aralık 2015 keşif kutusu

LİLAKUTU ARALIK 2015 SON KEŞİF KUTUSU

10:53:00

Aralık 2015 Lilakutu keşif kutum hafta başında elime ulaştı.
Benden önce Ada yoklamaya başladı.
Evde kız çocuk olunca böyle oluyormuş.
Süslü püslü herşey hemen karıştırılıyormuş :)

lilakutu | keşif kutusu-1

Lilakutu'dan ilk defa keşif kutusu satın aldım. Fiyatı kargo dahil 39 TL. Şirin bir şekilde paketlenmişti.

lilakutu | keşif kutusu-2

İçinden 4 tam boy ürün, 1 seyahat boy ürün ve bir de mis gibi kokan koku poşeti çıktı. Koku poşetini hemen kazaklarımın arasına yerleştirdim.

lilakutu | keşif kutusu-3

Kutunun içeriğine gelirsem.

Ecowell Calming & Relaxing Body Lotion; Diamond Collection, yatıştırıcı ve canlandırıcı vücut kremi. 200 ml.

Vaat ettikleri; İçeriğinde bulunan Atkestanesi, Arnika, Biberiye özü Nane ve Çam Yağı sayesinde cildinizi nemlendirirken aynı zamanda besler, ferahlatır ve canlılık verir. Ciltte pürüzsüzlük ve yumuşaklık hissi sağlar. ICEA sertifikalıdır. Paraben, parafin, petrol türevleri, SLS,SLES, silikon gibi zararlı sentetik kimyasallar içermez.

Site satış fiyatı, 39.95 TL
Yazıyı hazırlarken gördüm indirime girmiş, 19.95 TL

lilakutu | keşif kutusu-4

Coslys Shampooing Douche; Çilek ve böğürtlen içerikli saç ve vücut şampuanı. 250 ml.

Vaat ettikleri; Saçlarınızı ve cildinizi tahriş etmeyen hafif köpüğü ile nazikçe arındırır. Yeni güne taptaze ve canlı bir biçimde başlamanızı sağlar. Esansiyel yağların doğal kokusunun içerir. Sentetik parfüm, boya, koruyucu, PEG, paraben, petrol ürünleri, parafin, silikon türevleri, sodyum lauril sülfat, amonyum lauril sülfat ve GDO içermez. Bio Organik ve Eko sertifikalıdır.

Site satış fiyatı; 29 TL

lilakutu | keşif kutusu-5

Harangvölgyi Hyaluron Collegen; Hydrocare serum. 50 ml.

Vaat ettikleri; Harangvölgyi Hydrocare Serum, yenilikçi bir ürün olup, içerdiği aktif maddeler, mikro tanecikli köpüksü yapısı sayesinde cildin en alt katmanlarına kadar nüfuz eder, anında etkisini görebileceğiniz, uzun süreli nemlenme sağlar. Özellikle, yüksek yoğunlukta içerdiği etkin maddelerin başında hyalüronik asit, kolajen ve çok değerli bitki yağları gelmektedir. Düzenli kullanıldığında cildinize, yüksek oranda hacim kazandırmaya yardımcı olur. Paraben ve sentetik koku içermez.

Site satış fiyatı; 275 TL

lilakutu | keşif kutusu-6

Salon Perfect Takma Kirpik; Yapıştırıcılı naturel kirpik seti No:45

Vaat ettikleri; Takma Kirpik, muhteşem derinlikte görünen kirpiklere sahip olmanızı sağlar. Bakışlarınızı derinleştirir. Yumuşak yapısı ile doğal bir görünüm yakalamanıza yardımcı olur. Kendi kirpiklerinize yaparmış gibi maskara uygulaması yapmanıza imkan tanır. Amerika'dan ithal ve yüksek kalitedir. Salon Perfect steril %100 insan saçından üretilmiştir. Paket içerisinde bir çift takma kirpik yer, uygulama aparatı ve yapışkanı vardır.

Site satış fiyatı; 29 TL

lilakutu | keşif kutusu-7

Avalon Organics Thickening Shampoo; Biotin B - Kompleks Şampuan. Seyahat boyu.

Vaat ettikleri; Biotin B- Complex şampuan, biotin, aloe vera, jojoba yağı ve biberiye ile güçlendirilmiştir. Biotin içeriği ile hazırlanıp güçlendirilen formülü; zayıf ve cansız saçları onarmaya, uzama hızını %30-%50 oranında artılmasına yardımcı olur. Buğday proteini; içeriğindeki yoğun E ve B vitamini sayesinde saçları güçlenmesini ve parlaklık kazanmasını destekler, kepekli saçlarda kullanıma uygundur. İnce ve cansız saç tiplerinin kullanımına uygundur. PH dengeli. Yapay ve sentetik renk, koku, fitalat, paraben, sert sülfatlar içermez. %100 bitkisel maddelerden üretilmiştir.

Tam boyu 414 ml ve satış fiyatı 55 TL

lilakutu | keşif kutusu-8

Bu aralar cilt bakım ürünleriyle çok ilgili olduğum ve bu ürünleri daha önce kullanmadığım için Aralık 2015 keşif kutusu benim çok hoşuma gitti.

Yalnız, Lilakutu keşif kutusu denilince insanın gözü renkli kozmetik ürünü de aramıyor değil.

Lilakutu keşif kutusu satın almak isterseniz burayı tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz. Keşif kutuları farklı zamanlarda satışa sunuluyor ve sürekli bulunmuyor. Bilginiz olsun.

Siz son keşif kutusu hakkında neler düşünüyorsunuz?


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

16 yorum

  1. Ben de alsam mı almasam mı diye düşünüp son anda vazgeçmiştim harika görünüyorlar güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. ürünler çok güzelmiş güle güle kullan canım seviyorum bu keşif kutularını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ümraan :) Teşekkür ederim canım, ben de çok sevdim :)

      Sil
  3. Ben günleri karıştırdım kutuyu alamadım güle güle kullan serum bende vardı fena değildi dşye hatırlıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel ürünler bayılıyorum lilakutuya (alışverişlerde tester sayısını baya azalttılar ama neyse) güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, değişik ürünler deneme şansı oluyor böylelikle. Keşif kutusu olayı hoşuma gitti :)

      Sil
  5. Serumu çok merak ettim yazını bekliyorum merakla :) avalonun kepek için olanını kullanmıştım kepeği geçirdi ama şampuana ara verdim yine kepek oluştu kısa vadeli çözüm sundu yani.deneme ürünü olarak gelmesi güzel umarım memnun kalırsın büyük boyuna geçersin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de aklım serumda :) Yazarım canım muhakkak. Avalonun şampuanı bir kullanımlık olduğu için kullanır mıyım pek emin değilim. Şampuan konusunda baya sıkıntı yaşıyorum. Düğümlenebiliyor saçlarım :)

      Sil
  6. lilakutunun bu kutularına bayılıyorum, bi ara bende alıyordum o zaman daha uygun bir fiyattaydı ama şimdi de kutudakilerin içeriğine göre fiyatı uygun, yakalayabilsem tekrar almaya başlamak istiyrum bakalım, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hülya. Yeni keşif kutusuna denk gelirsem sana da haber veririm :)

      Sil
  7. hıc bırını kullanmadım ama alıp almamak konusunda baya dusunmustum bende kozmetık bekledım yahu :) vucut sampuanı vs bana göre deil onun yerıne kozmetık koysalarmış :) ama cilt urunlerı umarım guzeldır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten bir tane olsun renkli kozmetik de arıyor insanın gözü. Yine de beğendim :))))

      Sil
  8. Kutunun fiyatını düşünürsek onlara geliş fiyatlarını merak ediyor insan :) Güzel bir kutu ama biraz boş geldi bana bir oje falan koysalardı renk olurdu. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil