alışveriş

BiODERMA ATODERM SHOWER GEL HASSAS VE KURU CİLTLER İÇİN TEMİZLEYİCİ JEL

07:10:00

Geçtiğimiz aylarda Ada'nın kuru cildi için Bioderma alışverişi yapmıştım. Alışverişimin yazısı da BURADA.

Çocuklara aldığım ürünleri onlardan önce kullanmak gibi bir huyum var. Zaten aldıklarım da tüm ailenin kullanabileceği ürünlerdi, bayıla bayıla sebeplendim.

Bugün Bioderma Atoderm Shower Gel yani hassas ve kuru ciltler için sabun ve koruyucu katkı madde içermeyen temizleyici duş jelinden bahsedeceğim.

bioderma atoderm shower gel hassas ve kuru ciltler icin temizleyici jel

Bioderma Atoderm serisi; Çok kuru ciltler ve ileri cilt kuruluğu için geliştirilmiş ürünlerden oluşuyor. Seride duş jeli, kalıp temizleyici, duş yağı, cilt kuruluk düzeylerine göre krem çeşitleri, el ve dudak nemlendiricisi çeşitleri bulunuyor.

Atoderm Shower Gel 200 ml tüp ambalajda ve 500 ml lik pompalı şişede satılıyor. Ben ilk defa kullanacağımız için ve 200 ml lik gramajına göre daha ucuza satıldığından 100 ml lik seyahat boyundan iki tane almıştım.

Cildin tolerans seviyesinin yükseltilmesine yardımcı olmayı, içeriğindeki aktif ajanlar sayesinde cildin doğal dokusunu koruyarak nazikçe temizlemeyi vadediyor. Fizyolojik PH seviyesinde ve parfümlü.

Bebekler, çocuklar ve yetişkinlerde yüz ve vücut temizliğinde kullanılabiliyor.

Günde 1 veya 2 defa kullanılabiliyor.

Açıldıktan sonra 6 ay ömrü var.

bioderma atoderm shower gel

Öncelikle şunu söylemek istiyorum, Bioderma ürünlerinin hepsinde sadece ilk kullanıcının açtığından emin olmasını sağlayacak kapak kilitleri var. Bu detay benim için çok önemli, önceden açılmış olsa ürünün tazeliğini kontrol etmem mümkün olmaz.

Bioderma Atoderm Duş Jeli, nemli cilde uygulanarak köpürtülüyor. Sonra da durulanıyor. Biz banyo için kullandık. Çok az miktarıyla yeterli derecede köpürme elde edebiliyorum. Ya elime aldığım duş jelini vücuda yayıp üzerinden banyo lifiyle geçiyorum ya da direkt life bir miktar döküp köpüklendirip sürüyorum. Sonra da iyice duruluyorum. Hafif ve bana göre muhteşem bir kokusu var. Fresh, bahar gibi, deniz gibi. Parfümü olsa alırım o derece beğeniyorum.

bioderma atoderm duş jeli

Kullandıktan kısa bir süre sonra kokusu kayboluyor. tende çok güzel yumuşaklık, pürüzsüzlük bırakıyor. Çocuklara da bana da iyi geldi. Hatta kullandığımda benim cildim de bebek cildi gibi oluyor. Tabii ki etkisi banyo sonrasında nemlendirici krem desteğini yok sayacak kadar değil.

Çok sevdim o yüzden bittikçe alacağım. Genelde büyük boylarında bir alana bir bedava kampanyaları oluyor. Böylelikle kalabalık kullanımlar için de ekonomik hale gelebiliyor.

bioderma atoderm duş jeli shower gel

Recete.com dan seyahat boyunu 7,5 liraya almıştım. Bu siteyi hızlı gönderileri, uygun fiyatları ve alışverişime yönelik deneme boy hediyeler ekledikleri için seviyorum. Böylelikle işime yarayabilecek farklı ürünlerden de haberdar oluyorum.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

12 yorum

  1. Atoderm serisini hiç denemedim ama bende alacağım sanırım çünkü bebeğim atopik dermatit oldu ileride de hassas kuru bir cildi olacağının göstergesi. Sizde çocuğunuz için almışsınız neden küçüklerin ciltleri problemli oluyor ki son zamanlarda çok sık rastlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuktan çocuğa değişiyor cilt yapısı. Oğlumda cildiyle ilgili hiç problem yaşamadım ama kızımda kuruluk bazen kabartı bazen başka şeyler sürekli yeni bir şey öğreniyorum :) Bioderma'nın sitesini incelersen orada cildin kuruluk derecesine göre bile farklı ürünler öneriliyor ben çok faydalandım. Duş jeli ve duş yağını çok beğendim. Atoderm krem de güzel fakat üç saatte bir yenilemek gerekiyor. Daha kuvvetlisini almalıymışım :)

      Sil
  2. bunu hiç denemedim ben bak kokusunu merak ettim şu anda.. bioderma ürünlerini severek kullanıyorum genelde yeni çıkardığı duş yağı da çok güzel bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duş yağını da kullanıyoruz İrem, beğendim. Kokuları aynı jelle yağın :)

      Sil
  3. Bioderma ürünlerini çok seviyorum😊 Bu jeli de merak ettim, ben de severim sanırım Gökçem😊 Güle güle kullanın ailecek❤ Öpüyorum❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seversin Blana'm, bir de yağını kullanınca üstüne enfes oluyor :)

      Sil
  4. Kokusu güzel, fiyatı güzel, cilde de iyi geliyormuş e daha ne olsun?:) Güle güle kullan canım, kocaman öptüm.:)

    YanıtlaSil
  5. Cilt tipimiz aynı olduğundan elimdeki temizleme jeli bittiğinde bakacağım zira elimdekinden memnun değilim :) Oldukça da uygun fiyatlıymış :) Mutlulukla kullan bitanemm <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzeller güzeli :) Miniğinden al ilk aşamada.

      Sil
  6. Ben de kizimin kremlerini kullaniyorum bazen çaktirmadan 😉😉😉

    YanıtlaSil