bakım

LOREAL PARiS YORGUNLUK KARŞITI ŞEKER PEELİNGİ İNCELEMESİ

17:26:00

Loreal Paris Yorgunluk Karşıtı Şeker Peelingi, ülkemize gelmesini dört gözle beklediğim en yeni şeker peelingiydi. Satışını beklerken Loreal Türkiye sürpriz yapıp göndermişti. Hemen kullanmaya başladım, o kadar sevdim ki iki kavanoz bitirdim.
Çünkü, kahveli ama öyle böyle bir kahve değil. Bayıldım.

loreal paris yorgunluk karşıtı şeker peelingi incelemesi
loreal paris yorgunluk karşıtı şeker peelingi kahve incelemesi 1

Loreal Yorgunluk Karşıtı Şeker Peelingi Nedir?

loreal paris yorgunluk karşıtı şeker peelingi kahve incelemesi 2


Loreal Yorgunluk Karşıtı Şeker Peelingi; %100 doğal kaynaklı üç şeker, kahve çekirdekleri ve yağlarla şişliği indirmeyi, cilde enerji kazandırmayı vadediyor.

Yumuşak dokulu. Yüzde ve dudaklarda kullanılabiliyor. Banyo yaparken kullandığım zamanlarda dekolte bölgeme de uyguluyorum.

Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri kullanabilir.

Bahsedilen üç şeker; Esmer, beyaz ve sarı şekerler :)

Kahve çekirdekleri ciltteki şişliğin ve yorgunluk görünümünün giderilmesinde etkili rolde.

Tatlı badem yağı, cildi tazeliyor.

Hindistan cevizi yağı, cildi yumuşatıyor.

Daha önce tanıştığımız Şeker Peelingleri gibi cam kavanozda ve 50 ml.

loreal paris yorgunluk karşıtı şeker peelingi kahve incelemesi 3

Fotoğrafların bir kısmı, katıldığım Loreal Yorgunluk Karşıtı Şeker Peelingi etkinliğinden. O yüzden farklı temalar görüyorsunuz. Voi Central'da bol kahveli bir gün geçirmiştik :)

Kahve demişken hemen nasıl kullanıldığını da anlatayım. Bu arada ben fena kahveciyim, sabahları kahvemi içmeden kendimi iyi hissetmem mesela, yorgunluklarımı da kahveyle azaltmaya çalışırım. Bu mis kokulu, kahve çekirdekli peelingin bendeki etkisini tahmin edebilmişsinizdir sanırım :)

Loreal Yorgunluk Karşıtı Şeker Peelingi Nasıl Kullanılır?

loreal paris yorgunluk karşıtı şeker peelingi kahve incelemesi 6


Haftada üç kere kullanılması öneriliyor.

Yorgunluk Karşıtı Şeker Peelingini uygulamadan önce cildimin temiz ve kuru olmasına dikkat ediyorum.

Kuru parmaklarımla az miktarda aldığım kahve çekirdekli peelingi göz çevreme gelmeyecek şekilde cildime ve dudaklarıma yayıyorum.

Cildim ısınmaya başlıyor, bu etki çok güzel.

Ilık su ile hafifçe nemlendirerek masaj yapıyorum sonra da yine ılık su ile bol bol duruluyorum.  Durulanması, ciltten arındırması çok rahat.

Pamuk gibi oluyorum :)

loreal paris yorgunluk karşıtı şeker peelingi kahve incelemesi 4

Loreal Paris Yorgunluk Karşıtı Şeker Peelingi kullandığımda cildim yumuşacık ve çok rahatlamış görünüyor. Dudaklarımdaki ölü deriler gidiyor, çatlama belirtileri kayboluyor. Durulanmış cildim, Gökçe koş krem sür diye bağırmıyor, gerilme rahatsızlık yaşatmıyor. Tahriş oluşturmuyor. Makyaj öncesi kullandığımda cildimde ten ürünleri ve likit mat rujlar pürüzsüz duruyor. Benim için oldukça performanslı bir peeling.

İçeriği de şu şekilde;

loreal paris yorgunluk karşıtı şeker peelingi kahve içerik

Loreal Yorgunluk Karşıtı Şeker Peelingi tüm ciltlerin kullanabileceği bir peeling demiştim. Bana göre hassas ciltler nazik kullanarak başarılı sonuç elde edebilirler. Kuru ve normal ciltler ise bu peelingten en çok verim alacak olan grup. Arındırma etkisi yağlı bir cildi memnun etmeyecektir fakat kuru ve normal ciltliler memnun kalacaktır. Başından da dediğim gibi mis kokusu cabası.

Sürekli kullanıyorum çünkü, hızlı bir şekilde cildimin toparlanmasını sağlıyor. Cildimi yumuşatıyor ve daha güzel görünmek istediğimde yardımcı oluyor.

Youtube için bir video çekip eklemeyi planlıyorum. Kanalımı BURADAN ziyaret edebilirsiniz.

Şeker peelingi serisinin meşhur kivilisi Loreal Siyah Nokta Karşıtı Şeker Peelingi incelemesini de ismine tıklayarak okuyabilirsiniz.

Siz, Loreal Yorgunluk Karşıtı Şeker Peelingini denediniz mi? Beğendiniz mi? Ben de deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

4 yorum

  1. Siyah nokta karşıtı olanıda denemiştim ikisininde etkisi muhteşemdi canım :) Sen zaten Pamuksun, ne gerek var daha fazla pamuk olmaya ;)

    YanıtlaSil
  2. Artık kimyasal peeling yaptığım için bu kadar büyük taneli şeker peelingleri dudak peelingi olarak kullanıyorum ve gerçekten o amaçla çok sevdim

    YanıtlaSil
  3. hiç kullanmadım ama kullanasım geldi yazıdan sonra

    YanıtlaSil
  4. bunu almayı düşünüyordum önce deneyen güveneceğim birinin yorumunu okumak istedim. Sen beğendim diyorsan ben de deneyeceğim

    YanıtlaSil