gratis

WET N WiLD iMPOSSiBLE PRiMER İNCELEMESİ | VİDEOLU

23:20:00

Merhaba. Bugün sizlerle Impossible bir ürünü konuşacağız, Wet N Wild Impossible Primer. Neden Impossible çünkü bu primer birçok makyaj bazının tek tek vadettiği etkileri tek bir ürünle bize sunmayı amaçlıyor. Nemlendiriyor, ciltteki yağlı görünümü engelliyor, gözenek görünümünü blurluyor, matlaştırıyor. Hepsini tek başıma yapıyorum diyor. Deneyip beraber göreceğiz.

"Youtube için hazırladığım videolarımı Blogluyorum'da da okuyabilmeniz için düzenliyorum. İlk izlenimlerimle beraber düzenli kullanımla derinleşen fikirlerimi de okuyabileceksiniz. Yazının sonuna videomu ekleyeceğim. İzleyip, ürünlerin yapıları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. "

wet n wild impossible primer makyaj bazı incelemesi

Wet N Wild Impossible Primer Özellikleri

wet n wild impossible primer özellikleri

Wet N Wild Impossible Primer Makyaj Bazı; Cildi kurutmadan nemlendirmeyi ve matlaştırıcı parlaklık kontrolü sağlıyor. Silikonsuz olmasına rağmen silikon benzeri dokuda. Doğal bir parlatıcı ve nemlendirici olan Jeju Çiçeği Özü ve yüksek C vitamini antioksidanları içeren Bektaşi Üzümü ile formüle edilmiş. 

Paraben içermiyor. Vegan, hayvanlar üzerinde test edilmeyen bir ürün.

Kullanım önerisi olarak güneş kreminin üzerine veya makyajınızın altına ince bir tabaka uygulayın demişler. Güneş kremi kullanmadım, cildimde uzun zamandır kullandığım nemlendiricim var. Loreal Revitalift Filler serisini kullanıyorum. Düzenli olarak kullandığımda cildimin dolgun olduğunu ve iyi hissettiğimi fark ettim. Kullanmadığım zamanlarda bir anda cildim sönmüyor ve yine güzel görünüyor.  O yüzden bence güzel ürünler bunlar onun üstüne uygulayacağım ve primerı test etmek için şöyle bir şey yapacağım. Daha önce Loreal Infaillible fondöteni kullandığımda burun etrafında çizgilenmeler, gözeneklerimde belirginleşmeler olmuştu. Cildimde güzel durmamıştı. Wet N Wild Impossible makyaj bazını uyguladığımda iyi durmayan fondöten güzel duracaksa benim için tamamdır.

Tüp ambalajda 25 mm.  Silikon bir bazmış gibi görünüyor. Cildimde hemen eriyor. Dağıtması, yayması çok rahat.  Çok hafif hindistan cevizi kokusunu andıran bir kokusu var. 

Üzerine uyguladığım fondöten de rahat şekilde yayılıyor. Çizgilenme ve gözenek görünümü oluşmadı. Cildimde daha doğal durduğunu düşünüyorum. 

wet n wild impossible primer makyaj bazı etkisi

Cildim normalden kuruya dönük. Verdiği etkiyi sevdim, hiç ağırlık yapmamasını sevdim, cildime rahat yayılmasını sevdim, ferahlatıcı hissini sevdim, üstüne rahat ürün uygulamayı sevdim. Cildimde kuruluk da  hissettirmiyor, yağlılık da hissettirmiyor. Dengede tutmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum. Duruşundan dolayı kullanamadığım fondöteni kullanılabilir hale getiren bir primer oldu. 

Cildimdeki duruşunu Youtube videomdan izleyebilirsiniz. Yeni içeriklerimden haberdar olmak için kanalıma ABONE olabilir, zil bildirimini açabilirsiniz. 


Videomda makyajımı tamamladığım ürünler;

Wet N Wild Impossible Primer 
Loreal Revitalift Filler Krem 
Loreal Infaillible 24H Fresh Wear Fondöten - 130
Maybelline Super Stay Active Wear Concealer - 10
Wet N Wild Coffee Cat Far Paleti 
Maybelline Sky High Maskara 
Missha Juicy Pang Allık - PK04
Beaulis Touch It Allık - Playful 
LYKD Highlighter 
Flormar Kiss Me More - 05 Blush 
Maybelline Liftter Gloss - 002 Ice


Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.




Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum