çamaşır deterjanı

OMO COLOR RENKLİ VE OMO SPECiAL SİYAHLAR İÇİN SIVI ÇAMAŞIR DETERJANI

19:06:00

Bizde o kadar çok çamaşır kirleniyor ki en çok bitirdiğim temizlik ürünü haliyle çamaşır deterjanı. O yüzden sık sık yenisi alınıyor, bir kaç zamandır da farklı deterjanlar deniyorum.

Bugün Omo Color Renklilere Özel Sıvı Çamaşır Deterjanı ve Omo Special Siyahlar İçin Sıvı Çamaşır Deterjanından bahsedeceğim.

omo color renkliler için omo special siyahlar için sıvı çamaşır deterjanı

Deterjanların ikisi de 18 yıkamaya eş değer 1,35 litre. Makinenin yıkama kapasitesine göre 1 ya da 1,5 kapak deterjan kullanmak gerekiyor. Konsantre değiller. Dolayısıyla oldukça bereketsiz olduklarını düşünüyorum. Daha önce Omo Ultra Konsantre sıvı deterjanı kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Onun yazısı da BURADA.

omo color renkli omo special siyah sıvı çamaşır deterjanı

Yapıları oldukça sulu. Renkliler için olanın daha çiçeksi bir kokusu varken siyahlar için olan daha deterjan gibi kokuyor. Yıkandıktan sonra da pek kokuları kalmıyor.

omo color renkliler için sıvı çamaşır deterjanı

Bu bir kapak deterjan 4-5 kg çamaşır yıkama kapasiteli makineler için yeterli miktar. Makinenin kapasitesi arttıkça deterjanı arttırmak gerekiyor. Omo Color Sıvı Deterjan tek başına leke çıkartmada etkili değil, zaten deterjandan bunu beklemek bence hayal. Gömlek yakalarında da başarılı olduğunu düşünmüyorum. Sadece üzerinden günün tozunu terini atmak isterseniz ideal. Çamaşırların renklerinde solma, karışma, bozulma da yapmadı.

omo special siyahlar için sıvı çamaşır deterjanı

Omo Special Siyahlar İçin Sıvı Deterjan, siyahları korumada başarılı. Renkli deterjanda olduğu gibi leke çıkarmada etkili değil. Her iki deterjanı kullanırken de yumuşatıcıya ihtiyaç duymuyorum. Çamaşırları sertleştirmiyorlar.

omo special siyah omo color renkli sıvı çamaşır deterjanı

Benim gibi çok ve bol lekeli çamaşır yıkayanlardansanız, fiyat performans oranı düşük gelir.

Haftada bir iki kere, leke derdi olmayan çamaşırlarda kullanacaksanız, yumuşatıcı gerektirmeyen yapısından dolayı tasarruf bile sağlayabilir.

omo color omo special sıvı çamaşır deterjanı

12 TL civarında satılıyor, her yerde bulunabiliyor olması avantaj.

Benim için bu seri acil durumlarda alınabilir, onun dışında yeterli gelmedi.


Siz Omo Color ve Omo Special sıvı deterjanları kullandınız mı, beğendiniz mi?


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

5 yorum

  1. sürekli beyazlarda omo kullanırız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyazlarda Alo'yu çok beğeniyorum onunla yıkadığımda Omo'dan daha parlak beyazlık elde ediyorum. İkinci şık omo olur ama :))

      Sil
  2. Ben de OMOcuyum aralarda avantajlı olursa Persil veya Ariel de giriyor evime ama genelde OMO :) Alonun beyazı evet katılıyorum sana canım ;)

    YanıtlaSil
  3. Omo iyi marka gerçekten. Ay bizim evi görsen her gün 1 veya 2 makine yikanir.

    YanıtlaSil
  4. Bulunduğum şehirde kipa da 36 yıkama siyahlar için olanı 12 TL hazır yaz geliyorken bende stok yapanlardanim

    YanıtlaSil