bakım

DERMOKOZMETİKA İLE TANIŞMA

06:57:00

İndirimler, kampanyalar derken takibe aldığım bir çok site oldu.

Bunlardan biri de cilt bakımından sağlık ürünlerine, anne bebek ihtiyaçlarını giderecek ürünlerden makyaja, saç bakımından erkeklere özel ürünlere ve daha bir çok kategoride geniş satış yelpazesine sahip olan Dermokozmetika.

Bir çok Dermokozmetik markayı bir arada bulabilmek oldukça güzel.

 dermokozmetikaDermokozmetika'nın kampanyalarından sonra en hoşuma giden kısımlarıysa "Cilt Uzmanına Sor" ve "Denemeden Alma".

Cilt Uzmanına Sor; Hangi ürünü kullanmanız gerektiğini bilmediğinizde ya da seçim yapmakta zorlandığınızda Uzman Doktor tarafından sorularınıza yanıt verilen bölüm.

Denemeden Alma; Seyahat boy ve tester ürünlerden oluşuyor.

Bu kadar inceliyor olmama rağmen Dermokozmetika ile ilk temasım blogger çalışması şeklinde oldu. Görüşmemizin olduğu gün, siparişiniz tamamlanmıştır şeklinde bir sms aldım, ikinci iş günü kargom elimdeydi. Bu hızlılık firma hakkında okuduğum hızlı gönderi bilgilerini de doğrulamış oldu. Sipariş verdiğimde en kısa zamanda elimde olmasını isteyen gruptanım :)

bioxcin quantum

Kutudan hem tam boy Bioxcin Quantum serum hem de bir çok tester çıktı.

Bioxcin Quantum Saç Serumu, ilk kullanımdan itibaren saçların daha gür ve kalın görünmesini sağlamayı, saç köklerini besleyerek saçın dökülmesinin önlenmesine yardımcı olmayı vadediyor.

Daha önce saç dökülmesine karşı bir ürün kullanmamıştım. Saç dökülmelerimi saçımın boyadan yorulmasına ya da mevsimsel dönüşümlere bağladığımdan biraz da ön yargılı yaklaştığımı söyleyebilirim.

 bioxcin quantum serum

Kür birer gün arayla kullanılması gereken 15 ampülden oluşuyor. Şu sıralar 3. ampüldeyim. Kesinlikle ilk kullanımda saçı dolgunlaştırıp, yoğunlaştırdığını ve saç dökülmemi üçte bire düşürdüğünü söyleyebilirim. Ki bu benim için oldukça iyi bir oran. Düzenli kullanıp bir ayı tamamladıktan sonra ayrıntılı yazısını da yazacağım.

Dermokozmetika; bol ürün seçeneği, hızlı gönderim sağlaması, kullanıcılara sağladığı soru cevap kolaylığı, 2.90 TL olan kargo ücreti ve tester gönderimiyle benim oldukça ilgimi çekti.


Peki ya siz Dermokozmetika hakkında neler düşünüyorsunuz?


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

10 yorum

  1. Hmm, biform yaptırdığımdan beri saçım fena dökülüyor aslında... ben de bir deneyebilirim bu ampulleri. Özellikle "saçı dolgunlaştırması" denince bende akan sular duruyor :))) Güle güle kullan, şifa olsun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi geliyor Başak'çım, temiz nemli saça uygulayıp sonra da kurutmak gerekiyor. Saçın daha kolay şekil almasını da sağlıyor. İlk izlenim olarak oldukça beğendim. Dökülmeyi azaltması da gözle görülür oldu. Bakıcam devamında da etkisini gösterecek mi? Teşekkür ediyorum canım, kocaman öpüyorum :)

      Sil
  2. en sevdiğim sitelerden biridir hatırladığım kadarı ile tester konusunda da cömertti...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seviyorum tester yollayan firmaları. Böylelikle ilk baştan elediğim ya da almalıyım dediğim ürünler oluyor. Daha da yaygınlaştırılması gerek..

      Sil
  3. saç sorunsalı maalesef bende var saç bakım yağları uyguluyorum faydasını gördüğümü söylesem yalan söylemiş olurum deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim EsmaNur, şimdilik oldukça iyi gidiyor. Dökülmeyi çok azalttı hatta gün içinde dökülmüyor saçımı tararken çok az dökülüyor. Kürü tamamlayınca anlatıcam detaylarını.

      Sil
  4. Bioxcin görünce hem, Bioxcin saçlarınız dökülmesin reklamı geliyor Gökçem, bilmem hatırlar mısın :) Güle güle kullan canım, umarım fayda olurlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıllarca tv de çalışıp, hiç tv izlemeyen ben elbette o reklamı da bilmiyorum Blana'm :)))) Teşekkür ediyorum canım, gayet etkisini gösteriyor şimdilik :))

      Sil
  5. Siteyi biraz incelemek için kaydettim. Konsepti oldukça dikkatimi çekti :)
    Umarım aldığınız ürünler sizin için faydalı olur, güle güle kullanın ^^
    Tavsiyeniz için sonsuz teşekkürler :)

    YanıtlaSil