flormar 04 Bohemian Style

FLORMAR EYE PERFECTiON PRiMER 03 - FAR BAZI

14:26:00


Eğer siz de benim gibi gözünüze ne zaman far ya da kalem sürseniz çizgilenmeler yaşıyorsanız, o farın sürdüğünüzdeki renginin uçup gittiğini düşünüyorsanız ve uzuuun süre göz makyajınız sabit kalsın istiyorsanız kullanmanız gereken ürün; bir far bazı. Benim burada anlatacağım Flormar Eye Perfection Primer'in 03 numaralı Shimmering Champagne rengi.

flormar eye perfection primer 03


Flormar Eye Perfection Primer, renkli ve genel olarak ışıltılı bir baz. Rengi o kadar aydınlık ve hoş duruyor ki sadece bu bazı sürüp üzerine far sürmeden de makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Ayrıca 03 Shimmering Champagne aydınlatıcı olarak da kullanıma uygun bir renk. Işıltılı olması mat farlarınızla da kullanmanıza engel değil. Mat farlar yine gözünüzde mat olarak duruyor.


flormar eye perfectionflormar eye perfection yoğun eye perfection dağıtılmış

Kolay sürülüyor, kolay dağıtılıyor, üzerine far kolay uygulanıyor yani göz makyajı yapımını oldukça kolaylaştırıyor. Bazı yazılarda çok kalıcılığı olmadığını okumuştum. Puffy farların meşhuru Bohemian Style ile yaptığım makyajım tam 15 saat boyunca, farın rengi hiç hafiflemeden gözümde kaldı. Geçenlerde primeri sürmeden uyguladığımda da kısa sürede rengi hafifledi. Primerli ve primersiz kullanımda bariz bir fark gördüm. Ayrıca göz kapağımda hiç bir ağırlık hissi, topaklanma ya da çizgilenme yapmadı. Ben bu tarz yardımcı ürünleri genelde kullanmaya üşenirim fakat Flormar Eye Perfection Primer'i çok beğendim. Her makyajımda kullanıyorum.

Bu primerlerin 04 rengi dışındakilerin hepsi ışıltılı. Ben indirimdeyken sanırım 7.5 liraya almıştım. Şuan ki fiyatı 17.90 TL. İndirimde olduğu zamanlarda bütün renkleri olmayabiliyor. Bir dahaki indirimde denk gelirsem 04 Bright illuminatör rengini de almayı planlıyorum. Şimdi sizlere mat ve sedefli farların primerli ve primersiz nasıl durduğunu göstereceğim.

flormar primer neon far
Kolumun üst kısmı primersiz. Mat neon farların renginde ışıltı oluşturmadı.
flormarprimerpuffyfar
Yine kolumun üst kısmı primersiz. Puffy farların tek kat sürülmüş hali.

Primer - makyaj bazı nedir, ne işe yarar? detaylı yazım için buraya,

Fotoğraflardaki Bohemian Dream Puffy farlarla ilgili yazımı okumak isterseniz buraya,

Bu primeri internet üzerinden satın almak isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. yaaaa bı kadar kozmetik şeyle güzel olmak çok kolaylaştı yaa de mi amaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil aslında. Doğru uygulamadığında maymuna dönme ihtimali arttı :))

      Sil