ayçiçek yağı

OZONLABS SEPiA ANTi AGiNG SERUM İNCELEMESİ

15:01:00

Merhabaa! Yazın son günleri dolayısıyla cilt bakım rutinimizi yeniden oluşturmaya başladığımız zamanlar geldi. Doğrusu son iki ayda en çok güneş kremi kullanabildim. Muhtemelen sen de :) Haliyle serumlar, nemlendiriciler rafta bekledi. Sıcak hava, nem, sürekli terlemek cilt bariyerimi biraz bozdu. Şimdi nem depolayıcı, aydınlatıcı ve nefes aldırıcı cilt bakım ürünlerini ortaya çıkarma zamanı. Bugün bir cilt serumuyla anlatmaya başlıyorum, sonraki günlerde rutinin diğer üyelerini de tanıyacağız. Günün konusu Ozonlabs Sepia Anti Aging Serum.  

ozonlabs sepia anti aging serum

Sepia Anti Aging Serum; 30 ml.lik damlalıklı cam şişede bulunan renksiz, yağ formlu bir serum. Kokusu varla yok arası. Ciltte gerginlik oluşturarak cildin daha parlak görünmesine yardımcı olmayı, sebum dengesini sağlamayı amaçlıyor. Günde bir defa masaj yaparak cilde yedirilmesi öneriliyor. Açıldıktan sonra 24 ay ömrü var.

İçeriğiyse çok sade. Sadece iki etken maddeden oluşuyor. 

  • Indigofera Tinctoria Extract - Çivit Otu Ekstratı
  • Helianthus Annuus Seed Oil - Ayçiçek Yağı
ozonlabs sepia anti aging serum içeriği
Ozonlabs Sepia Anti Aging Serum İçeriği

Çivit otu ekstratı ile ilk defa karşılaştım. Cilt bakımındaki etkilerine dair bir veri bulamadım fakat Ozonlabs.com'da yer alan bilgilere göre çok uzun bir tarihi olan, Çin tıbbında tanınan bir içerik. Bitkisi ağrıyı azaltmak, ateş düşürmek ve iltihabı azaltmak için kullanılırmış. 

Kozmetikte en çok saç boyalarında kullanılıyor.

Cilt bakımında da pullanmayı azaltma, cilde esnekliğini geri kazandırma, kuru ve hasarlı cilt görünümünü iyileştirme, ton farklılıklarını giderme etkilerinde. 

Serumun ikinci içeriği Ayçiçek Yağını ise yakından tanıyoruz. Cildin iyi bir şekilde nemlenmesini sağlayan Linoleik Asit ve E Vitamininden oluşuyor. En çok bebek bakım yağı, makyaj temizleme yağı ve çatlak önleyici ürünlerin içinde rastlıyoruz. 

Gelelim ürün hakkındaki yorumuma.

ozonlabs sepia anti aging serum kullananlar

Sepia Anti Aging Serum bana Ozonlabs tarafından deneyimlemem ve blog yazısı yazmam için gönderildi. Elime ulaştığı zaman yazın en sıcak zamanı olduğu için yeni kullanmaya başladım. Çivit otunun etkileri hakkında edindiğim bilgiler yetersiz geldiğinden yüzüm için değil dekolte bölgesi için kullanmaya karar verdim. Bu bölgede yatış tarzımdan ve yaşımdan dolayı minik kırışıklıklar başladı. Serumun Anti aging etkisini görmek için de güzel bir fırsat olacağını düşündüm.

Ürünü bir kaç damla alıp masaj yaparak cildime yediriyorum. Kolay dağıtılan, hızlı emilen bir serum. Yine de yağ formu kendini hissettiriyor. Sürüp dışarı çıkamam, yüzüme uygulasam sürekli terlerim. Bence gece kullanımına ve yüzden çok vücuda uygun. 

ozonlabs sepia anti aging serum kullananlar

Kızarıklık ve tahriş oluşturmadı. Alerji yapmadı. 

Yaklaşık bir haftadır her gece uyguluyorum. Kırışıklık görünümünü yumuşattığını fark ettim ama dediğim gibi derin kırışıklıklarım yok. Cilt zaten her daim bakımı seviyor. Serumun yumuşatıcı ve besleyici etkisini hissediyorum. Daha fazla etkisini görebilmek için düzenli ve uzun zaman kullanım gerekiyor.

Kuru ve çok kuru ciltler, yoğun nemlendirici etkisinden hızlı şekilde faydalanabilirler. Karma ve yağlı ciltlerin rahat kullanabileceğini düşünmüyorum.

Ozonlabs Sepia Anti Aging Seruma burayı tıklayarak ulaşabilir, şu an olan 1 alana 1 bedava kampanyasından faydalanabilirsiniz.

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum