kaş

NYX MiCRO BROW PENCiL KAŞ KALEMİ ESPRESSO

14:39:00

Nyx Micro Brow Pencil Kaş Kalemi'ni Nyx Türkiye internet satışı başlar başlamaz kaş jeli ile birlikte almıştım. Kaş pomadı da var, onu da Boyner'den aldım. Hatta üç hafta gibi bir süre siparişim stoklar nedeniyle gönderilemedi, para iadesi yapıldı ve bir kaç hafta sonra
ücretsiz olarak kaş pomadını gönderdiler.
Çalışma şekilleri çok hoşuma gittiğinden burada da anlatmak istedim.

Elimdeki üç Nyx kaş ürünü sağolsun tüm acemiliğimi çekti :) Geçen gün bahsettiğim gibi kaşlarıma Microblading yaptıracağımdan bugün denediğim tüm kaş ürünlerini yazmaya çalışacağım. Her ne kadar hepsini önceden kullanmış, notlarını almış olsam da
yazarken de kullanmak gibi bir huyum var :)

nyx micro brow pencil kaş kalemi espresso expresso
nyx micro brow pencil kaş kalemi espresso expresso 1

Nyx Micro Brow Kaş Kalemi'nin 8 rengi bulunuyor. Bendeki MBP07 Espresso / Expresso.

Bir ucunda kaş taramak için fırçası, diğer ucunda kaş kalemi bulunuyor. İki kısım da kapaklı. Çok iyi düşünülmüş, çantada kirlenmiyor.

Fırçası çok sık değil, sert de değil. Gayet rahat kullandım.

nyx micro brow pencil kaş kalemi espresso expresso 2

Nyx Micro Brow Pencil, gördüğünüz gibi incecik bir uca sahip. Asansörlü kalem. Rahatlıkla açıp kapatabiliyorum. Kullanırken kırılmaması için ucunu en fazla fotoğraftaki kadar çıkartıyorum. Kalemin mekanizması da güzel, bastırarak kullandığımda ucu içeriye doğru gitmiyor, sabit kalıyor.

Espresso koyuya yakın bir kahve, pek kızıllık içermiyor. Gün ışığında ve flaşlı fotoğrafını çektim, aşağıda göreceksiniz.

nyx micro brow pencil kaş kalemi espresso expresso 4

Kalemin ucunun ince olması, tek tek kıl çizebilme imkanı veriyor. Zaten bu kaş kalemini kaşı bütün olarak boyamak için değil de boşlukları doldurmak için kullanmanızı öneririm. Teni boyamak gerektiğinde pek doğal durduğunu düşünmüyorum.

Yapısını biraz sert buldum. Rengini hafif veriyor, bu da görünümü doğallaştırıyor.

nyx micro brow pencil kaş kalemi espresso expresso 3

Eğer çok keskin hatlara sahip bir kaş çizip doldurmak isterseniz tek başına yeterli gelmeyecektir. Doğal görünüm olsun, boşlukları doldurup belirginleştirsin derseniz oldukça işinize yarar.

Nyx Micro Brow Pencil Kaş Kalemi'nin fiyatı 34.99 TL. BURAYA tıklayarak diğer renklerini de inceleyebilirsiniz.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum