bakım

BLiSTEX MEDPLUS LiP BALM

20:11:00

Kışın dudaklarım çok fazla kuruyup çatlıyor. Hele alt dudağımda sanki ısırmışım da diş izlerim çıkmış gibi izler oluyor, kabuklanıyor. Ruj sürdüğüm zaman da oluşan pütürlü görüntü hiç hoşuma gitmiyor. Öyle ne yapacağını bilemez halde dudak nemlendiricilerini araştırırken, geçen sene bir makyaj bloğunda Blistex'le ilgili bir yazı okudum. Yazarın sorunları aynı benimki gibiydi. Memnuniyeti ilgimi çekti. Hemen gidip aldım. Blistex'in hem minicik kavanoz şeklinde hem ruj formunda olanları var. Benim aldığım Blistex MedPlus kavanoz olanı.


blistex medplus


Bu ambalajın küçüklüğüne aldanmayın. Kendi 7 ml ama geçen kıştan beri her fırsatta kullanıyorum anca yarıladım. Açıldıktan sonra kullanım süresi 12 ay.


blistex medplus açık


Blistex MedPlus oldukça mentollü, vicks gibi kokuyor. Dudağıma sürdüğümde eğer derin çatlaklar varsa hafifçe yandığı oluyor ama bu his 10-15 saniyede kayboluyor. Yapısı oldukça koyu kıvamlı, balmumu gibi. Parmağınızın ısısıyla yumuşatıp dudağınıza sürüyorsunuz. Nemlendirmeden de öte tedavi ediyor. Çok çok iyileştirici. Hastalık sonrası fena durumda yara olan dudaklarımı bir hafta gibi bir sürede tamamen iyileştirdi, pürüzsüz ve yumuşacık yaptı. Böyle zamanlarda özellikle geceleri sürüp yatıyorum ve sabaha kadar dudaklarım oldukça toparlanmış oluyor.

Dudakta doğal bir görüntüsü var bazen makyajımı yaptıktan sonra hiç ruj sürmeden Blistex'i sürüyorum güzel duruyor. Yalnız üzerine ruj sürebileceğinizi zannetmiyorum çünkü oldukça kalın yapılı.

blistex medplus yogun


Bana göre özellikle kış aylarında çantadan cepten ayrılmaması gereken bir ürün. Benim gibi sorun yaşayanlara tavsiye ediyorum. Fiyatı geçen sene aldığımda 9 liraydı.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

3 yorum

  1. Bende ruj seklinde lani var herkes memnun ama ben pek sevemedim surdugum gibi kaliyor ve ben o yagli hissi bi sevemedim acaba kavanoz ve ruj seklindeki urunun kalite farki mi var ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkcası ben ruj tipli olanını hiç kullanmadım. Kavanoz tipli olansa sürdükten sonra dudağında iyice yumuşuyor. Evet o yağlı his var ben de hiç hoşlanmam fakat o kadar iyi geliyor ki görmezden geliyorum :)

      Sil
  2. ayy ankaraya gidince oluyo yaa orası kuru, çilekli bişi var onu sürüyom ben daaa :)

    YanıtlaSil