bakım

BY WiSHTREND PURE ViTAMiN C 15% WiTH FERULiC ACiD SERUM İNCELEMESİ

08:16:00

Bu ara sık sık K-Beauty olarak anılan Kore güzellik ürünlerini yorumlayacağım size. Öyle zengin seçenekler var ki; Tonikler, esanslar, serumlar, ampuller, kremler ve her birinin farklı ihtiyaçlara göre çeşitleri, bb kremler, cushion fondötenler, rujlar... Liste çok kabarık. Bugün C Vitamini serumlarıyla meşhur olan bir markanın, hassas ciltlerin de kullanabileceği C Vitamini serumunu anlatacağım. By Wishtrend Pure Vitamin C %15 with Ferulic Acid - Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu.

by wishtrend pure vitamin c 15 with Ferulic acid aydınlatıcı cilt bakım serumu

Pure Vitamin C 15 with Ferulic Acid Serum Özellikleri;

by wishtrend pure vitamin c 15 with Ferulic acid aydınlatıcı cilt bakım serumu incelemesi

By Wishtrend Pure Vitamin C 15% with Ferulic Acid Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu; İçeriğindeki C Vitamini ve Ferulik Asit ile cildi aydınlatma, hiperpigmentasyonu hafifletme amacında. Güney Kore üretimi.

Markanın çok meşhur %21 Vitamin C serumuna göre tüm cilt tipleri için uygun, C vitaminine yeni başlayanların ve hassas ciltlerin de kullanabileceği yapıda sunulmuş. 

Daha önce hiç C vitamini kullanmamış, alışık olmayan ciltlerin daha düşük oranlarla başlaması doğru olur. %5 lik seçeneklerle başlayıp yükselterek ilerleyebilirsiniz. By Wishtrend Türkiye Distribütörü olan Korendy de ilk kullanımlarda cilt alışana kadar gün aşırı kullanılmasını ya da ilk haftalarda aralıklı iki gün kullanıp sonraki kullanımlarda yavaş yavaş kullanım süresini arttırmayı öneriyor. Cildinizde hiç bir hassasiyet oluşmadığı zaman sabah akşam kullanabilirsiniz. Sonrasında güneş koruyucu kullanmanız da çok önemli.

Tüm C vitamini ürünlerinde olduğu gibi, etkisini yitirmemesi için belli bir sürede kullanılıp bitirilmesi gerekiyor. Pure Vitamin C 15 serumun açıldıktan sonra 6 ay kullanım süresi var. Bu süre içinde oda sıcaklığı yerine buzdolabında saklamak, havayla temasını mümkün olduğunca azaltmak önemli noktalar. 

Koyu renkli cam şişe, ürünün gün ışığıyla temasını en aza indirmek için seçilmiş. 

Serum ilk açıldığında su gibi akışkan yapıda ve renksiz diyebileceğim kadar çok çok açık sarı. İyi korunamazsa rengi koyulaşmaya başlıyor. Sarı renk koyulaştıkça üründen alınabilecek verim de azalmış oluyor.

Pure Vitamin C 15 Serum İçeriği;

by wishtrend pure vitamin c 15 with Ferulic acid aydınlatıcı cilt bakım serumu  içerik

By Wishtrend Vitamin C Serumun içeriğinde saf C Vitamini ve altı vitamin daha bulunuyor. 

%15 saf C vitamini Askorbik Asit, Sodyum Askorbil Fosfat; Cilde antioksidan bakım yapıyor. Cildi aydınlatıcı, ton eşitleyici, akneyi önleyici, kolajen sentezini arttırıcı ve UV ışınlarına karşı koruyucu etkilerde.

Serumun içeriğindeki Ferulik Asit, C Vitaminiyle birlikte çalışan en etkili antioksidan. Antibakteriyel ve cildi rahatsız etmiyor. C Vitaminin etkisini arttırıyor.

Serumda su yerine %43 oranda Vitamin Ağacı Suyu -  Sea Buckthorn Suyu kullanılmış. Cildi nemlendiriyor, rahatlatıyor, aydınlatıyor. Antioksidan ve anti iltihaplanma özellikli. 

Listenin devamında leke açıcı, cildi beyazlatıcı bir içerik olarak sevilen Niacinamide de bulunuyor.

Pure Vitamin C 15 Serum Kullanımı;

by wishtrend pure vitamin c 15 with Ferulic acid aydınlatıcı cilt bakım serumu kullananlar

By Wishtrend Vitamin C %15 Serum, damlalılığıyla kolay alınabiliyor. Yapısı sıvı.

Geceleri kullanıyorum. Önce cildimi tüm kirden makyajdan arındırıyorum. Cildimin ihtiyacına göre bazen serum öncesi adımları uyguluyorum bazen de direkt kullanıyorum. Elime aldığım 4-5 damla serumu avuç içimde dağıtıp yüzüme pıt pıt yediriyorum. Yetmediğini düşünürsem tekrarlıyorum. Çabuk dağılan ve kolay emilen bir yapısı var. Yapışkan his bırakmıyor. Genelde yarım pompa serum rahat bir şekilde yüzüme ve boynuma yetiyor.

Sürdüğüm anda cildimde bir parlama, nem ve ışıltı yaratıyor. Kuru cildi rahatlatıyor.

Kokusu, demiri tutmuşum da kokusu ellerime geçmiş gibi :) Hoşlanmıyorum ama rahatsız da olmuyorum. 

Cildin çok hızlı bir şekilde daha aydınlık daha bakımlı görünmesini sağlıyor. Lekelerle ilgili iyileşmeler için düzenli kullanım çok önemli çünkü her şeyden önce cilt iyileşme - yenilenme döngüsünü bir ayda tamamlıyor. 

Ciltteki problem ne kadar yoğunsa iyileşme de o kadar zaman alıyor aslında. Cildimde pek lekem yok, çillerim var. O yüzden bende genel olarak aydınlık bir görünüm yarattı ve sonuçtan memnun kaldım. 

Genç yaşlar daha erken sonuç alabiliyor, 40 yaş üstü ciltlerin kendini onarabilmesi için düzenli olarak kullanmaları ve 3 aya kadar bunu devam ettirmeleri gerekiyor. En yüksek verimi almak için bir yıl kullanılması gerektiğini de okumuştum. Beraberinde kullanılan destekleyici ürünlerler de önemli.


C Vitamini Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler;



*Leke açmaya, cildinizi aydınlatmaya çalıştığınız için güneş kremi kullanmanız çok önemli. 
*Cildinizde hasar oluşturabilecek fiziksel ya da kimyasal peeling sonrası kullanılmaması gerekir. AHA, BHA ile aynı rutinde olmamalı.
*İçindeki C Vitaminini ışık ve ısıdan korumak, etkili bir sonuç için önemli.

Her cilt farklı, her cildin ihtiyaçları ve cevap verme süresi de farklı olduğu için kullandığınız ürünlerin sizdeki etkisi tamamen kişisel bir deneyim aslında. Ben size bendeki etkisini ve ürün hakkındaki bilgileri bir araya getirip anlattım. 

By Wishtrend markasının bir de %21.5 Vitamin C Serumu var. Cildini daha önceden C Vitaminine alıştırmış olanlar, sadece C Vitamini etkisi görmek isteyenler, cilt dokusunu yenilemek isteyenler, kuru ciltliler bu serumu deneyebilirler.

By Wishtrend Pure Vitamin C 15 with Ferulic Acid Serum ve diğer By Wishtrend ürünlerini Korendy'den satın alabilirsiniz.  Serumun satış fiyatı şu an 272,90₺ Sitede ürünler hakkında çok açıklayıcı bilgiler bulabileceğiniz gibi yorumlar da faydalı oluyor. 

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum

  1. Bunu denemedim ama by wishtrend acid-duo temizleyici ve ballı serumunu çok seviyorum ❤️

    YanıtlaSil