bakım

BİTENLER | WATSONS GÜNEŞ KREMİ REVOLUTiON NEMLENDİRİCİ TRUE CARE C VİTAMİNİ SERUMU

14:15:00

Selamm :) Evde kalabalığa dayanamadığım için biteni anında çöpe yolluyorum, fotoğrafını çekme fırsatı bulduklarımı burada kısa kısa anlatacağım. İşte beğenerek kullanıp bitirdiğim üçlü.  

bitenler true care serum watsons love my skin aqua güneş kremi revolution nemlendirici krem

Revolution Skincare Nemlendirici

revolution skincare nemlendirici spf30

Revolution Skincare Nemlendirici, SPF30 güneş koruma özelliğiyle gündüz kullanılabilir. Cam kavanoz ambalajlı ve 50 ml. Yapısı kavanozunda orta yoğunlukta, cilde yayması rahat. Hızlı emiliyor, ağırlık ve terletme yapmıyor. Üzerine uygulanan güneş kremini silgilendirmiyor. Normal ve karma ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği, daha kuru ciltlerde destek isteyen nemlendirme etkisi var. Tonik, serum ve güneş kremimde bile nemlendirme özelliğini tercih ettiğim için hepsi birlikte güzel bir uyum yakaladı. Yağlandırma da yapmadı, sürdüm unuttum cildimde. 

watsons etkinliği.png

Düzenledikleri bir online etkinlik için Watsons tarafından gönderilmişti. İndirimde yakalarsam tekrar alırım, markayı sık sık indirimde görebiliyoruz. 

Watsons Love My Skin Aqua SPF50 Güneş Kremi

watsons love my skin aqua sun protection gel

Watsons Love My Skin Aqua, bir geldi sonra kayboldu gitti. Kore üretimi. Uygun fiyatlı ve ciltle güzel bütünleşen bir kaç çeşidi daha vardı. Ambalaj üzerinde jel olarak isimlendirilmiş. Bir jel gibi hafif, nemlendirici gibi yumuşak. Parlak ve aydınlık bir bitişi var. Yağlı durmuyor, yağlandırmıyor, terlemeyle akmıyor, göz çevresinde yanma hassasiyet yapmıyor ve tabii ki koruması güzel. Benim için çok konforlu bir güneş kremiydi. Paketi kesip dibini sıyırdım :) Kendim aldım, tekrar gelse yine alırım. Buradaki videomda cildimdeki duruşunu da izleyebilirsiniz.

True Care Brightening Vitamin C Serum

true care brightening vitamin c serum kullananlar

True Care C Vitamini serumunu buradaki yazımda detaylı şekilde inceledim. Kısaca bahsetmem gerekirse ciltte hassasiyet yaratmayan, aydınlık ve canlı bir bitiş sağlayan, uygun fiyatlı c vitamini serumu diyebilirim. 

Blog yazmanın doğasında olduğu gibi burada size aktardıklarım edindiğim bilgiler ve kişisel deneyimimdir. Reklam, işbirliği ya da sponsorluk bulunmamaktadır. Her cilt farklıdır. Lütfen iyice araştırmadan, içeriğinin size uygunluğunu öğrenmeden hiçbir ürünü satın almayın.


Görüşmek üzere :)


Beni anlık paylaşımlar yaptığım  @blogluyorum Instagram ve @blogluyorum Tiktok hesaplarımdan da takip edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum