01 V For Victory

RENKLİ LİKİT EYELiNER | FLORMAR COLORLiNER

09:33:00

Ne zamandır yazmak istiyordum. Bir deneyeyim diye aldığım ve çok severek kullandığım Flormar ColorLINER'ları anlatacağım.

Renkli Likit Eyeliner Flormar Colorliner 1

ColorLINER; su-jel bazlı, metalik görünümlü, yoğun renkli bir eyeliner. 6 farklı rengi var. Ben tenime ve kahverengi gözlerime en uyacak renkleri seçtim. Neden bordo tonlarında bir eyeliner yapmazlar ki onu da anlamıyorum :) Renk tonlarının çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Renkli Likit Eyeliner Flormar Colorliner 2

Bendeki renkleri; 01 V For Victory (kahverengi), 02 Psilocybin Blue (lacivert) ve 03 Olive Branch (yeşil).


Renkli Likit Eyeliner Flormar Colorliner 3

ColorLINER'ların ince uçlu fırçaları var. İlk başta nasıl süreceğim ben bunu, diye düşünsem de uygulama sırasında sorun yaşatmadı. Üstelik eyeliner uygulamalarında feci derecede başarısız bir insanım. Bir kerede istediğim görüntüye ulaşabiliyorum ancak kalın bir çizgi çekmek isterseniz bir kere daha üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Renkleri ve pigmentasyonu çok başarılı. Ambalajında nasıl duruyorsa gözünüzde de aynı şekilde duruyor. Metalik görüntüsü hiç rahatsız edecek şekilde değil, hoş bir duruşu var. Sadece 01 V For Victory, elimdeki diğer renklere göre daha metalik kalıyor.

Sitesinde gül kokulu olduğu yazıyordu ama ben hiç gül kokusu alamadım. Daha çok tükenmez kalemin mürekkep kokusunu andırıyor sanki. Sürdükten sonra hiç koku filan kalmadığından benim için bir problem yaratmadı.


Renkli Likit Eyeliner Flormar Colorliner 4

Kolayca sabitleniyor. Dağıtılmış halini de göstermek istedim. Kahverengi olanı çok yoğun sürmüşüm hala ıslaktı o biraz dağılma yaptı fakat diğerlerinde o kadar çok üstünden geçmeme rağmen hiç bir dağılma, bulaşma olmadı. Benim gibi makyajını unutup yüzünü gözünü ovuşturanlar için çok sevindirici.


Renkli Likit Eyeliner Flormar Colorliner 5

Flormar'ın sitesinden tanesini 5 liraya aldım. Annem kahverengi olana el koymak istedi, bir sonraki alışverişi bekle sana da alırım dedim, vermedim. O kadar sevdim yani :)

Sizin de kullandığınız Color Liner'lar ya da tavsiye edeceğiniz sıvı formda eyelinerlar var mı?

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

9 yorum

  1. Eveet ve kullanması çok keyifli bir malzeme..

    YanıtlaSil
  2. kahverengi olanı ben de aldım da daha kullanamadım :-(((

    YanıtlaSil
  3. 1 rengini aldim daha kullanmadim ama hepsini alsaymisim keske:))

    YanıtlaSil
  4. Aynı göz rengine ve zevkine sahibiz ki aynen bu 3 rengi tercih ettim bende :) güzel günlerde kullanın, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. ayy benim kübo kullansın bundan du :)

    YanıtlaSil