık paylaşımlar yaptığım  @blogluyorum Instagram ve @blogluyorum Tiktok hesaplarımdan da takip edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum