bakım

BiODERMA ATODERM KREM İNCELEMESİ

07:30:00

Bioderma Atoderm Krem; Bioderma'nın kuru ciltler için koruyucu ve besleyici bakım kremi. Atoderm serisi Bioderma'nın en sevdiğim serilerinden. Ürün çeşitliliği fazla ve ailenin tüm fertleri kullanabiliyor. Ben ilk olarak Ada bebekken fazla kuruyan cildini rahatlatmak için almıştım. İşe yaradığı için yıllardır da almaya devam ediyorum.

bioderma atoderm krem incelemesi kuru cilt

Bioderma Atoderm Krem; 3 farklı paketlemeyle sunulmuş. Benim kullandığım 200 ml, pompalı şişede. 200 ml tüp ve 500 ml pompalı şişe seçenekleri de var.

Kokusuz.

Hem yüz hem vücut için kullanılabiliyor. Joker ürün, evden uzak zamanlarda yanımıza aldığımız Atoderm krem benim ve çocukların nem ihtiyacını karşılıyor. Tek ürün, çok fayda.

Besleyici ve yeniden yapılandırıcı özellikte. Günlük kullanıma uygun.

bioderma atoderm krem incelemesi kuru cilt 1
bioderma atoderm krem incelemesi kuru cilt 2

Cilde dağıtması çok kolay, hızlı emiliyor. Kuruluk sebebiyle oluşan gerginlik hissini de rahatlatıyor.

Yüzüme sürdüğümde ışıltılı ve parlak görünüyor. Elimi sürdüğümde krem olduğunu hissediyorum diğer zamanlar rahatsız etmiyor. Vücudumdaki emilmesi yüzümdekine göre daha başarılı. Çocuklarda da aynı şekilde.

Bioderma Atoderm Kremin içeriği de şu şekilde;

bioderma atoderm krem içerik

Serisinin duş jeli ve duş yağını da kullandık, çok güzel ürünler. Cildinizde kuruluktan şikayetçiyseniz yeni bir rutin oluşturmanız için gerekli ürünleri bulabileceğiniz seri, Atoderm serisi.

Görüşmek üzere :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. Artık havalar soğudu çatlaklar oluşmaya başladı
    Tamda ihtiyacım olan üründü
    Teşekkürler editor

    YanıtlaSil
  2. Benımde aklımda bu hep deneyecegım...

    YanıtlaSil