ayak bakımı

MJCARE ÇORAP TİPİ SOYULAN AYAK PEELİNG MASKESİ

10:58:00

Son bir kaç yıldır en çok ilgi çeken ayak bakım ürünleri, soyulabilen ayak maskeleri. Bugün size Mjcare Çorap Tipi Soyulan Ayak Peeling Maskesini anlatacağım.

limonian mjcare çorap tipi ayak peeling maskesi incelemesi

Mjcare Çorap Tipi Soyulan Ayak Peeling Maskesinin Özellikleri

limonian mjcare çorap tipi ayak peeling maskesi incelemesi 1

Mjcare Çorap Tipi Ayak Peeling Maskesi; Ayağınızdaki ölü deri ve kirleri tamamen gidermeyi, ayağınızı yoğun besleyerek yumuşaklık kazandırmayı vadediyor. Aslında çok yoğun olduğum bir günde bu tanımlamayı hızlıca okuduğumda maskenin daha çok nem maskesi olduğunu zannetmiştim ben. Kullandıktan 4-5 gün sonra bir anda ayaklarımın soyulduğunu fark edince aklım başıma geldi :)

Mjcare Çorap Tipi Soyulan Ayak Peeling Maskesinin Kullanımı

Maske 3 parçadan oluşuyor. Sağ ve soldaki ayak şekilli parçaların içinde çorapların içine dökeceğim solüsyon, ortadaki kısımda çoraplar ve onları bağlayacağım bantlar yer alıyor.

limonian mjcare çorap tipi ayak peeling maskesi incelemesi 2
limonian mjcare çorap tipi ayak peeling maskesi incelemesi 3

Çorapların içine peeling sıvılarının dökülüp sonra giyilmesi önerilmiş. Ben çorapları ayağıma giydikten sonra peeling sıvılarını içine boşalttım. Sonra da maskenin kayıp ayağımdan çıkmaması için beraberinde verilen bantlarla bileğimde tutturdum.

limonian mjcare çorap tipi ayak peeling maskesi incelemesi 4

Çorapların bu şekilde ayaklarınızda 1-1,5 saat beklemesi ve sonra ayaklarınızı bol suyla durulamanız öneriliyor. Ben o kadar süre bir başıma bırakılamadığımdan 40 dakika kaldı ayaklarımda. Kokusu hiç rahatsız etmedi, bekleme süresinde de yanma, batma, rahatsızlık hissetmedim. Çocuklar izin verseydi süreyi tamamlardım.

limonian mjcare çorap tipi ayak peeling maskesi incelemesi 5

Biraz evvel bahsettiğim gibi ben tüm bu uygulamaları yaparken maskeden dolayı hafif bir ölü deri atma olacak, o kadar zaman solüsyonda beklediği için de ayaklarım yumuş yumuş olacak zannediyordum. Özellikle sol ayak topuğum kötü durumdadır benim, çok çabuk sertleşir ve derisi kalınlaşır. Maskeyi ayağımdan ilk çıkarttığımda bu bölgenin yarı yarıya daha yumuşak göründüğünü fark ettim ve bu ayağa bu etki çok bile dedim.

4-5 gün sonra bir akşam ayaklarımın soyulduğunu gördüm ve çok şaşırdım. Çok fazla soyulma vardı. Hep soğuk zamana denk gelsin de ayaklarımda çorap olsun diye ertelemiştim ama gayet sıcak bir dönemde yaklaşık 10 gün çorapla gezdim :) Dökülme uzun sürdü. O kadar deri nasıl çıkıyor hiç anlamadım. Günlerce ayaklarımın altı, üstü, bileklerim, tırnaklarımın etrafındaki tüm deriler tekrar tekrar değişti. Bu süreç boyunca hiç hassasiyet oluşmadı sadece deri döküntüsü. Sonunda değişim bittiğinde tamamen yenilenmişti ayak derim. Topuğumdaki o zorlayan kısım bile tamamen yok oldu. Çok memnun kaldım. Maskeyi kullandığım günden yazıyı yazdığım güne neredeyse bir ay geçti, topuğum sertleşmedi. Banyo sonrası krem sürüyorum yetiyor. Ne törpü, ne ponza. 

Mjcare Çorap Tipi Soyulan Ayak Peeling Maskesi bu tarz soyulabilen ayak maskelerine göre fiyat açısından daha avantajlı çünkü Limonian sık sık indirimler ve kampanyalar düzenliyor. Ayrıca set halinde satın alırsanız çok daha uyguna geliyor. Mesela şu an büyük bir indirim yok ve ayak maskesi tek başına 54,90₺ Fakat 5 maskeden oluşan vücut bakım setini alırsanız 65,90₺ Bunları Limonian online mağazasından, Trendyol ve Hepsiburada'da bulunan mağazalarından takip edebilirsiniz. 

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum