bakım

MJCARE ELDİVEN TİPİ EL MASKESİ İNCELEMESİ

08:59:00

Bugün size pratik bir şekilde ellerinize bakım yapacak, manikürünüzün süresini uzatacak, ellerinizdeki renk eşitsizliğine çare olacak, kullandıkça kullanmak isteyeceğiniz bir el maskesinden bahsedeceğim. Mjcare Eldiven Tipi El Maskesi.

mjcare eldiven tipi el maskesi incelemesi

Mjcare Eldiven Tipi El Maskesinin Özellikleri

mjcare eldiven tipi el maskesi içerik

Mjcare Eldiven Tipi El Maskesi; İçeriğindeki shea yağı ve argan yağı ile cildi yoğun şekilde beslemeyi ve esneklik kazandırmayı amaçlıyor. Ayrıca içeriğinde ilk üçte yer alan Niacinamide, anti aging ve beyazlatıcı etkide önemli rol oynuyor. 

Tek kullanımlık bir maske.

Kore üretimi. Limonian tarafından ülkemize getiriliyor.

Mjcare Eldiven Tipi El Maskesi Kullanımı;

mjcare eldiven tipi el maskesi incelemesi 1

Temiz ve kuru ellerinize paketinden çıkardığınız Mjcare Eldiven El Maskelerini giyin. Eldivenlerin içinde bakımı yapacak olan esanslar bulunuyor. 20-30 dakika ellerinizde bekletip eldivenleri çıkartın. Ellerinizde kalan fazla esansı da pıt pıt hafifçe vurarak cildinize yedirin. Bu maskeyi kullandıktan sonra ellerinizi yıkamanız gerekmiyor ama diyelim ki yıkamanız gerekti o zaman da etkisi kaybolmuyor. Haftada bir iki kere uygulanması öneriliyor.

mjcare eldiven tipi el maskesi incelemesi 3

Maskeyi kullandıktan sonra ellerim yumuşacık oluyor. Tırnaklarımı besliyor, tırnaklarımın etrafındaki etleri ve sertleşen deriler de yumuşatıyor. Ellerimin görüntüsü parça parça deri ve renk görünümünden bir bütünlüğe ulaşıyor. Kullandıktan sonra genelde koşturmacam olduğundan ellerimi yıkamak zorunda kalıyorum yine de beni başka hiç bir işlem yapmadan oje sürülebilen güzel görünen ellere ulaştırıyor.

Pratikliği, hızlı bakım sunması ve ulaşılabilir fiyatıyla sevdiğim bir maske.

mjcare eldiven tipi el maskesi kullananlar

Mjcare Eldiven Tipi El Maskesinin indirimsiz satış fiyatı 26.90₺ Limonian sık sık indirim yapıyor. Ayrıca maske setleriyle ya da toplu alımlarda çok daha uygun fiyatlarla edinebilirsiniz. Siteye göz atınca muhakkak kullanıcı yorumlarını da okuyun.

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak  @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum