alışveriş

MAYBELLiNE NUDES OF NEW YORK FAR PALETİNİ İNCELİYORUM

10:18:00

2020 Bahar dönemi için hazırlanmış olan en yeni Maybelline üyesi Maybelline Nudes Of New York Far Paleti, raflarda yer almaya başladı. Kadınlar günü indirimlerini takip ederken Watsons Online'da 49.95₺ indirimli fiyatıyla görünce, hemen sepete attım. İki günde elimdeydi. Bu sefer fotoğraf mı çeksem, Youtube'a video mu hazırlasam, kısa bir instagram videosu mu montajlasam demeden yazmaya koyuldum. O zaman, haydi! İncelemeye başlayalım.

maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum

maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum 1
maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum 2

Maybelline Nudes Of New York Far Paletinin Yapısı;

Maybelline Nudes Of New York Far Paleti; 16 fardan oluşuyor. Nude bir görünüm düşünülerek bir araya getirilmiş ışıltılı ve mat yapıdaki farlar, tüm cilt tonları üzerinde kullanılabilecek şekilde seçilmiş. Aslında bu düşünceye hiç yabancı değiliz. Maybelline geçtiğimiz Nisan ayında Made For All ruj serisiyle bizi "Herkeste Güzel" görünecek kozmetik ürünleriyle tanıştırmaya başlamıştı. Nudes Of New York Far Paletiyle de devam ettiriyor.

maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum 3

Nudes Of New York Far Paletinin ambalajı, plastik bir materyale sahip. Şeffaf kapağını, yazılarını ve kullanılan renkleri başarılı buldum. Ayrıca farların metal panlarla yerleştirilmiş olduğunu görüyorum. The Burgundy Far Paletinde yaşadığım kullanırken renklerin birbirine karışması olayını ve en ufak bir darbede farların parçalanması ihtimalini azaltmışlar. Bundan hoşlandım.

maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum 4

İncelemeye devam edersem, palette kremsiye dönük yapıda 9 mat 7 ışıltılı far bulunuyor. Hem sıcak hem soğuk tonları bir arada bulabiliyoruz. Crease bölgesi için de, göz pınarını aydınlatmak için de, tüm göz kapağını boyamak için de, belirginleştirmek ve gölgelendirmek için de farlar var. Tamamiyle çok yönlü. Toplam ağırlığı ise 18 gram. Farların isimleri plastik çerçevede yazıyor. Renkler çok çok güzel görünüyor.

maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum 5
maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum 6

Ayrıca Maybelline Nudes Of New York Palet ile Too Faced Born This Way The Natural Nudes Eyeshadow Palet'in oldukça benzer göründüğünü eklemek isterim. 

Renkler öyle güzel seçilmiş ki ister romantik ister iddialı, ister no makeup ister ışıltılı, ister gündüz ister gece görünümlerini tek paletle elde edebilirsiniz.

maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum 7
maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum 8

Maybelline Nudes Of New York Far Paleti Swatch;

Renklerine bakarken paleti 8'li swatchları olacak şekilde ikiye ayırdığımı göreceksiniz. Kolumda fondöten ya da baz yok. Renkler tek bir parmak hareketiyle koluma yansıyan halleri. Pigmentini ve duruşunu ölçmeniz açısından bu bilgilerin işinize yarayacağını düşünüyorum.

maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum swatch
maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum swatch 1

Paletin genelinde ışıltılılar daha kolay uygulanan bir yapıya sahip. Matlar mat farlara göre bence iyi performanslı. Fırçayı hafif hafif dokundurarak istediğim rengi elde edebiliyorum.

Paletin en açık renklerinden mat bir far olan Soloist bile bazsız şekilde göz kapağıma yerleşebildi. Tabii ki bir far bazıyla kullanmak en iyi sonucu verecektir fakat yanınızda sadece paletiniz olduğunda da gayet günlük ve güzel görünen göz makyajları yapabilirsiniz. Protector Maybelline Nudes of New York paletin en ilginç renklerinden. Soğuk alt tonlu pembemsi lilamsı mauve bir renk. Göz kapağında da çok temiz duruyor.

maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum swatch 3
maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum swatch 4
maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum swatch 5

Maybelline Nudes Of New York Far Paletini sevme nedenlerimden biri de açık, koyu, sıcak, soğuk, mat, ışıltılı 16 farın birbirine uyumlu olması. Çok oynanabilir bir palet. 

maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum swatch 2

Maybelline Nudes Of New York Far Paleti İçerik; 

Maybelline Nudes Of New York Paletin içeriği şu şekilde;

maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum içerik
maybelline nudes of new york far paletini inceliyorum 9

Her zaman en canlı tonların bir arada olduğu paletlere gözü takılan ben, ilk defa Nude bir paleti çok beğendim. Dilerim incelemem sizin için de faydalı olmuştur.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. O zamana kadar beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir hesaplarımdan da izleyebilirsiniz :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

6 yorum