biryudumkitap.com

DİKKAT! BAĞIMLILIK YAPABİLİR | biryudumkitap

08:01:00

Geçen gece takip ettiğim bloglarda ne var ne yok diye göz atarken, sevgili biposetkitap 'ın blogunda biryudumkitap.com sitesini anlatan bir yazı okudum. Çok hoşuma gitti. Hemen kaydoldum. Sonra sevgilime bunu anlatırken demez mi bana "Ben biliyorum" diye.
E be adam! Niye anlatmazsın?
Hemen bilgilerine ulaştık. Sizlerle de paylaşmak istedim.

dikkat bağımlılık yapabilir biryudumkitap 1

Peki nedir biryudumkitap.com, bakın kendileri böyle anlatmış;

"Biryudumkitap.com, her sabah en iyi hikayelerden ve romanlardan 5 dakikada okuyabileceğiniz en iyi pasajları e-posta kutunuza gönderen bir girişim. Sisteme abone olmak için www.biryudumkitap.com üzerinden e-posta adresinizi bırakmanız yeterli. 'Her sabah bir yudum kahve, bir yudum kitabın kalbe iyi gelir' fikri ile yola çıkan girişim, şimdiden sosyal medya üzerinden binlerce aboneye ulaştı. 1 Aralık 2015'te ilk pasajları abonelerine ulaştıran olan Biryudumkitap, bütün kitap aşıkları için tamamen ücretsiz ve her zaman da ücretsiz kalacak.

Memlekette okumaya zaman bulamama, ne okuyacağını bilememe gibi sorunları çözmeye odaklı girişim, popülarite değil; edebiyat kaygısı güdecek. Sadece edebiyat dünyasının tanınmış yazarlarından değil, genç kalemlerin de eserlerinden pasajlar yayımlayacak. Çoğunlukla Türk Edebiyatı'na yer verilecek olan içeriklerde zaman zaman dünya edebiyatından da izler olacak."
dikkat bağımlılık yapabilir biryudumkitap 2
Ben bu fikirden çok hoşlandım. Benim gibi kitap sever ama okuyamazlara bir nevi çözüm olacağını düşünüyorum. Hatta ilk pasajım geldi bile, "Romeo ve Juliet" :)

Eğer siz de bu fırsattan yararlanmak, her gün biraz da olsa kitap okuyabilmek, ufkunuzu genişletmek isterseniz www.biryudumkitap.com'a ücretsiz abone olup, sabahları gelen pasajınızı keyifle okuyabilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

6 yorum

  1. Sayende duydum hemen kaydoluyorum. Çok kitap okurum ama bilmediğim kitaplardan gelecek pasajlarla yenilerini öğrenmenin ne sakıncası var ;) Çook teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim, ben de öğrendiğimde aynen böyle mutlu oldum. Çok güzel bir uygulama olmuş. :)

    YanıtlaSil
  3. Yaa beğendiğine çok sevindiim :) benim de sabah keyfim haline gelmiş durumda. Pasajımı okumadan yataktan çıkamıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. oleeeey ne güzel bişiiiiii :)

    YanıtlaSil