bakım

RiVAL DE LOOP REViTAL Q10 GECE KREMİ

11:08:00

Rival de Loop'un Revital Q10 serisi, içeriğindeki Q10 ve üstün nitelikli diye bahsedilen yağlarla sıkılaştırıcı yaşlanma karşıtı bakım yapmayı, cildi ışığa bağlı yaşlanmalardan korumayı vadediyor. Seride gündüz ve gece kremi, pürüzsüzleştiren göz kremi, kapatıcı göz kremi, lifting serum, göz bez maskesi, cilt bakım yağı, boyun ve dekolte kremi bulunuyor.

Bugün bu seriden sahip olduğum tek kremi, Rival de Loop Revital Q10 Gece Kremi'ni anlatacağım. Her cilt tipine uygun, düzenli kullanımda çizgi derinliklerini azaltıp,
cildi pürüzsüzleştirip, kurumasını önleyebiliyormuş.

rival de loop revital q10 nachtcreme gece kremi

Rival de Loop Revital Q10 NachtCreme; 50 ml oldukça ağır cam kavanozda, koyu kıvamlı, açık sarı renkte. Cam ambalajları çok seviyorum ama elimden düşürüp kırarım diye de oldukça tedirgin oluyorum.

Akşamları cildi temizledikten sonra göz çevresi hariç yüz, boyun ve dekolte bölgesine sürülebiliyor.

Dermatolojik olarak onaylanmış. Silikon, paraben ve renklendirici içermeyen vegan krem.

Öyle parmağımın ucuyla aldım da tüm yüzüme yetti kremlerinden değil, emilmesi zaman alıyor. Sürdükten kısa bir süre sonra yüzümde inanılmaz bir gerginlik oluşuyor. Sıkılaştırıcı vaadinde başarılı olduğunu söylemeliyim. Sürdüm de cildim neme doydu kremi değil.

rival de loop revital q10 gece kremi

Peki neden nemlendirme amaçlı kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum açıklayayım. Biliyorsunuz benim normalden kuruya dönük bir cildim var. Kış aylarında, soğuk havalarda bağzı dönemler hafif pullanmalar yaşıyorum. Havalar ılınınca normale dönüyorum. Revital Q10 Gece Kremini kullandığım zamanlarda yüzüm nemlendirme adına bir şey kazanmamış oluyor. Hatta hiç krem kullanmıyormuşum gibi yüzümde pullanmalar oluşuyor. Sabahları yüzümü yıkadığımda sanki kremi yeni sürmüşüm de yüzümü yıkıyormuşum gibi oldukça fazla krem suya karışıp gidiyor.

Ben bu kremi bir maske gibi görüyorum. Sıkılaştırıcı etkisi yüzümü maske varmış gibi geriyor, pullanmaları gizliyor, yıkayıp yüzümden arındırdığımda pullanmalar ortaya çıkıyor.

Kış aylarında kullandığımda durum böyle, yazın kullandığımda da sabahları uyandığımda hiç yüzümde yağlanmayla uyanmadım ki yazın hamam gibi olan bir evim var, deli gibi terliyorum, hiç krem kullanmasam bile yüzümde yağlanmaya uyanabiliyorum. Bu da benim nemlendirmeye etkisi olmadığı düşüncemi bana göre doğruluyor :)

Rival de Loop Revital Q10 Serisi; yıpranmış ciltler için, 25-40 yaş aralığına öneriliyor.

rossmann rival de loop yaş grubu broşür fotosu

Rival De Loop cilt bakım ürünlerinin hangi yaş grubu ve ciltlere hitap ettiğini öğrenmek için BURAYI tıklayarak benim fotoğrafını kullandığım broşürü inceleyebilirsiniz. Oldukça yararlı buldum.

Kokusu öyle çiçekli filan değil, gayet medikal geldi bana. Hiç rahatsız da etmedi. Sürdükten sonra kayboluyor zaten.

Rossmann'da satılıyor. Geçen sene aldığımda fiyatı 12 TL idi, şimdilerde zamlanmış olsa bile bu tarz kremlere göre oldukça düşük fiyatlı olacağını düşünüyorum.

Sonuç olarak Rival de Loop Revital Q10 Gece Kremi'ni cildimi nemlendirsin diye alırsanız pek verim alamazsınız (en azından benim yaş grubumda), sıkılaştırsın toparlasın isterseniz gayet vaadini tutan bir krem.

Bir daha ki alışverişimde yağsız ve kuru ciltler için olan kırmızı paketli Regeneration serisini deneyeceğim.

Siz Rival de Loop cilt bakım ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Revital Q10 gece kremini kullandınız mı? Önerileriniz varsa zevkle değerlendiririm.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

14 yorum

  1. evet bu cam kavanozlar konusunda haklısın başka bir çeşidi vardı bende çok da güzeldi ama temizlik esnasında düşmüş ve tuz buz oldu doğal olarak .-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah hep korktuğum şey senin başına gelmiş :( Ziyanı geçtim temizlemesi dert :)))

      Sil
  2. Cam kavonozlar beni de korkutsa da, daha hijyenikler plastiklere göre😊 Sanırım bu ürünü ben hiç kullanamam Gökçem, hep nemlendirici ürünler arıyorum cilt bakımında🙈 Öpüyorum kocaman❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım hijyenik olması beni de rahatlatıyor eğer bu kremi kullanırsan ayrıca nemlendirici kullanman gerekir Blana'm hiç nemlendirmedi cildimi. Kırmızı seri bize göre :)

      Sil
  3. bende bu ürünün gündüz gece ve göz kremi setini aldım indirimde ama daha kullanmadım, cilt tipimiz aynı olduğundan yaza doğru kullanayım diye düşünüyorum şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ufaktan denemeye başla Dilek'çim hem soğuk hava performansını da görmüş olursun. Umarım iyi gelir, çok öpüyorum :)

      Sil
  4. Green tea kremıde de efsane bır krem tavsıye ederım yaşa göre çok almıyorsan yumuşacık bir cılt aydınlık duzgun gorunumlu bır cılt senı beklıyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kremlerin tipi çok hoş :) Normal ve karma ciltlere uygun olduğundan almadım. Benim anca yazın kullanabileceğim bir nemlendirici. Yine de aklımda. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  5. markayı sevsem de bende bu seriyi beğenmemiştim set olarak aldım ve el kremi olarak kullanıp bitirdim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende daha büyük beklentiyle kullandım Mona, sadece sıkılaştırma amaçlı kullanmak lazımmış :)

      Sil
  6. Kuru ciltli biri olarak nemlendiren kremleri tercih etmeye çalıyorum, yazınız çok iyi geldi :) Cam ambalajları ben de çok seviyorum, ellerinize sağlık :) Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mary, ah bu kuru cilt yaktı hepimizi :)

      Sil
  7. Ne güzel bi yazı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil