bakım

BENRi KARE MAKYAJ TEMİZLEME PAMUĞU İNCELEMESİ

11:41:00

Merhaba, Gratis'te satılan ve bizim evin demirbaşlarından olan Benri Kare Pamuk günün konusu. Rahat erişilebilir olması ve yıllarca muadilinin olmamasıyla stardı aslında. İndirim dönemlerinde Gratis poşetlerimizin içinde en az üç paket olurdu :) 

benri kare pamuk incelemesi

Kare yapısı ve ebadı, kenarlarının dikişli olduğu için parçalanmaması tek bir pamukla bile makyajı temizlemeye imkan veriyor. Evet dolgun yapısı fazla ürün emiyor ama şöyle de bir gerçek var ki makyajımın iyi temizlenmesini sağlıyor. Dikişli kenarları beni hiç rahatsız etmedi, Benri pamuğun da cildimi yorduğunu düşünmüyorum. Beni kendinden uzaklaştıran yanı sürekli artan fiyatı ve cilt bakım ürünlerimde kullanmak için daha az ürün emen bir pamuk arayışı oldu.  

benri kare pamuk gratis

Zamanla daha ufağı, yuvarlağı, peeling etkilisi, kenarsızı bir çok çeşit çıktı karşımıza. Artık tonik gibi cilt bakım ürünlerimi kullanırken ürünü emmeyen pamuklar kullansam da cilt ve makyaj temizliği için hala en sevdiğim Benri Kare Pamuk

Görüşmek üzere :)

Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum