bakım

NiVEA BESLEYİCİ YÜZ KREMİ VE NiVEA YAŞLANMA KARŞITI YÜZ KREMİ İNCELEMESİ

00:25:00

En sevdiğim Nivea Yüz Kremlerinin iki çeşidinden bahsedeceğim bugün. Nivea Besleyici Yüz Kremi ve Nivea Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi.

nivea besleyici yüz kremi nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi incelemesi
nivea besleyici yüz kremi nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi incelemesi 1

Nivea Yüz Kremi, alıştığımız yüz kremlerine göre daha büyük bir gramajda. 100 ml. Plastik kavanoz ambalajı da çok iyi düşünülmüş. Hem rahat kullanım sağlıyor hem de her yerde yanımda olabiliyor.

Mavi etiketli Nivea Besleyici Yüz Kremi de kırmızı etiketli Nivea Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi de yağlı his bırakmıyor. Kokuları alıştığımız Nivea krem kokusunun daha hafif hali.

Ambalajında çok yoğun yapıda olmalarına rağmen, cilde hızlı bir şekilde yayılıp emiliyorlar.

nivea besleyici yüz kremi incelemesi
nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi incelemesi

İkisi de çok hızlı etki ediyor. Kuruyan ya da gerilen cildime sürdüğüm an rahatlama sağlıyor. Kış aylarında havanın sert olduğu dönemlerde kullandım, bahar ve yazda da kullandım. 4 mevsim kullanılabilir kremler.

Biraz sonra paylaşacağım fotoğraflarda içeriklerinin aynı olduğunu göreceksiniz. Ben besleyici Nivea'yı kendime ayırırken yaşlanma karşıtı Nivea Yüz Kremini benden 20 yaş büyük anneme vermiştim. İkimizin de aynı şekilde beğenisini kazandı.

Nivea Besleyici Yüz Kremi;

nivea besleyici yüz kremi incelemesi 1

Mavi ambalajlı Nivea Besleyici Yüz Kremi, bütün kış kurtarıcım oldu. Ayrıca harika bir cilt kusursuzlaştırıcı. Benim gibi kuru ciltliyseniz evde nemlendirici etkili bir toniğiniz vardır. Nemlendirici etkili toniğinizi sürdükten sonra üzerine Nivea Besleyici Yüz Kremini sürdüğünüzde cildinizin canlı, parlak ve sanki Kore cilt bakımından çıkmış gibi göründüğünü fark edeceksiniz. Ben bayılıyorum. Bu şekilde kullandığımda üstüne uyguladığım ten ürünü de her zamankinden daha pürüzsüz oluyor. Makyajın kalıcılığına etkisine dikkat etmesem de teni güzelleştirdiğinden başarılı bir makyaj bazı. Her daim elimin altında yer alacak cilt bakım ürünüm.

İçeriği şu şekilde;

nivea besleyici yüz kremi incelemesi içerik


Nivea Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi;

nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi incelemesi 1
nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi incelemesi içerik

Kırmızı ambalajlı, Nivea Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi, E vitamini desteğiyle hücre yenilenmesine ve cildi nemlendirmeye yardımcı rolde.

Yüz Kremlerinin ikisinin de içeriklerinin aynı olduğundan bahsetmiştim. Muhtemelen oran farklılığıyla iki farklı krem çıkıyor karşımıza. İçeriğin ilk üç sırasında yer alan su, gliserin ve Shea yağından dolayı kuru ciltlerin, normalden kuruya dönük ciltlerin, nem ihtiyacı olan ciltlerin ve cilt esnekliğini kaybedenlerin beğenerek kullanacağını düşünüyorum.Kış aylarında karma ciltler de kullanabilir ama yazın biraz terletebilir. Cilt tipine göre ayır Gökçe derseniz; Kuru ciltler besleyici, karma ciltler de yaşlanma karşıtı olan Nivea Yüz Kremini tercih edebilirler.

nivea besleyici yüz kremi nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi incelemesi 2

Sonuç olarak Nivea Yüz Kremleri; Evet yoğun besliyor, evet cildi makyaja hazırlıyor, evet hızlı emiliyor, evet gün boyu cilt nemli kalıyor, evet cildimi yumuşacık yapıyor.

nivea besleyici yüz kremi nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi incelemesi 3

Çok beğeniyorum, siz de deneyin derim. Özellikle indirim zamanlarında 100 ml lik başarılı bir cilt bakım ürününü oldukça uygun fiyata satın almış oluyorsunuz. Bizde yedekli, yeni çıkan pembe etiketli Nivea Eşit Cilt Tonu ve Nemlendirme Yüz Kremi'de alınacaklar listemde.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

6 yorum

  1. kırmızıyı dediğin gibi tatile götürüp deneyeceğim..

    YanıtlaSil
  2. Işte alışveriş listemde olam ama hala alamadığım krem, kırmızı etiketli olanı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihal'im mavi olanı almalısın. Besleyici olan kuru ciltlere daha uygun😘

      Sil
  3. Ben nivea ürünlerini kulanıyorum yılların markası olduğundan gözü kapalı alırım bu kremaca yeni aldım ve memnun kaldım (iyi günler)

    YanıtlaSil
  4. Bende çoooooooook kuru bir cilde sahibim. Ama sivilce yapıp yapmadığından şüphe ediyorum. Bu konuda acil bilgi verirmisin?

    YanıtlaSil