Ayakkabı hurcu

AYAKKABI HURCU İŞE YARIYOR MU?

12:00:00

Evimin antresi dar, dolap koyacak ya da yaptıracak yerim yok o yüzden bütün ayakkabılarımızı kutularıyla yatak odamızın duvarına monte ettiğimiz raflarda tutuyorum. Fakat son yaptığım alışverişlerle öyle bir hal aldı ki, oda kutudan ve koliden geçilmez oldu bana da fenalık geldi. Tepe tepe görüntüden hiç hoşlanmıyorum ve sürekli ayakkabıları muhafaza etmek için yöntemler arıyorum.

Geçenlerde Hepsiburada'dan alışveriş yaparken, ayakkabı hurcuna rastladım. Ne zamandır görüyordum ama hep bir çözüm bulurum diye almıyordum. Bu sefer aldım.

ayakkabihurcu1

Böyle küçücük bir paketle geliyor. Bildiğimiz hurç kumaşından yapılmış.

ayakkabihurcu2

Ambalajın üzerindeki fotoğrafta ve satın aldığım sitedeki görselde, kalıplı bir malzeme gibi dursa da öyle değil. Zaten sitedeki tanıtılan markayla gelen marka da farklı. Bakınız.

Tamamen yumuşak, 12 bölmeli, bölmelerin arası sadece kumaşla birbirinden ayrılmış olan bir ayakkabı hurcu.

Üst kısmı ince, şeffaf bir malzemeden oluşuyor. Fermuarı konusunda hassas davranmak gerektiğine dair yorumlar okumuştum. Çabuk bozulabiliyormuş.

ayakkabihurcu3

Bölmelerin arası dar, yüksekliği de fazla değil. Dolu haliyle eni 53 cm, boyu 71 cm, yüksekliği de 12 cm.

Sert yapılı ayakkabıların anca bir tekini bir bölmeye koyabiliyorsunuz. Ayakkabıların kalıbını koruyabilecek bir ürün olmadığını düşündüğüm için sadece yumuşak malzemeli ayakkabılarımızı tozdan korumak için kullandım.

ayakkabihurcu4

Bu hali bazanın içine koymak için ideal. Bizim bazanın içi de patlamak üzere olduğundan hiç hoşlanmadığım halde oğlumun yatağının altına yerleştirdim. Çok toz alan bir evim var ve mümkün olduğunca kolay temizlenebilir hale getirmeye çalışıyorum. O yüzden yatağın altına bir şey koymak benim için maalesef bir eksi.

Bence süreklilik için değil, günü kurtarabilmek için kullanılabilir bir ürün. Çok basit malzemeli ve kolay yıpranabilir o yüzden pek bel bağlamamak lazım. Yine de beni bir kalabalıktan kurtardığını söyleyebilirim. Fiyatı 7.89 TL

kutular

Ayakkabıları saklamak konusunda önerileriniz varsa paylaşır mısınız? Çözüm arayışım devam ediyor :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

3 yorum

  1. Ayni sorunu ben de yasiyorum ama boyle kaldirinca da unutuyorum ayakkbilarimi, hep ayni ayakkabi elime geliyor onu giyiyorum. Ama en azindan yazlik ayakkabilari bu sekilde toparlayip tozlanmasini onleyip kaldirabiliriz. Kullanisli gibi geldi bana. Dolap uzerine bile konur ebatlari uygun. tesekkürler yaziniz icin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Alırken iki tane almıştım ben de yazlıkları da koyarım diye. Şimdilik sıralarını bekliyorlar :)

      Sil
  2. anaaaa tamaaaam ben hep kutularının içinde saklıyooom :)

    YanıtlaSil