bakım

BiODERMA PiGMENTBiO DAiLY CARE SPF 50+ GÜNDÜZ BAKIM KREMİ İNCELEMESİ

10:38:00

Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF 50 Krem; Leke sorunu yaşayan hassas ciltlerin kullanımı için hazırlanmış, aydınlatıcı ve güneşten koruyucu gündüz bakım kremi olarak anlatılıyor. Cildinizi lekelerden korumaya çalışıyorsanız ya da yüksek güneş koruması olan bir nemlendirici arıyorsanız, size göre olabilir.

Bioderma Pigmentbio SPF 50 Daily Care Gündüz Kremi kullananlar

Bioderma Pigmentbio Daily Care Gündüz Kremi Özellikleri

Bioderma Pigmentbio SPF 50 Daily Care Gündüz Kremi kullananlar 1

Bioderma Pigmentbio Daily Care krem LumiReveal Teknolojisi ile cildin doğal ışıltısını geri kazandırmayı, ciltteki lekeye neden olan etkenlerin azaltılmasını amaçlıyor. 

SPF 50 gibi iyi bir güneş koruma özelliğine sahip olması kullanıcıların onu bir güneş kremi zannetmesine sebep olabiliyor. Pigmentbio Daily Care kremi satın alırken, içeriğinde yeni leke oluşumunu engellemeye yardımcı olacak bileşenler bulunan bunu da SPF ile destekleyen bir bakım kremi olarak düşünebilirsiniz.

Pürüzsüz ve parlak bir cilt görünümü, C ve E Vitaminleri ile antioksidan ve yaşlanma karşıtı bir etki sunmayı vadediyor.

Yüz ve boyun bölgesine sabahları kullanılması, yoğun güneşe maruz kalındığı zamanlarda her iki saatte bir tekrar uygulanması öneriliyor.

Pompalı tüp ambalajda, 40 ml.

Bioderma Pigmentbio Daily Care Gündüz Kremi İçeriği;

Kremin içeriği bendeki ambalaj üzerinde yazmıyor, Bioderma'nın sitesinde paket üzerindeki içerik listesinin dikkate alınması belirtilmiş,  online olarak farklı sitelerden araştırdım. 

Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF 50 Krem içeriği

Güneşin zararlı ışınlarından koruyan içerikler;

İçeriğin ilk sıralarında Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine gibi güneşin zararlı etkilerinden koruyucu bileşenler yer alıyor.

Lekelerle savaşan içerikler;

Glycyrrhiza Glabra Root Extract yani meyan kökü özü. Cilt açıcı içerik.
Niacinamide, B3 Vitamini. Leke ile ilgili ürünlerde en gözümüzün aradığı içeriklerden. Cilt rengini eşitleyici, açıcı, yaşlanma belirtilerini geciktirici, ince çizgileri azaltıcı,cilt bariyerini güçlendirici etkide.
Ascorbyl Glucoside, suda çözülen bir C Vitamini türü. Cilt bakımında C Vitamini, leke tedavisinde, cildi aydınlatmada, ton eşitlemede kullanılıyor.
Azelaic Acid, cilt dokusunu iyileştirme ve leke görünümünü azaltmada kullanılan bir antioksidan.

Yaşlanma karşıtı içerikler;

Niacinamide
Tocopherol - E Vitamini
Tocopheryl Acetate - E Vitamini     

Her ne kadar oranlarını bilemesek de cezbedici bir içeriği olduğunu düşünüyorum.

Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF 50 Krem Yorumlarım


Bioderma Pigmentbio SPF 50 Daily Care Gündüz Kremi kullananlar 2
Bioderma Pigmentbio SPF 50 Daily Care Gündüz Kremi kullananlar 3

Bioderma Pigmentbio kuru ciltlerin rahat kullanabileceği bir gündüz kremi. Cildime sürdüğüm an hızlı bir şekilde dağıtabiliyorum. Cilt rengini hafif açan ve parlaklık bırakan bir duruşu var. Eğer bir güneş kremi gibi iki parmak tekniğiyle kullanırsanız emilmiyor ve silgi gibi soyuluyor. Nemlendiricinizi kullandığınız ölçüde kullanmanızı öneririm. Benim cildim kuruya dönük olduğu için altına nem desteği sunan bir serum kullanarak tüm günü rahat geçirebiliyorum. 

Eski lekelerin tedavisinde pek etkisini görmedim ama düzenli kullanımın cilt eşitliği sağladığını ve yeni leke oluşumunu engellediğini düşünüyorum. Açıkçası ben sadece bu kremin güneş korumasına güvenerek hareket etmiyorum. Sonuçta lekeyle mücadele içindeyseniz kullandığınız kremin güneş koruması ne olursa olsun ayrıca tek amacı cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korumak olan bir güneş kremi de kullanmalısınız.

Bioderma Pigmentbio serisinin misel suyu, temizleme jeli, serumu, yüz ve vücut için kullanılabilecek nemlendiricileri bulunuyor. Eğer rutininizde farklı leke açıcı içerikler yoksa serum, gece kremi, gündüz kremi bir arada kullanıldığında daha etkili sonuç alınacağını düşünüyorum.

Bioderma ürünlerini Bioderma Online üzerinden satın alabilirsiniz.

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum