bakım

LOREAL MUCİZEVİ YAĞ YÜZ BAKIM YAĞI İNCELEMESİ

07:14:00

Loreal Mucizevi Yağ Günlük Yüz Bakım Yağı Ekim ayından beri gece bakım rutinimde.

İçindeki 8 temel yağ ve kuru yağ yapısıyla günlük kullanıma uygun. Yine de ben iki günde bir sadece geceleri kullandım.

Işıl ışıl yumuşak bir cilt etkisi yaratmayı vadediyor ve 30-60 yaş grubunun kullanımına uygun.

30 ml lik cam şişede, açıldıktan sonra 18 ay ömrü var.

loreal paris mucizevi yağ günlük yüz bakım yağı incelemesi

İçeriğindeki Lavanta, Gül, Mercanköşk, Papatya, Biberiye, Portakal, Sardunya ve Lavandin yağlarını Jojoba ve Kuşburnu ile harmanlayarak cildimizi nemlendirmeyi, pürüzsüzlüğünü ve ışıltısını geri kazandırmayı amaçlıyor.

Kokusu hoşuma gidiyor, sürdükten sonra pek duymuyorum.

Damlalıklı şişesi kullanım kolaylığı sağlasa da her cam ambalajda olduğu gibi ya düşürürsem diye ödümü patlatıyor :)

loreal mucizevi yağ günlük yüz bakım yağı

Temizlenmiş cilde günde bir ya da iki kere uygulanabiliyor. Ben daha önce de söylediğim gibi geceleri kullanmayı tercih ettim. Genelde tek başına kullandım, ekstra kuruluk hissettiğimde Loreal Mucizevi Yağ ardından gece kremi sürerek bakımımı tamamladım. İkisini üst üste kullandığım zamanlar bende nem maskesi etkisi oluşturuyor.

Öyle bir iki damla yağ bana yetmedi. 5-6 damla sadece yüzüme yetiyor, boynuma yetmiyor. Yine de oldukça bereketli olduğunu söylemeliyim. Hafifçe masaj yaparak cildime yediriyorum. Sürdüğüm anda yüzüm yumuşacık oluyor. İlk 10-15 dakika yüzüme elimi sürersem yağ olduğunu hissediyorum sonrasında o his kayboluyor.

loreal paris mucizevi yağ yüz bakım yağı

Sabahları yumuşak, aydınlık, nemli, güzel görünen bir ciltle uyanıyorum.

Yüzümde kızarıklık, yanma, tüylenme, komedon, siyah nokta oluşturmadı. Yine de yüz bakım yağı kullandığım gecelerin sabahında cildimi iyice arındırmaya çalışıyorum.

Yapısı çok kuru olan göz altı kapatıcıma bir damla damlattım ve kapatıcı kendine geldi.

Cildimi pütürlü gösteren fondötenlerime de bir damla karıştırarak kullandım. Hepsinde işe yaramasa da genel olarak fondötenin sabitlenmesi azalıyor, kapatıcılığı azalmadan görünümü doğallaştırıyor. Burun kenarlarındaki bütünleşmeme durumunu da ortadan kaldırıyor. Mat bitişlilerde daha iyi sonuç aldığımı söyleyebilirim.

loreal paris mucizevi yağ

Yazın kullanır mıyım bilmiyorum ama 18 ayda zor bitiririm gibi geliyor.

Loreal Paris Mucizevi Yağ Günlük Yüz Bakım Yağı, bence kuru ciltlilerin elinin altında olması gereken bir bakım ürünü. Bir çok işe yarıyor sonuçta.

İndirimsiz 20-30 TL arası fiyatlarda satılıyor.

Severek kullanıyorum. Elimde bir de Cyrene'in yüz bakım yağı var. Bozmadan bitirebilirsem yine alırım.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

16 yorum

  1. aa ben 3 ayda bitirdim bunu gelecek kışa tekrar alabilirim hatta ama yaz için almayı düşünmüyorum.. güle güle kullan canım :-)) öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi bu konuda çok başarılısın İrem'cim, ben çok mu az sürüyorum acaba :)))) Öpüyorum çok :)

      Sil
  2. Bende de Dengeleyici evrsiyonu var, cildim kuru olmasına karşın onu da çok sevdim. Gerçi bitsin diye şimdi Darphin kullanıyorum ama yazın gece bakım rutinimde bu yağa geçip gece kremini ekarte edebilirim :) Güle güle kullan Gökçe'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın o kadar terliyorum ki Başak'çım bir de evim hamam gibi oluyor ne kullanabileceğimi hiç bilmiyorum. Küvette yaşamak istiyorum yazları :))))

      Sil
  3. Bu tarz yağları kullanmaya korkuyorum. The Body Shop'un E vitaminli yağını kullanmıştım sivilce yapmıştı bende sonra başka bir markanın yağına şans vermedim. Sivilce siyah nokta yapmayanlar için mükemmel bu yağlar ama. 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçindeki hangi maddenin rahatsız ettiğini anlayabilsek aslında daha bilinçli alışveriş yapabiliriz ama çok zor o işler :))) Body Shop'un E vitaminli toniğini kullanıyorum bende bir rahatsızlık yapmadı ama yağ daha ağırdır elbette.

      Sil
  4. Bu yağı ben de kullanıyorum ve memnunum Gökçe'm :) Ben düzenli kullanmıyorum sadece ekstra neme ihtiyacım olduğunda uyguluyorum. Hem tek başına hem de nemlendiricimle birlikte çok beğendim etkisini. Bu arada yağları, nemlendiricinin üstüne uygulamanı öneririm. Alt tabakaya uygularsan üstteki ürünün cildine etki etmesini engelleyecektir kuru yağlar, en üste uygulamak lazım. Bir de nemlendiriciyle karıştırınca da güzel oluyor. :) Fondötenle karıştırmayı da seviyorum. Güle güle kullan, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendiriciyle karıştırıp kullanmıştım da Blana'm nemlendiricinin üstüne yağı sürmeyi hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim canım, bundan sonra öyle deneyeceğim. Sen de güle güle kullan, çok öpüyorumm :)

      Sil
  5. Nedense cildimde yağlı bir his bırakacak gibi bir hisse kapılıyorum bu ürünle ilgili...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlknur'cum ilk sürdüğümde çok az bir yağlı his oluyor sonrasında tamamen yok oluyor. Doyurucu bir nemlendirici sürmüşüm gibi oluyor cildim. Öyle yağlı, yapış bir etkisi yok canım.

      Sil
  6. Fiyatı harikaymış, yaşıma da uygun, yani yüz yağları hele hele ünlü markaların yanına yaklaşamıyorum:))))o eskidendi:( çok teşekkürler...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde Ablam kışın yüzüm çok kuruduğu için bana ilaç gibi geldi, anneme de almıştım o da kullanıyor. O ünlü markaların da herşeyi iyi diye bir şey yok zaten :))) Çok öpüyorummm.

      Sil
  7. Bu kış ben Argan yağı kullandım cildime artık bunu önümüzdeki kışa saklıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Argan yağını bir tek saçlarıma kullandım ben Gizem, yüzüme sürmek hiç aklıma gelmedi :)) Bir de hep saç için lanse edildi diye belki de :)) İyi geldi mi sana?

      Sil
  8. almayı düşünüyorum cildim ne kadar karma olsada mat fondotenlerle karışınca güzel sonuç veriyor diye duyfum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni pullandıran fondötenlerimde kullandığımda görünümü oldukça toparladı canım, senin de işine yarayabilir :)

      Sil