alışveriş

ECOS3 MUCİZE SPREY İNCELEMESİ

07:35:00

Ecos3; Ekolojik, ekonomik, etkili organik temizliği tüketiciyle buluşturan bir Ekokimya markası. Kardeşi Ecowell'de doğal ve organik cilt bakım ürünleriyle sevilenlerden. Şimdi günün konusu Ecos3 Mucize Spreyi inceleyelim.

ecos3 mucize sprey kullananlar

Ecos3 Mucize Sprey, tüm silinebilir ve yıkanabilir yüzeylerde kullanılabiliyor. Mutfak banyo temizliğinde, seramik yüzeylerde, paslanmaz çelik yüzeylerde, aşırı yağlanan ve kirlenen fırın, davlumbaz, aspiratör temizliğinde, halılarda, koltuklarda, kumaşların lekelerini temizlemekte yani aklınıza gelen her tür temizlik ihtiyacında el altında olması işi kolaylaştırıyor. 

Kokusu çok güzel, hafif ve tertemiz. 

Doğal içeriklere sahip.

Kumaş yüzeylerde kullanma fırsatım olmadı ama ben Ecos3 Mucize Sprey ile aşırı kirli pimapen pencerelerimi yorulmadan bembeyaz yaptım. Duvarları silerken kullandım, hızlı bir şekilde temizledi. Benim için bir kaç işlem gerektiren bu işleri tek seferde kolaylıkla halletmemi sağladı.

ecos3 mucize sprey incelemesi

Leke çıkarma ve halı temizleme konusunda da beğeniliyor. Benim için zor yüzeyleri yıpratmadan temizleyen, mis gibi kokan başarılı bir temizleyici. Trendyol ve Hepsiburada'da mağazaları var ve sık sık indirime giriyorlar. Deneyin derim.

Görüşmek üzere :)

Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum