artdeco

HOBİ PARFÜMERİ İLE TANIŞMA BELL ARTDECO BEYU MAKE UP FACTORY İLK İZLENİM

17:28:00

Hobi Parfümeri; Alıştığımız markaların haricinde Beyu, Artdeco, Make up Factory, Bell gibi bir çok farklı kozmetik markasının da satışını yapan mağazalar zincirinden oluşuyor. Ayrıca hobi.com.tr adresinden de online satış yapıyor.

Tanışma amaçlı gönderdikleri kutudan çıkanlara beraber bakalım. Aslında ben bu yazıya başlarken sadece ürünleri gösterecektim fakat yazarken bir yandan araştırınca edindiğim bilgileri de sizinle paylaşmak istedim. Tanışma, öğrenme ve ilk izlenim yazısı oldu.

hobi parfümeri ile tanışma

Hiç kullanmadığım markalardan Bell ürünleriyle başlayalım. Bell markası Polonya menşeili. Hipoalerjenik ürünleriyle öne çıkıyor.

hobi parfümeri bell royal mat ruj bell secretale kapatıcı

Bell Secretale Perfect Cover Concealer - Kapatıcı;

Bell Secretale Perfect Cover Concealer Kapatıcı Corrector 03 Lumi Rose

Fırçalı kapatıcılardan aslında kapatıcı da değil renk düzenleyici corrector. Alt kapaktan çevirerek fırça kısmına likit kapatıcının gelmesini sağlıyoruz. Bell Secretale Perfect Cover Concealer'ın 4 rengi bulunuyor.

01 Ivory; Açık renkli ciltlerin kusurlarını kapatmak için,
02 Nude; Koyu renkli ciltlerin kusurlarını kapatmak için,
03 Lumi Rose; Koyu halkaları örtmek ve yorgunluk gidermek için,
04 Green; Kızarıklık ve kılcal damar görünümünü gizlemek için kullanılıyor.

Bendeki de 03 Lumi Rose rengi.

Bell Royal Mat Ruj;

Bell Royal Matte Aloe Vera 03 Ruj

Bell Royal Mat Ruj, Aloe Vera ile güçlendirilmiş. Bendeki rengi 03. İlginç bir şekilde pek cırtlamayan bir fuşya renginde :) Yapısı saten mat, dudakta duruşu kremsi. Ağırlık yapmıyor ve güzel nemlendiriyor.

Denemek için sürmüştüm, size de göstereyim.

Yazıyı yazarken sürmüştüm, yaklaşık dört saattir dudağımda. Yeme içmeyle azalabiliyor ama hala tüm renk dudağımda. Kremsi yapıda olup da bu kalıcılığı beklemiyordum.

bell royal mat ruj 03 duruşu

Şimdi sıra Beyu markasında.

Beyu Almanya menşeili. Ürünleri dermatolojik olarak onaylanmış ve hayvanlar üzerinde test yapmıyor. 40 ülkede satışları var ve biraz sonra ürünlerini göstereceğim Artdeco kozmetik grubuna dahil.

hobi parfümeri beyu

Beyu Soft Liner Göz Kalemi;

Beyu Soft Liner Göz Kalemi; Yumuşak, kremsi yapıda ve su geçirmez etkiye sahip. Göz çevresine kullanıma uygun, göz içine kullanımı önerilmiyor. Bendeki rengi 672 Paradise Green.

Beyu Soft Liner Göz Kalemi 672 Paradise Green

Çok hızlı sabitlenmiyor, sabitlenince de yerinden oynamıyor. Renk skalası çok geniş, aklınızda bulunsun.

Beyu Dip Eyeliner;

beyu dip eyeliner 10 black

Beyu Dip Eyeliner; Uzun, ince, yumuşak bir keçe uca sahip. Çizgileri ince ya da daha kalın ayarlayabildim. Lens kullananlar için uygun, rahat sürülen bir eyeliner. Bendeki rengi 10 Black. Mat ve siyahlığı başarılı. Elimdeki çizgiler uzun uzun ovalayınca anca çıktı, kalıcılık konusunda da başarılı diyebilirim.

Ve, biraz evvel bahsettiğim ARTDECO'da sıra. Artdeco, Almanya'nın lider firmalarından. Ürünleri dünya çapında 78 ülkede kullanılıyor. Hayvanlar üzerinde test yapmıyor ve hayvanlar üzerinde test edilen hammaddeler kullanmıyor.

hobi parfümeri artdeco

Bana gönderdikleri iki likit liner'ın özelliklerine bakalım.

Artdeco Long Lasting Liquid Liner;

artdeco long lasting liquid liner 03

Artdeco Long Lasting Liquid Liner; Uzun ömürlü sıvı eyeliner. Ambalajı oldukça sağlam. Kokusuz. Uzun keçe ucu ne çok yumuşak ne sert. Çizgi kalınlığını ayarlama imkanı veriyor. Sürdüğüm an sabitlendi, dağılma yapmadı, yıkamayla çıkmadı. 4 rengi var. Bendeki 03 Brown. Sıcak bir kahverengi. Lens kullananlar için sadece 01 Black rengi uygun, diğer renkleri uygun değil.

Artdeco High Precision Liquid Liner;

artdeco high precision liquid liner 03

Artdeco High Precision Liquid Liner; Yüksek Hassasiyetli Sıvı Eyeliner. Şu ana kadar hiç görmediğim bir fırça ucuna sahip. İncecik bir sürü kıldan oluşuyor. Bu kıllar çok ince elyaftan oluşturulmuş. Çok çok ince çizgiler ve biraz bastırarak daha kalın çizgiler elde edebiliyorsunuz. Üç rengi bulunuyor. Bendeki rengi 03 Brown. Harika bir kahve. Bir üstteki eyelinerdan biraz daha koyu. Sürdüğüm an sabitleniyor ve kesinlikle yerinden oynamıyor. Kokusuz. Hassas gözleri olanlara ve lens kullananlara uygun.

Yine ilk defa ürünlerini kullanacağım Make up Factory markasını tanıyalım. Almanya menşeili. Ürünleri dermatolojik olarak test edilmiş. Profesyonel kozmetik ürünlerini tüketiciye sunmayı amaçlıyor. Ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Bir çok ürünü parabensiz ve kokusuz.

hobi parfümeri make up factory

Make up Factory Full Intense Maskara;

make up factory full intense maskara

Make up Factory Full Intense Maskara; 1 fırçayla iki etki sunuyor. Fırça üzerindeki daha az yoğun kıllar rengi iyi verme ve hacim sağlama, geniş aralıklı olan kıllar da kirpikleri birbirinden temiz bir şekilde ayırma vaadinde. Bendeki rengi 01 Black. Kirpiklerimi çok güzel ayırdı. Evet bahsettiği gibi temiz görünüm sağlıyor. Hacim etkisi de başarılı. Kokusuz.

Püf Noktası; Daha da yoğun hacim elde etmek için kirpiklere ince bir kat sabitleme pudrası sürülmesini öneriyorlar.

Make up Factory Automatic Eyeliner; 

make up factory automatic eyeliner 03

Make up Factory Automatic Eyeliner; Asansörlü göz kalemi. 12 rengi bulunuyor, bendeki 03 Anthracite. Güzel bir koyu gri. Bir ucu kalem, diğer ucunda da dağıtarak kullanmak için sünger aplikatörü var. Ayrıca bu aplikatörü yerinden çıkarttığınızda kalemin ucunu açmak için bir kalemtraş da göreceksiniz. Böyle detaylara bayılıyorum.

make up factory automatic eyeliner 03 kalemtraş

Yumuşak yapılı ve süngeri de dağıtmak için başarılı. Su geçirmez diyor ama elimle ovuşturunca biraz hafifliyor.

Parfüm, mineral yağlar ve paraben içermiyor.

Sıra çok yakından tanıdığımız Loreal ürünlerinde.

hobi parfümeri loreal la vie en glow aydınlatıcı color riche shine ruj

Loreal La Vie En Glow Aydınlatıcı Palet;

loreal la vie en glow cool glow aydınlatıcı palet

Loreal La Vie En Glow Aydınlatıcı Palet'in iki çeşidi bulunuyor. Sıcak tonlu olanı 01 Warm Glow, soğuk tonlu olan 02 Cool Glow. La Vie En Glow Warm Glow'u youtube kanalımdan izleyebilirsiniz. Bu paletler pigment, renk tonu, yumuşacık yapılarıyla harikalar. Ciltle iyi bütünleşiyorlar ve simli değiller. Ben sadece aydınlatıcı olarak değil, far olarak da kullanıyorum. Farın patlamasını istediğim yerlerde üstünden geçiyorum. Oldukça başarılı.

Loreal Color Riche Shine Ruj;

loreal color riche shine ruj  656 beige in the city

Loreal Color Riche Shine Rujun bendeki rengi 656 Beige In The City. Çok şık bir ambalajı var. Yapısı yumuşacık, dudağa çok kolay sürülüyor. Duruşu doğal. Simli değil nemli bir parlaklık bırakıyor. Çok güzel nemlendiriyor. Sildikten sonra dudaklarım yumuşacık oluyor. Daha önce merak etmiştim, deneme fırsatı bulamamıştım. Dudakları benimki gibi çok kuruyanlar bu ruja bayılır.

Lionesse Unicorn Foundation Brush;

hobi parfümeri lionesse unicorn fondöten fırçası

Lionesse Unicorn Foundation Brush, fondöten fırçası. Mavi, mor, pembeli unicorn sapı ve fırça kıllarını tutan rose gold detay kaliteli duruyor. Fırça kılları yumuşacık ve diğer makyaj fırçalarımdan edindiğim tecrübeye göre fondöteni güzel dağıtır. Hafif kavisli yapıdaki bu fondöten fırçası, kontür fırçası olarak da kullanılabilir.

İronic Kadın Parfümü;

hobi parfümeri ironic kadın parfüm

İronic Kadın Parfümü, ilk defa kullandığım markalardan. Bendeki 158 numara. Bayıldım. İlk sıktığım andan itibaren nefis duruyor.

İddialı ve sıcak bir koku. Hem baharatlı, hem meyveli. Sonbahar, kış mevsimine uygun.

Kalıcılığı tende 5-6 saat civarı, kıyafetimden çıkmıyor. Farklı çeşitlerini de denemeyi düşünüyorum.


Hobi Parfümeri'ye hediyeleri için teşekkür ediyorum.

Anlattıklarım içinden detaylı incelememi istedikleriniz varsa yorum kısmına yazın lütfen.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

6 yorum

  1. Gayet güzel markalar göndermişler canım. Bell markasını duymamıştım tanışmış oldum. Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nilgün'cüm, yeni markalarla tanışmak heyecan verici.

      Sil
  2. güle güle kulan hepsini hobi parfümeri şu Zeytinburnu tarafında metrobüsün orada bir yer var orası mıydı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok İrem'cim, İzmir'deler. Online alışveriş yapabiliyoruz ama :)

      Sil
  3. Hiç kullanmadığım markalar hakkında fikir sahibi oldum, ne güzel. Ben siteye bir bakayım birkaç saat sonra görüşürüz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takılıp kaldın değil mi? Ben de dolaşmaya başlayınca çıkamıyorum :)

      Sil